- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.681
Sen daha iyi bilirsin tabi canım. Ne kadar oldu gideli. Canım erkeklerin öfkesi bir tık daha fazlave uuzun sürer. İnşallah o da tez zamanda pişman olurO anki durum gitmemi el verdi yoksa bendegitmek istemezdim özlüyorum ama yazmıyor
Ayyy biliyorum onu ya cok kötüdür o ben bi kere yaşadım bi günde 14 kere öyle sarı su kustum ta burnumdan geliyodu bilirim yani ama napcan bebiş için mecburValla hala devam ediyor canm hatta sabahkarı miğde boş oldugu için kusmakda zoelanıyorm oda burnumun kanamasına sebep oluyor o derece yaniçok afedersin sarı sarı kusuyorm
Dün akşam.geldim annemeSen daha iyi bilirsin tabi canım. Ne kadar oldu gideli. Canım erkeklerin öfkesi bir tık daha fazlave uuzun sürer. İnşallah o da tez zamanda pişman olur
Canım hamilesin kendini yıpratma dikkat et. Eşinin de gönlü razı gelmez seni gelir alır, inşallah her şey yoluna girer. Keşke elimden bir şey gelseDün akşam.geldim anneme
İnşallah canım dualarınızı esirgemeyinCanım hamilesin kendini yıpratma dikkat et. Eşinin de gönlü razı gelmez seni gelir alır, inşallah her şey yoluna girer. Keşke elimden bir şey gelse
Sağol canım. Benim tek amacım bu ay kafamın boş olması ve sıfir sitresle yola cikmak. Bat ima kaç gun var onu bile bilmiyorum ve bu bana inanilmaz iyi hissettirdi. Bir de boyle deneyeyim dedim. Benim de burda olmaktan cok keyif aldigim zamanlar oldu ama beni sitrese soktugunu fark ettim. Surekli bat saymak,test yapmak, negatifi gormek. Burda 5-6 gun once test yapip ogrenenleri gormek benim de cikar deyip negatifi gormek. Arkasindan geç dollenme mi acaba demek? Gercekten hepsi benim zihnimi cok yordu. Bazen cok bilmek de iyi degil ve cok dusunmek. Ben şansimi bir de boyle deneyecegim. Saglicakla kalin.İlk ay ben de senin gibi olmuştum. Yazmama kararı almıştım. Stres yaptığımı ve beni yazılanların etkilediğini düşündüm. Bi ay yazmadım. Daha sonra kendimi yalnız hissedip tekrar döndüm, ve gördüm ki strese girmeden de burada olunabiliyormuş. Ama bunu yapmamayı tercih etmen en doğal hakkın. Allah gönlündekini nasip etsin. İnşallah hayırlı haberleri vermek için geri dönersin. Allaha emanet ol.
@Melteminaa naptın canım kan verdin mi?
canım çok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşallahİnşallah canım dualarınızı esirgemeyin
Geldim sonunda ya çok özledim siziiiiKutsalll BULUT güzelim nerdesin sen yaaaa
Bnde yapıyorum kuzu ama suan hastayımBurdayım bitanem de neyse bu ara elişine taktım dalıyorum unutuyorum bi an
bizde seni özledik bebeğim yapma bidaha böyle şeylerGeldim sonunda ya çok özledim siziiiiPazar tüm gün dışardaydım bebeğim gece geç geldik erken kalktığım için uyumuştum bugunde geç kalktım temizlik yaptım sonra komşuya gittim falan öyle anca müsait olabildimmm
Cok geçmiş olsun bebeğimBnde yapıyorum kuzu ama suan hastayım
Yapmam yapmam aslında akşam gircektimde eşim geldi çukur hastası beraber izleyelim dedi kıramadım :)bizde seni özledik bebeğim yapma bidaha böyle şeyler
bende izledim yaa dehşet bölümdü bi hafta nasıl geçecek şimdiYapmam yapmam aslında akşam gircektimde eşim geldi çukur hastası beraber izleyelim dedi kıramadım :)
Cnm hamilesnn üzme kendini ne oldgnu sölesen belki seni aydnlatrz Allahım tez vakitte sornu kaldr aranzdanİnşallah canım dualarınızı esirgemeyin
burdayız beybi sen nerdesinKutsallar nerelerdesiniz yahu?
Kactane kaldıkızlar tefriciye bitmek üzere yokmu yardım edebilecek kimse çenem uyuştu
160 canımKactane kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?