- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.701
Hoşgeldn seymoşKutsallar nerelerdesiniz yahu?
Bn okuyaym kaç olrsa sana yazym160 canım
Bi haftamı 3 hafta diye duydum kesin bilgimi bilmiyorum yılbaşından dolayı galiba, of aynen ya yanaç vuruldu kim vurdu hala şoktayım ama kesin tanıdık biri neden diye sordu çünkübende izledim yaa dehşet bölümdü bi hafta nasıl geçecek şimdi
şimdimi okuyacan canımBn okuyaym kaç olrsa sana yazym
Evet canım bende şok oldumBi haftamı 3 hafta diye duydum kesin bilgimi bilmiyorum yılbaşından dolayı galiba, of aynen ya yanaç vuruldu kim vurdu hala şoktayım ama kesin tanıdık biri neden diye sordu çünkü
Beni im bata an itibariyle 8 gün kaldıANAcumm ses seda yok kimse de, asıl şimdi konuşacaksınız, batlara az kaldıı. Heycan mı bastı kızlaaarrr
kan testi en doğru sonucu verir canımSelam arkdlsar, bugn gecikmemn 13.gunu ve 4gun once idrar testi yptgmda negatfti. Hcbi belrti yk. Regl belrtsi de yk. akintm var sdce. Cok az da batma oluyo.
Acaba gebelk oldgu halde test negatf verms olablr mi? Bunu yasayan var mi aranzda?
Amin canım inşallah uzun meseleler yazsam çok uzun dua edin yeter canımCnm hamilesnn üzme kendini ne oldgnu sölesen belki seni aydnlatrz Allahım tez vakitte sornu kaldr aranzdan
100 tane alayım ben canımkızlar tefriciye bitmek üzere yokmu yardım edebilecek kimse çenem uyuştu
Calisiyorum ve hafta boynca sabahci gdyrm pazardan itibaren aksamci olup doktra gideblcmkan testi en doğru sonucu verir canım
sağol canım ama şimdi okumaya başlaman lazım sabah teslim edicem100 tane alayım ben canım
geç döllenme olduysa geç çıkar canım bi kaç gün daha bekle sonra yine test yapCalisiyorum ve hafta boynca sabahci gdyrm pazardan itibaren aksamci olup doktra gideblcm
Ozmna kdr olmzsa bi test dha ypcm ama testlern gebelk oldgu halde negatf olmsi mumkunmu onu merak edyrm
Tesekkur ederim insallah oyledirgeç döllenme olduysa geç çıkar canım bi kaç gün daha bekle sonra yine test yap
Ayyy öğlen 12 ye kadar okusam ezbere bilmiyorum çünkü baya zor olur çok uykusuzum bidesağol canım ama şimdi okumaya başlaman lazım sabah teslim edicem
Evet canım bende şok oldumkimm acabaa bilemiyorummm kiii
tamam canımAyyy öğlen 12 ye kadar okusam ezbere bilmiyorum çünkü baya zor olur çok uykusuzum bide
Kuzum biz senin niyetine okuyoruz demikızlar tefriciye bitmek üzere yokmu yardım edebilecek kimse çenem uyuştu
ANAmm o kadar zor mu yaa hamilelik, biz ne diye böyle deli gibi istiyoruz o zamanAyyy biliyorum onu ya cok kötüdür o ben bi kere yaşadım bi günde 14 kere öyle sarı su kustum ta burnumdan geliyodu bilirim yani ama napcan bebiş için mecbur
Canımcım ben burdayım asıl, nöbet tuttum iti kopuğu var diyeburdayız beybi sen nerdesin
Anacum ben hep burdaydım zatennnn. Nasılsın zehrammmHoşgeldn seymoş
Canım bu ay inşallah olur ama olmasa bile tutacağı varsa düzensizlikte belki tutar yani jiç umutsuz olma. Bence şimdi başlama test yapmaya ya yazık testlerineBeni im bata an itibariyle 8 gün kaldı
Elimde 5 test kaldı
Sabah bi tanesini yapıcam sonra günaşırı yapmaya devamBat gününe kadar yetiyor böyle eğer bu ay olmazsa testlerin hiç bi anlamı Yok zaten eşimin kariyer planı gereği biraz hatta baya zor olucak ,bu ay böyle oluverdi ben kaza diyim siz yanlışlık deyin
iş değişikliği vs
2 yıl şehir değişikliği sonrasında haftanın 3-4 günü evde olmamalar falan .rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ama ben çok istiyorum olmasını
Rabbim herkesin muradını versin
Canım sana en iyi örnekSelam arkdlsar, bugn gecikmemn 13.gunu ve 4gun once idrar testi yptgmda negatfti. Hcbi belrti yk. Regl belrtsi de yk. akintm var sdce. Cok az da batma oluyo.
Acaba gebelk oldgu halde test negatf verms olablr mi? Bunu yasayan var mi aranzda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?