- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.261
kuzum benim aman aman bi belirtim yok başım çok dönüyo onuda ilaç kullandığımdanOyy seni görünce hep daha iyi oluyorummsen nasılsın?
Kızlaar siz kutsallar belirtilerinizi bi yazın yahuu?
Valla iyi yapmışsın kız sen nerde oturuyodun:)Bugün komşuma kahvaltıya gittim kuzum sabah Sonra eve geldim duaları okudum evi toparladım biraz tv baktım öyle sonra yemeğe giriştim derken hep evdeydim :) )
al bendende okadar kuzumİnşaAllah öyledir kuzum yaaa vallahi keşkeeee ama hiç hamile olcağıma inanamıyorum kutsalımsen ne diyosun
Silivri kuzucumm senValla iyi yapmışsın kız sen nerde oturuyodun:)
Silivri nerdeydiSilivri kuzucumm sen
kuzu kutsal hamis
Benim de içime hep neden bilmem ama sanki bi dahaki ay olcakmışım gibi geliyo sebebini bilmiyorum amaal bendende okadar kuzumama sen bilmiyorum ama benimde içime doğuyosun umarım çıkar
Ahahha Tekirdağa daha yakın ama İstanbulda :)Silivri nerdeydi
Heeee bende Bursa bitanemAhahha Tekirdağa daha yakın ama İstanbulda :)
Ya ağzın bal yesin seninkuzu kutsal hamisbiiloyom ben. anam bilmiyorum bakalim mutfakta katliam cikmazsa iyi yanik kokulari gelmeye basladi burnuma hamile olan ben miyim kocam mi sastim. daha hamile miyim degil miyim bilmiyordum hatirliyon mu adamin cani menemen cekmisti o gunden. beridir nefret ettim:)
Ohh kestaneHeeee bende Bursa bitanem
Ohh kestane
Oy ben çok severimSevmem pek
Aminn balım inşallah öyle olurinşallah olur kuzum ama burada ilk içime doğan sensinKutsal Tiramisu
Afiyet olsum, boşver ne kadar yapabilirse yapsın. Bişey olmaz.kuzu kutsal hamisbiiloyom ben. anam bilmiyorum bakalim mutfakta katliam cikmazsa iyi yanik kokulari gelmeye basladi burnuma hamile olan ben miyim kocam mi sastim. daha hamile miyim degil miyim bilmiyordum hatirliyon mu adamin cani menemen cekmisti o gunden. beridir nefret ettim:)
Canım benimli hep öyle mesele. O pek doğru değil benceBi de kızlar belki de normal bir zamanda kirpiklerime baksaydım gene böyledir belki ama şu an böyle alt kısım çapraz çapraz. Ama belki de normalde de böyleydi bilmiyorum
tahminler arttıinşallah olur kuzum ama burada ilk içime doğan sensinKutsal Tiramisu
bak kuzu gozde ki kirpik soyle degisiyor o goz bebekler sapsari oluyor o beyazlik tamamen gidiyor bakislarin degisiyor kirpikte sanki birbirine. girmis gibi oluyor oyle oluyor en cok bu ay buna dikkat ettim bakalim kirbikler giz nasl oluyor diyeBi de kızlar belki de normal bir zamanda kirpiklerime baksaydım gene böyledir belki ama şu an böyle alt kısım çapraz çapraz. Ama belki de normalde de böyleydi bilmiyorum
inşallah şeymoş sen ne düşünüyorsun bu kutsallar hakkındaAfiyet olsum, boşver ne kadar yapabilirse yapsın. Bişey olmaz.
Canım benimli hep öyle mesele. O pek doğru değil bence
tahminler arttıKutsal Tiramisu inşallah ikinizde hamişsinizdir
Benim öyle bagımlı olduğum bişey yok karam ve dönerden başkaOy ben çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?