- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.541
Amin canım inşallahAmin inşallah kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
yetis ti mi bari :)Günaydın..Uykuda kaldık iyi miAllahtan eşim evde,götürdü kızımı okula.Siz sabahliyorsunuz,biz uykuda kalıyoruz.Allam
Amin inşallahinşallah bende 2019 a hamile olarak girerim
Şafak 9Canlaaaarrr bata kaç vaarr??? Yazınnn gayrııııı...
Yumurtlamışsın canım pazarı ve bugünü değerlendir muhakkak çatlamışKızlar en alttakinin bugn olduğunu düşünün. Normalde geçen ay t çizgisi c den çok daha koyu çıkmıştı ama bu kez eşit koyuluk bile yok. Ama bugün baya silikleşti. Sanırım dün yumurtladım değil mi?
Canım sayfaya yazdımkızlar ben bugün salavatı tefriciye başlıyacam bebek için bana yardımcı olurmusunuz ? hep beraber okuyalım belki beraber faydasını görürüz
Allah Allah 2.kez yumurtlama bence kuzu lh hormonu yükselse bir düşüp bir çıkmaz bir de uzun süre kaldıysa şansın daha da yüksek hemen çatlamadı@Seymaaao kuzum bi kaç testim daha vardı bulamadım
Canım ilk idrarla yapılmaz o yüzden seni yanıltmış bir de her ay aynı tarihler de pik olmaz belki de geç olacaksın ya da erken yumurtladın bu zamana kadar yapmadıysanKızlarrr ben adetimin bittiği gün ovü testi yapmıştım t çizgisi normal renkteydi negatifti yani çok koyu değildi genede ilişkiye girmiştim ne olur neolmaz diye bugun ovülasyon tarihimin başlama günü takvime göre bugun gene test yaptım t çizgisi hiç belli olmuyor dah koyu olması gerekmezmiydi bu arad ilk yaptığım testi sabah kalkar kalkmaz yapmıştım bunu 3 saat sıvı alımını bıraktıktan sonra yaptım onunla alakası olabilirmi
Ben 2 saat gitmiyorum uzanıyorum genelde duşu da eğer zamanım varsa 6-7 saat bekliyorum gündüz yaptıysamİyi geceler kızlar napjosunz bisey sorcam amahani hemen tuvalete gitme dediniz ya ne kadar beklicem böyle tuvalet banyo için
Ne zaman canım neredesin senAyy deprem oldu kızlar
Canm bndede kusma çok fena arada kusmaktan burnum kanıyorA Annelerin en yorgunu @Seymaaao @SumbullllllllYoulost16 nasilsiniz kızlar? Bu ara çok fenayim hiç takip edemedim . Varmı güzel haberler? Bulantı kusma beni benden alıyor Rabbim yardım etsin çok zorlanıyorum ama olsun değer :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
Ohh missss ben uyuyakalmışımhaha ben banyomu yaptım kız sende yap
İyiyiz şükür canım sen nbyosunKızlar nasılsınız napıyosunuz ? Tünaydın herkese
BursaNerde oturuyorsunuz
Yetişti yetiştiyetis ti mi bari :)
AminnnnnnnnnAmin canım Allah nasip etsin en kisa zamanda
Amin canım Allah yardım ediyo yoksa eşimde çok yardımcı oluyo naparim yoksa bilmem 10 gündür ne yemek ne temizlik
Inşallah şu kusma emojisini kullanin doya doya canım , giremesemde aklimdasiniz
Aklimdasin canım bayadir ama bulantidan girip uzun uzun yazamadim. Inşallah hayırlı haberini alırız canımben en hayırlı zamanda burdaki herkesin evlat sahibi olmasını isterim Rabbimden
Gece 3 te gittiler şeymoş bnnde çok kötymm gribi yeni atlatmştm ki birdaha birileri sayesinde kaptmm öyle fenayım kiAnacum ne misafirmiş herkes de misafir var
Canımcım geciktin bugün
Yaa seni ne zamandan beri etiketleyeceğim ismini bulamadım kızz, wa, we, yazdım da wi yazamadımyeni hayırlı haberler yok şu an canım, herkes beklemede batı bekliyoruz. Bi sena vardı en önde ama lekelenmesi başlamış bakalım hayrolsun inşallah yerleşmedir.
İyiyz canımcım sen nasılsın, takip ediyormusun konuyu
Ve aleykum selam.Geçmiş olsun,dikkat etSelamun aleyküm grip oldm kızlar vatana millete hayrlı olsnnn ula zor atlatmştm bidahaaa boğasm var birdaha bulaştranı
Saolsn kuzm bnm valla dikkat ettm ettm yine beni bulduVe aleykum selam.Geçmiş olsun,dikkat et
inşallah kuzum hep beraber kavuşuruzztatlım kıymetlim umduğuna kavuşursun bu ay inşallah
Aynen kızlar eşime hiç birşeyi söylemiyorum, bazen de acaba her detaydan haberdar mı etsem diyorum sonuçta bu yükü tek omuzlama zor. Olmayınca bir teselli kaynağı arıyor insan ben ona bile dahil etmek istemiyorum. Çünkü olur olmaz ona bir süpriz yapmak istiyorum o yüzden her seferinde hamile değilmişim belirti yaşamıyormuşum gibi davranıyorum, getçi zaten de olamıyorum yani
Canım ben bu belirtiye çok önem veririm, bak geçen aylarda çok belirti yaşadım ama hep sonu hüsran oldu ama bunlardan hiç biri göğüs ucu ağrısı olmadı. Göğüs ağrısı adetle karıştırılabiliniyor ama göğüs ucu önemli bir belirti canım inşallah hamilesindir canım benim
Hayırlı sabahlar efeeniiimmm
ozaman inşallah denk getirebilmişimdirYumurtlamışsın canım pazarı ve bugünü değerlendir muhakkak çatlamış
Canım sayfaya yazdım
Allah Allah 2.kez yumurtlama bence kuzu lh hormonu yükselse bir düşüp bir çıkmaz bir de uzun süre kaldıysa şansın daha da yüksek hemen çatlamadı
Canım ilk idrarla yapılmaz o yüzden seni yanıltmış bir de her ay aynı tarihler de pik olmaz belki de geç olacaksın ya da erken yumurtladın bu zamana kadar yapmadıysanbir anda pik yapabiliyor takipte kal derim
Ben 2 saat gitmiyorum uzanıyorum genelde duşu da eğer zamanım varsa 6-7 saat bekliyorum gündüz yaptıysamyoksa sabah duş alıyorum nadir olmuştur 2-3 saat sonra aldığım yumurtlama döneminde tuttu mu tutmadı
Ne zaman canım neredesin sen
İnşallah denk geldi bence canımozaman inşallah denk getirebilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?