Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar,şimdi bu ay 9 aralıkta adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim.Eğer adet olsaydım bu günler yumurtlama günlerim olacaktı.Biliyosunuz kimyasal gebelik yaşadım.Kanamam kesildi.Bugün şeffaf akıntım geldiğini farkettim ve ateşim 35.9 a düşmüştü.Yumurtlamis olabilir miyim.Yani düşük kanamasından başka adet görmedim.Mümkün mü böyle bişey?

Bence daha yumurtlamanın olmasına var. Bi kaç gün sonra yumurtlayıp ateşin de artar. Ama kimyasaldan sonra nasıl oluyor adet onu tam bilmiyorum

Saol canmn içi dua edinnn yaaa valla felaket oldm tamda yumrtlamaya girerken ahh ah her ay başkanbirşey çıkyor demkki nasibmz bu kadr

Canım kimyasal olayını bilmiyorum ama yumurtlama akıntısı geldi diyorsun bu büyük bir belirti değerlendir derim her halukarda ihtimali de var yani neden olmasın

amann pro da olmayıverim canım

Saol canmn içi dua edinnn yaaa valla felaket oldm tamda yumrtlamaya girerken ahh ah her ay başkanbirşey çıkyor demkki nasibmz bu kadr
Aynen yA nasip gerçkten. zehram olacağı varsa illa oluyor yoksa kaç takla atarsan at olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…