- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.641
Ne nöbetiBir de ücretsiz burda nöbet tutuyoruz
Burdayım bitanem de neyse bu ara elişine taktım dalıyorum unutuyorum bi anEfemmmm kuzmmm nerelerdesnn cancazm :)
efendimKızlarr
ewwetttKuzulaar birşey sorcam duştayken çok sol göğsümün ucu sızladı bu belirti midiir ki
Yok canımKizlar napiyonuzz ben malesef uyumaktan giremez oldum buralara varmi yeni haberler
CanımKızlarr
anam hepinizde uyku tulumuboldunuz erken yatacm zir bebek uyabdi ram en tatli yerinde digeri cisim geldu sonra digeri sutt. ve sabah 8 olur ben ayaktaKizlar napiyonuzz ben malesef uyumaktan giremez oldum buralara varmi yeni haberler
Abla senin isin cok Zor ya zaten benim icime bi yapabilcekmiyim korkusu geldi sorma gitsin ben bir tane cocuk yapimde gerisini zaten bunyem kaldirmaz herhaldr yaanam hepinizde uyku tulumuboldunuz erken yatacm zir bebek uyabdi ram en tatli yerinde digeri cisim geldu sonra digeri sutt. ve sabah 8 olur ben ayaktaaslinda hic uyumamisim
İnsallah hayirli haberler tez zamanda canim sen iyisin dahaYok canım
harbi tabi ki sanki gogsunde sut sizacak gibi gibi sizinti agrisi oluyor degil miKııız ablam harbi mi A Annelerin en yorgunu
Moralim çk bozuk
yav kaldirir canm niye kaldirmasin tabi ki bakacagin kdr yapacan o ayri canimAbla senin isin cok Zor ya zaten benim icime bi yapabilcekmiyim korkusu geldi sorma gitsin ben bir tane cocuk yapimde gerisini zaten bunyem kaldirmaz herhaldr ya
Ay abla simdi bileyav kaldirir canm niye kaldirmasin tabi ki bakacagin kdr yapacan o ayri canim
tabiki senin isin zor kuzu calsirken bende cok kotu oluyordum hep agliyordum milet evinde keyifli. gebelik. geciriyor ben ayaktayim. zor kuzumAy abla simdi bile
Okuldan donunce sersem oluyorum ya eve yetemiyorum bilmiyorum bide ben hergun 100 km yol git gel bakalm nasil olcak
ne oldu. elifffff bise. mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?