- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.281
Anacum hatırlarsanız en son merly için kesin hamile demiştim kız hamile değilmiş, kendimi kötü hissetmiştim bi daha yorum yapmayacağıma söz verdim. İçimdrn grçen şeyler var ama susuyorum. İnşallah hamilesinizdir diye dua ediyorum bu yüzden sadceinşallah şeymoş sen ne düşünüyorsun bu kutsallar hakkında
Di mi kuzum işte belki benimde hep öyledir adet olursam kirpiklerime bakıcam hemen sonraAfiyet olsum, boşver ne kadar yapabilirse yapsın. Bişey olmaz.
Canım benimli hep öyle mesele. O pek doğru değil bence
tahminler arttıKutsal Tiramisu inşallah ikinizde hamişsinizdir
inşallah kuzum inşallah hepimiz hamileyizdirAnacum hatırlarsanız en son merly için kesin hamile demiştim kız hamile değilmiş, kendimi kötü hissetmiştim bi daha yorum yapmayacağıma söz verdim. İçimdrn grçen şeyler var ama susuyorum. İnşallah hamilesinizdir diye dua ediyorum bu yüzden sadce
Ben de duydum bebeem ama benim belkide normal de de böyleydi bilmiyorum tam olarakbak kuzu gozde ki kirpik soyle degisiyor o goz bebekler sapsari oluyor o beyazlik tamamen gidiyor bakislarin degisiyor kirpikte sanki birbirine. girmis gibi oluyor oyle oluyor en cok bu ay buna dikkat ettim bakalim kirbikler giz nasl oluyor diye
Karam bana çok ağır geliyor yaaa ben beyaz çikileta seviremBenim öyle bagımlı olduğum bişey yok karam ve dönerden başka
bende ole sandim. tam bat gunumde baktim gozume ne olmus bole sarardi diye hamisliktenmisBen de duydum bebeem ama benim belkide normal de de böyleydi bilmiyorum tam olarak
Kızlar çok kötüyüm ben felaket midem ve baş dönmem varkasıklarım kopuyor
Ayyyy karam 3 tane arka arkaya yerim benKaram bana çok ağır geliyor yaaa ben beyaz çikileta sevirem
Ayyyy karam 3 tane arka arkaya yerim ben
Yaklaşıyor yaklaşmaktan olannnn.....Canım dediklerin hamişlik belirtisi gibiKutsalsekerpare bilmiyorum kuzum valla ama öok kötüyüm gaz patlaması yaşıyorum bi de resmen ayağa kalkamıyorum ya baş dönmesinden yatınca da midem çok kötü
Ben görüyorum kuzum iyikizlar. murveti yani @Varsayoksasen ni goren oldu mu
selam soyle murvisimeBen görüyorum kuzum iyi
Tamam kuzum söylerimselam soyle murvisime
kız daha erken nereye böyleKızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler canımcımmmlar kendinize iyi bakın öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?