Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hala devam ediyor canm hatta sabahkarı miğde boş oldugu için kusmakda zoelanıyorm oda burnumun kanamasına sebep oluyor o derece yani çok afedersin sarı sarı kusuyorm
Ayyy biliyorum onu ya cok kötüdür o ben bi kere yaşadım bi günde 14 kere öyle sarı su kustum ta burnumdan geliyodu bilirim yani ama napcan bebiş için mecbur

Sağol canım. Benim tek amacım bu ay kafamın boş olması ve sıfir sitresle yola cikmak. Bat ima kaç gun var onu bile bilmiyorum ve bu bana inanilmaz iyi hissettirdi. Bir de boyle deneyeyim dedim. Benim de burda olmaktan cok keyif aldigim zamanlar oldu ama beni sitrese soktugunu fark ettim. Surekli bat saymak,test yapmak, negatifi gormek. Burda 5-6 gun once test yapip ogrenenleri gormek benim de cikar deyip negatifi gormek. Arkasindan geç dollenme mi acaba demek? Gercekten hepsi benim zihnimi cok yordu. Bazen cok bilmek de iyi degil ve cok dusunmek. Ben şansimi bir de boyle deneyecegim. Saglicakla kalin.

Kutsalll BULUT güzelim nerdesin sen yaaaa
Geldim sonunda ya çok özledim siziiii Pazar tüm gün dışardaydım bebeğim gece geç geldik erken kalktığım için uyumuştum bugunde geç kalktım temizlik yaptım sonra komşuya gittim falan öyle anca müsait olabildimmm

bizde seni özledik bebeğim yapma bidaha böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…