- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.601
Bu hafta heyecanlı bölüm geliyor sonunda inşallahhaha inan bende onu bekliyorum
buhafta sadiş kurtuluyor galibaBu hafta heyecanlı bölüm geliyor sonunda inşallahSıkıldım haftalardır bir giremediler çukura alamadılar Sadişi
En önemli anları gösterip kursağımızda bırakıyorlar her haftabuhafta sadiş kurtuluyor galibaben fragmana pek güvenmiyorum pek içeriğiyle aynı olmuyo
ayyy inşallahh yaaaEn önemli anları gösterip kursağımızda bırakıyorlar her haftabu hafta kurtarıyorlar bende öyle duyum aldım hadi inşallah
Bence daha yumurtlamanın olmasına var. Bi kaç gün sonra yumurtlayıp ateşin de artar. Ama kimyasaldan sonra nasıl oluyor adet onu tam bilmiyorumKızlar,şimdi bu ay 9 aralıkta adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim.Eğer adet olsaydım bu günler yumurtlama günlerim olacaktı.Biliyosunuz kimyasal gebelik yaşadım.Kanamam kesildi.Bugün şeffaf akıntım geldiğini farkettim ve ateşim 35.9 a düşmüştü.Yumurtlamis olabilir miyim.Yani düşük kanamasından başka adet görmedim.Mümkün mü böyle bişey?
Saol canmn içi dua edinnn yaaa valla felaket oldm tamda yumrtlamaya girerken ahh ah her ay başkanbirşey çıkyor demkki nasibmz bu kadrİyiyiz canımcım sen nasılsjn? Sen herkese söyledin demi canım hamiş olduğunu?
Canım çoook geçmiş olsun, Allah şifa versinnn
Bence daha gelir canım, demek ki geç yumurtluyorsun.
pro üyenin avantajları nedir peki?
Canım kimyasal olayını bilmiyorum ama yumurtlama akıntısı geldi diyorsun bu büyük bir belirti değerlendir derim her halukarda ihtimali de var yani neden olmasınKızlar,şimdi bu ay 9 aralıkta adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim.Eğer adet olsaydım bu günler yumurtlama günlerim olacaktı.Biliyosunuz kimyasal gebelik yaşadım.Kanamam kesildi.Bugün şeffaf akıntım geldiğini farkettim ve ateşim 35.9 a düşmüştü.Yumurtlamis olabilir miyim.Yani düşük kanamasından başka adet görmedim.Mümkün mü böyle bişey?
Yapalm kuzmkızlar bi dua buldum bütün sayfayı liste yapıyoruz sırayla ona 100 er defa Rabbi hebli minessalihin okuyoruz ne dersiniz yapalımmı
250 tane çektm canmkızlar bi dua buldum bütün sayfayı liste yapıyoruz sırayla ona 100 er defa Rabbi hebli minessalihin okuyoruz ne dersiniz yapalımmı
neyi çektin kuzum250 tane çektm canm
amann pro da olmayıverim canımCanım +18 konularına yazabiliyorsun diye biliyorum değişmediyse sonra altta aktif kişileri ziyaretçi sayısını görme gibi bir özelliği var normal üyeler göremiyordu bildiğim kadarıylayazı stilini şeklini sabitleyebilirsin daha bir çok özelliği vardır ama ben bu kadarını biliyorum
Evet döngüm zaten geç canım o yüzden 18-26 arası yumurtladığım oldu bakalım belki de akıntıyı görmeyeceğim ama genelde görüyordum
Aynen yA nasip gerçkten. zehram olacağı varsa illa oluyor yoksa kaç takla atarsan at olmuyorSaol canmn içi dua edinnn yaaa valla felaket oldm tamda yumrtlamaya girerken ahh ah her ay başkanbirşey çıkyor demkki nasibmz bu kadr
Rabbi hebli minessalihinneyi çektin kuzum
Aynen kuzm bnmmamann pro da olmayıverim canım
Aynen yA nasip gerçkten. zehram olacağı varsa illa oluyor yoksa kaç takla atarsan at olmuyor
onu başlatmamıştık ama ALlah kabul etsinRabbi hebli minessalihin
Biliyom bn okdm öyle :)onu başlatmamıştık ama ALlah kabul etsin
Allah kabul etsin inşallah tefriciye bitsin bende başlicamBiliyom bn okdm öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?