Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamışsın canım pazarı ve bugünü değerlendir muhakkak çatlamış
kızlar ben bugün salavatı tefriciye başlıyacam bebek için bana yardımcı olurmusunuz ? hep beraber okuyalım belki beraber faydasını görürüz
Canım sayfaya yazdım
@Seymaaao kuzum bi kaç testim daha vardı bulamadım
Allah Allah 2.kez yumurtlama bence kuzu lh hormonu yükselse bir düşüp bir çıkmaz bir de uzun süre kaldıysa şansın daha da yüksek hemen çatlamadı
Canım ilk idrarla yapılmaz o yüzden seni yanıltmış bir de her ay aynı tarihler de pik olmaz belki de geç olacaksın ya da erken yumurtladın bu zamana kadar yapmadıysan bir anda pik yapabiliyor takipte kal derim
İyi geceler kızlar napjosunz bisey sorcam amahani hemen tuvalete gitme dediniz ya ne kadar beklicem böyle tuvalet banyo için
Ben 2 saat gitmiyorum uzanıyorum genelde duşu da eğer zamanım varsa 6-7 saat bekliyorum gündüz yaptıysam yoksa sabah duş alıyorum nadir olmuştur 2-3 saat sonra aldığım yumurtlama dönemindetuttu mu tutmadı
Ayy deprem oldu kızlar
Ne zaman canım neredesin sen

Aminnnnnnnnn

Gece 3 te gittiler şeymoş bnnde çok kötymm gribi yeni atlatmştm ki birdaha birileri sayesinde kaptmm öyle fenayım ki

inşallah kuzum hep beraber kavuşuruzz

ozaman inşallah denk getirebilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…