Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ANAcumm ses seda yok kimse de, asıl şimdi konuşacaksınız, batlara az kaldıı. Heycan mı bastı kızlaaarrr
Beni im bata an itibariyle 8 gün kaldı
Elimde 5 test kaldı
Sabah bi tanesini yapıcam sonra günaşırı yapmaya devam Bat gününe kadar yetiyor böyle eğer bu ay olmazsa testlerin hiç bi anlamı Yok zaten eşimin kariyer planı gereği biraz hatta baya zor olucak ,bu ay böyle oluverdi ben kaza diyim siz yanlışlık deyin
iş değişikliği vs
2 yıl şehir değişikliği sonrasında haftanın 3-4 günü evde olmamalar falan .rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ama ben çok istiyorum olmasını
Rabbim herkesin muradını versin

Kızlar doktora gidicektim ya cumartesi günü gttm kızlar. Doktor 13 mm den 1 hafta içinde 23 mm kese oluşmuş dedi ancak yolk kesesini gordu bebek şuan için erken dedi. Ama kan akışımı var orda bebekte haftaya kesin oluşacak dedi ama benim anlamadığım ben 7 haftalıgım doktora gttgmde adete gore. Haftaya 8. Haftalık olucam cumartesi günü doktor ultrasondan belirleyemiyor bebek gormeden. Bebek gorununce haftası kesinleşiyormış

Ayyy biliyorum onu ya cok kötüdür o ben bi kere yaşadım bi günde 14 kere öyle sarı su kustum ta burnumdan geliyodu bilirim yani ama napcan bebiş için mecbur
ANAmm o kadar zor mu yaa hamilelik, biz ne diye böyle deli gibi istiyoruz o zaman

burdayız beybi sen nerdesin
Canımcım ben burdayım asıl, nöbet tuttum iti kopuğu var diye
Hoşgeldn seymoş
Anacum ben hep burdaydım zatennnn. Nasılsın zehrammm

Canım bu ay inşallah olur ama olmasa bile tutacağı varsa düzensizlikte belki tutar yani jiç umutsuz olma. Bence şimdi başlama test yapmaya ya yazık testlerine

Selam arkdlsar, bugn gecikmemn 13.gunu ve 4gun once idrar testi yptgmda negatfti. Hcbi belrti yk. Regl belrtsi de yk. akintm var sdce. Cok az da batma oluyo.
Acaba gebelk oldgu halde test negatf verms olablr mi? Bunu yasayan var mi aranzda?
Canım sana en iyi örnek Peri Tozuu onunki de çok geç belli oldu. Senin normalde gecikir miydi? Bence bu zamana kadar kan vermemiş olman doğru değil canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…