- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.301
yatt uyu bebeğimmKız çok uykum geldi acayip
oyyy çokk şükür elifim inşallah bu son olur rabbim hep yüzünüzü gündürsünKızlar eşimle barıştım.evime donduk :)
Teşekkür ederim.canım benim :)Öyle canım ama işte kimin ne yaşadığını da bilemiyoruz ki, Rabbim hepimizin yardımcısı olsunKutsal panter
Oyy süper canım valla hadi hayırlısı olsun :) B Babygirl16
Amin canım aminn ne olursa olsun kendi evin gibisi yok valla ya :)oyyy çokk şükür elifim inşallah bu son olur rabbim hep yüzünüzü gündürsün
Tabi canım sakın bidaha evini terketme olurmu bi anlık öfkeyle çok yuva yıkılıyo başka odaya geç sinirin yatışana kadar eşinle konuşma ama evi terketmeAmin canım aminn ne olursa olsun kendi evin gibisi yok valla ya :)
Benim taktikTabi canım sakın bidaha evini terketme olurmu bi anlık öfkeyle çok yuva yıkılıyo başka odaya geç sinirin yatışana kadar eşinle konuşma ama evi terketme
Aha da bunlaro görünce ne yumurtlama gününü takip edesi geliyor insanın ne de baika bişey yanibiz çocuğa hasretiz millet korunurken hamile kalıyor
Canım geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsın inşallahKızlar eşimle barıştım.evime donduk :)
yuva zor kuruluyor ama çok kolayda yıkılıyor kuzum onun için sabırlı olmak gerekiyorBenim taktik
He kız şok oldumAha da bunlaro görünce ne yumurtlama gününü takip edesi geliyor insanın ne de baika bişey yani
Canım geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsın inşallah
Aynen öyle canım sinirleri yatıştırmak sakin kalmak önemli aslında sonra düşününce aslında çoğu basit şeyler oluyo aşılamayacak şeyler olunca tabiki de affediliryuva zor kuruluyor ama çok kolayda yıkılıyor kuzum onun için sabırlı olmak gerekiyor
Bence zaman sabır herşeyin ilacıdır herşey geçer herşey düzelirAynen öyle canım sinirleri yatıştırmak sakin kalmak önemli aslında sonra düşününce aslında çoğu basit şeyler oluyo aşılamayacak şeyler olunca tabiki de affedilir
Yeter ki gönüller bir olsun dimiBence zaman sabır herşeyin ilacıdır herşey geçer herşey düzelir
onu bende gordumbiz çocuğa hasretiz millet korunurken hamile kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?