- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.561
keşke kullansaydın bende çok alıştım bu illeteKızlar bu ay ovülasyon kullanmadım ama pişman oldum sanki kullanınca bir rahatlama getiriyordu ilişkiye girerken strese soksa daŞimdi yumurtlama akıntım da olmadı bugün 19.gün ya çok geç olacak geçen ay 18.gün ondan önce 20.gündeydi ya da yumurtlamıyorum bu ay
Bekleyip görcez kuzucum benimCanım ben bu belirtiye çok önem veririm, bak geçen aylarda çok belirti yaşadım ama hep sonu hüsran oldu ama bunlardan hiç biri göğüs ucu ağrısı olmadı. Göğüs ağrısı adetle karıştırılabiliniyor ama göğüs ucu önemli bir belirti canım inşallah hamilesindir canım benim
Kuzucumm nabıyosun bu akşam başlıyorum salavat-ı tefriciye 'ye. Sen neden konuşmuyon bakim benle hiç yanlış bişey mi olduinşallah kuzum hep beraber kavuşuruzz
50 TL cınım
Sorma canım ya stres yapıyor sanki düşünerek ilişkiye giriyorum geriyor diye bu ay ara vereyim dedim sipariş etmedimkeşke kullansaydın bende çok alıştım bu illete
Canım ben önceden yemek yarışmasına katılmıştım oraya katılan herkese veriliyordu öyle üye oldum ama belli bir ücret ödenip bağış yapıyorsun o şekilde de üyeliğin geliyor bununla ilgili konu vardı
Aaaa ilk defa öğrendim Peki pro üye olunca ne oluyo ayrıcalık falan mı varSorma canım ya stres yapıyor sanki düşünerek ilişkiye giriyorum geriyor diye bu ay ara vereyim dedim sipariş etmedimkullandığım yağlar da öyle değişik ki onlar etkiledi galiba kuruyum da belirtim de yok düzenimi bozmuş olabilir zaten dönemine girdim diye bıraktım ara verdim yağlara
Canım ben önceden yemek yarışmasına katılmıştım oraya katılan herkese veriliyordu öyle üye oldum ama belli bir ücret ödenip bağış yapıyorsun o şekilde de üyeliğin geliyor bununla ilgili konu vardı
İyiyiz canımcım sen nasılsjn? Sen herkese söyledin demi canım hamiş olduğunu?Kızlar nasılsınız napıyosunuz ? Tünaydın herkese
Canım çoook geçmiş olsun, Allah şifa versinnnSelamun aleyküm grip oldm kızlar vatana millete hayrlı olsnnn ula zor atlatmştm bidahaaa boğasm var birdaha bulaştranı
Bence daha gelir canım, demek ki geç yumurtluyorsun.Kızlar bu ay ovülasyon kullanmadım ama pişman oldum sanki kullanınca bir rahatlama getiriyordu ilişkiye girerken strese soksa daŞimdi yumurtlama akıntım da olmadı bugün 19.gün ya çok geç olacak geçen ay 18.gün ondan önce 20.gündeydi ya da yumurtlamıyorum bu ay
pro üyenin avantajları nedir peki?50 TL cınımya da yemek yarışması filan 1.si olursan :)
Canım +18 konularına yazabiliyorsun diye biliyorum değişmediyse sonra altta aktif kişileri ziyaretçi sayısını görme gibi bir özelliği var normal üyeler göremiyordu bildiğim kadarıylaAaaa ilk defa öğrendim Peki pro üye olunca ne oluyo ayrıcalık falan mı var
Evet döngüm zaten geç canım o yüzden 18-26 arası yumurtladığım oldu bakalım belki de akıntıyı görmeyeceğim ama genelde görüyordumİyiyiz canımcım sen nasılsjn? Sen herkese söyledin demi canım hamiş olduğunu?
Canım çoook geçmiş olsun, Allah şifa versinnn
Bence daha gelir canım, demek ki geç yumurtluyorsun.
pro üyenin avantajları nedir peki?
iyiyim canım sen nasılsın belki küsmüşümdürKuzucumm nabıyosun bu akşam başlıyorum salavat-ı tefriciye 'ye. Sen neden konuşmuyon bakim benle hiç yanlış bişey mi oldu
kız bilmediğin yağları kullanmaSorma canım ya stres yapıyor sanki düşünerek ilişkiye giriyorum geriyor diye bu ay ara vereyim dedim sipariş etmedimkullandığım yağlar da öyle değişik ki onlar etkiledi galiba kuruyum da belirtim de yok düzenimi bozmuş olabilir zaten dönemine girdim diye bıraktım ara verdim yağlara
Aa neden kızz. Nedenini tahmin ediyorum ama dedin ya sen adetime kadar okuyalım diye 10 günden fazla var diye biliyorum ben de kuzum yoksa daha mı azdıiyiyim canım sen nasılsın belki küsmüşümdür
Yazı stilini kalıcı olarak ayarlayabilme, özel mesajlarda toplu konuşma, kapak fotoğrafının olması filan bunları biliyorum kuzum :)İyiyiz canımcım sen nasılsjn? Sen herkese söyledin demi canım hamiş olduğunu?
Canım çoook geçmiş olsun, Allah şifa versinnn
Bence daha gelir canım, demek ki geç yumurtluyorsun.
pro üyenin avantajları nedir peki?
yok kuzum şaka yapıyorum inan hiç bunlarla alakası yok küsmemiştimAa neden kızz. Nedenini tahmin ediyorum ama dedin ya sen adetime kadar okuyalım diye 10 günden fazla var diye biliyorum ben de kuzum yoksa daha mı azdıe haftasonu kayınvalidemlerdeydm dün sabah eve döndük ama çok halsizdim bu akşam başlamayı plandım senin o konuyu yazdığından 2 gün sonra yani çok mu ertelemişim aklımda dün akşam okumak vardı ama yattım hep halsizdim
Ben de seni seviyorum panterimmyok kuzum şaka yapıyorum inan hiç bunlarla alakası yok küsmemiştimsadece denk gelmedim sana yazmak için seni seviyorum çikolatalı tiramisum
Vayyy beee bende üye olduğun zamanla alakalı diye düşünmüştümCanım +18 konularına yazabiliyorsun diye biliyorum değişmediyse sonra altta aktif kişileri ziyaretçi sayısını görme gibi bir özelliği var normal üyeler göremiyordu bildiğim kadarıylayazı stilini şeklini sabitleyebilirsin daha bir çok özelliği vardır ama ben bu kadarını biliyorum
Evet döngüm zaten geç canım o yüzden 18-26 arası yumurtladığım oldu bakalım belki de akıntıyı görmeyeceğim ama genelde görüyordum
Kuzucumm nasılsınVayyy beee bende üye olduğun zamanla alakalı diye düşünmüştüm
Bu aspir keten tohumunu çok önermişlerdi deneyeyim dedim ama aşırı mide bulantısı baş ağrısı yaptı o yüzden ara verdim yan etkileriymişkız bilmediğin yağları kullanmainşallah tutmuşturda bidaha almana gerek kalmaz peki canım sağol bende bi araştırayım
Yok kuzum zamanla alakalı değil mesaj sayısıyla falan alakalı olsaydı ben prof çıkardım çenem çok düşükVayyy beee bende üye olduğun zamanla alakalı diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?