- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.321
ask olsun elif o kadar merak ettim seni bana niye haber etmedinAmin canım aminn ne olursa olsun kendi evin gibisi yok valla ya :)
ben uyuyorumHuu huuu hatunlar ney kaynatiyorsunuzzz hıııı
aynen kuzumYeter ki gönüller bir olsun dimi
Allahın işine bak abla kısmette varsa bi şekilde oluyo ablamonu bende gordum
gözlemeleri götürdün uyu tabi iyi geceler ablamben uyuyorum
Oh oh mis gibii hamişler kusanlar uyuyanlar uyuklayanalr maşalalhh Allahim sayimizi artirsin inşalalhhhİyi gecele3 ablacım sen uyu ben cebelleşiyorum bulantılarla@canli anne
Aminn inşallah kız hep beraberOh oh mis gibii hamişler kusanlar uyuyanlar uyuklayanalr maşalalhh Allahim sayimizi artirsin inşalalhhh
Bu ay sizlere güveniyorum kizlar ben tirt bu ay bidahaki aya inşalalhhhAminn inşallah kız hep beraber
kuzum valla az önceki spiralle korunurken hamile kalanı duyduktan sonra Allah diledikten sonra her şekil olur diyorumBu ay sizlere güveniyorum kizlar ben tirt bu ay bidahaki aya inşalalhhh
Kiz benim görümcemde kaldi şimdi büyüdüde okula gidiyo sıpa rabbim ol desin yeterki Cancağzim yapmadikki hiç ondan ümidim yok diyorumkuzum valla az önceki spiralle korunurken hamile kalanı duyduktan sonra Allah diledikten sonra her şekil olur diyorum
Allah Allah belirtiler tam isabet aslinda erken döllendiyse olur yani inşalalhda vardir bitanemK Kutsal pamuk canım hamiş miyim bilmiyorum bat pazar günü ama aşırı mide bulantılarım ve baş dönmem var.. baş ağrısıda olunca uyuyamıyorum kaç gecedir ..
bidahaki aya yaparsınız kuzum yapmadığın şeye üzülmeyede gerek yok relaxKiz benim görümcemde kaldi şimdi büyüdüde okula gidiyo sıpa rabbim ol desin yeterki Cancağzim yapmadikki hiç ondan ümidim yok diyorum
Aynen bat saymayacağim bu aybidahaki aya yaparsınız kuzum yapmadığın şeye üzülmeyede gerek yok relax
ohhhh ne güzellAynen bat saymayacağim bu ay
Sanmam folic asit yapsin sen bol bol istirahat et yediklerinde dikkat et yağli baharatli şeylerde yeme şunun şurasinda pazara ne kaldiAyy bilmiyorum kuzum inşallah, böyle giderse zpr geçecek varsa ayakta duramıyorum sendeletiyorgündüz çok olmuyor da gece .. bi de folik asite başladım bugün doktor verdi dün çocuk istiyosan kullan diye o mu yaptı dicem ama 3 gecedir böyleyim K Kutsal pamuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?