- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.361
Evet kuzumMecbur arada bir grip takip edicez tatlışım
Bu gece sessiz
Bende iyiyim oturuyorum öyle canım sende ne var ne yok regl oldun muİyi geceler canım şükür sen nasılsın
Hissettiğim hiçbişe yok canım. Nasip. Senin bat ne zamandı?
kız yakınlık paylaşım samimiyet manasında dedimAyy öyle deme kız ama gerçekten akrabalarımızın bile birbirine yapmayacağı şeyi biz birbirimize yapıyoruz
ben buralardayımm
İyiyimm canımcım sen nasılsın.
İyi bnde şükür canım regl olmadım henüzBende iyiyim oturuyorum öyle canım sende ne var ne yok regl oldun mu
Tamam bnde hepsini kastettim ama örnek verdim:)kız yakınlık paylaşım samimiyet manasında dedim
iyi yaptınTamam bnde hepsini kastettim ama örnek verdim:)
Bende iyiyim kpss çalışmaya çalışıyorumİyiyimm canımcım sen nasılsın.
Geriden gelip okuyorum, okuduklarımı okudum anlamında beğeniyorum. Estağfirullah canımcım. Beğensen ne beğenmesen ne sevsen yeter beniKutsalsekerpare şeymoş okadar bütün mesajlarımı beğeniyosunki ben kendimden utanıyorum benimde hiç beğenme alışkanlığım yok ben beğenmezsem kusura bakma
Sen burda ol zaten çiçeğimmben buralardayımm
Hayırlısı bakalim belkide hamilesindir canım benim en hayırlisindanİyi bnde şükür canım regl olmadım henüz
seni gerçekten çok seviyorum ben öyle baştan sona beğenemediğim için kusura bakmaGeriden gelip okuyorum, okuduklarımı okudum anlamında beğeniyorum. Estağfirullah canımcım. Beğensen ne beğenmesen ne sevsen yeter beni
Bölümün neydi canımcım? Ben de maalesef çalışamayan bir öğretmenim. Bir kere kpss ya hazırlandım, o yıl istanbulda kontenjan açılmadı bölümden, başka ile gidip de eşimden ayrı da çalışmayı kabul edemedim. Kaldım öyle. Senin durum nedirBende iyiyim kpss çalışmaya çalışıyorum
buralar bizden sorulur böğürtlenimSen burda ol zaten çiçeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?