Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum malesef ki insan hamilwyken cok duygusal sinirli atarlibolutor .nedense rum. negatif .olaylar senin uzerinde oluyor meylen bile esiyle ufak tartisma yasamis bunlarin gececegine eminm annenin evine gidecek kadr ciddi bise. olmadisa keake. gitmeseydin kuzu

Kuzulaar birşey sorcam duştayken çok sol göğsümün ucu sızladı bu belirti midiir ki
Benim kafamda belirlediği özel belirtiler var canım, bu belirtileri kimde gördüysem hamile oluyor. Göğüs ucu ağrısı da onlardan

Kizlar napiyonuzz ben malesef uyumaktan giremez oldum buralara varmi yeni haberler
Yok ama olur inşallah pıt pıt hamileyim diye dökülenler

Abla senin isin cok Zor ya zaten benim icime bi yapabilcekmiyim korkusu geldi sorma gitsin ben bir tane cocuk yapimde gerisini zaten bunyem kaldirmaz herhaldr ya
Al benden de o kadar bir taneye baktım da ikincisi kaldıvalla. Tamam çok istiyorum ama ben öyle herşeyin üstesinfen gelen bi insan değilim

Eşimle büyük kavga ettim annemin evimdeyim ne arıyor ne soruyor sonumuz ne olucak bilmiyorum
Canım geçmiş olsun. Halledilemeyevek bir mesrle mi?

tabiki senin isin zor kuzu calsirken bende cok kotu oluyordum hep agliyordum milet evinde keyifli. gebelik. geciriyor ben ayaktayim. zor kuzum
Ben tam o moddayim abla ya boyle o kadar mutluluk yerini kaygi ya birakti yarin bi kalp atisini duyarsam rahatlarim bakalim

İnşallah halledilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…