- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.541
Bitanem dr zaten biliyo tanıdık olduğu için ama ondan öncekilerede sordum gerek yok dediler toplam 3 dr da gerek yok dedi başka bi dr a daha mı gideyim
Seni gördüm iyi oldum canımckm. Bebiş nasıl?
Canım öyle sormayla etmeyle olmaz ki. İçine sinmiyorsa bizzat bir doktora gidip başından geçenleri anlatıp korunup korunmamn gerektiğini sorarsın ?
iyiyim canım bakalım yarın gidicem nasıl olduğunu o zaman görücez
Canım öyle sormayla etmeyle olmaz ki. İçine sinmiyorsa bizzat bir doktora gidip başından geçenleri anlatıp korunup korunmamn gerektiğini sorarsın ?
kız şaka yapıyom
sog ol canim cok dusuncelisin bir sen fark edip gecmis olsun dedin sag ol kuzumAyy kıyamam yavrum ya çok geçmiş olsun ishal de çok fenadır karın ağrısı da yapar
Ahhaha kutsallar da bir şey mi var totem mi yapıyonuzİşe yararsa bir daha ki ay bende yapayım bu ay geçti artık yumurtlama da olmadı gibi
Noldu ki abla neyin var bak senin çoğu mjını yemin ederim görmüyorum o sarma olayı falan Şeyma yazdı ya dedim ne zaman attı sarmayı falansog ol canim cok dusuncelisin bir sen fark edip gecmis olsun dedin sag ol kuzum
Çoğunluğun dediğine uy. Diğer doktor gereksiz tedbir yapmış gibiBitanem dr zaten biliyo tanıdık olduğu için ama ondan öncekilerede sordum gerek yok dediler toplam 3 dr da gerek yok dedi başka bi dr a daha mı gideyim
Nen var A Annelerin en yorgunu Esma? Ben de görmedim?Noldu ki abla neyin var bak senin çoğu mjını yemin ederim görmüyorum o sarma olayı falan Şeyma yazdı ya dedim ne zaman attı sarmayı falan
kuzu kizim rahatsiz 5 ten beridir uyumuyorm simdi uyudu biraz kocam sabahtan karsiya gecti evde ekmek yok yemek yapacam midem kaldirmiyo cok kotu bir gunNoldu ki abla neyin var bak senin çoğu mjını yemin ederim görmüyorum o sarma olayı falan Şeyma yazdı ya dedim ne zaman attı sarmayı falan
ben degil kizim hasta 5 ten beridir ayaktayim dis cikariyor atesi var ishal de var sanki kocam erkenden cikti gitti ve ben hic bisey yapamiyormNen var A Annelerin en yorgunu Esma? Ben de görmedim?
Doktora götürsen diğerlerini kayınvalidene bırakıp. Sen yemeği ne düşünüyorsun esma, en son düşüneveğin yemek olur. Kayınvaliden yapsr dışardan alırısınız. Bu süreçte yapamaman çok normal. Buna kafanı takma.ben degil kizim hasta 5 ten beridir ayaktayim dis cikariyor atesi var ishal de var sanki kocam erkenden cikti gitti ve ben hic bisey yapamiyorm
Bak İlk özele gittim burada meşhur bir doktor genel muayene için o sadece ultrasondan baktı başka bir şeye gerek duymadı zaten her şeyin çok güzel dedi iki başka doktora gittim kimyasal gebelik geçirdim de dedim bana neden hani rahim filmi işte kan testi yapmadılar oda dediki biz dedi düşük olan gebeliklerde yapıyoruz bunu İlk özele gittim burada meşhur bir doktor genel muayene için o sadece ultrasondan baktı başka bir şeye gerek duymadı zaten her şeyin çok güzel dedi iki başka doktora gittim kimyasal gebelik geçirdim de dedim bana neden hani rahim filmi işte kan testi yapmadılar oda dediki biz dedi düşük olan gebeliklerde yapıyoruz bunu seninki öyle bi durum değil en son üniye gittim görümcem bana dediki doktora dedi ben söyleyecem gerekli dedi bütün testlerini yapsın dedi Doktorun yanına gittik konuştuk kimyasal gebelik dedi deger takibi dedi sonra görümcem doktora dediki Biz bi daha üzülmesini istemiyoruz o yüzden gerekli bütün testlerini yapar mısınız dedi o da rahme tutunan ve düşen bi gebelik yok ki neden yapalım dedi biz onu cocugu olmayanlar da olup rahme tutunup düşenlerde yapıyoruz eğer öyle bi durum olursa gelir bütün testleri yaparız dediÇoğunluğun dediğine uy. Diğer doktor gereksiz tedbir yapmış gibi
Valla bende görmedimNen var A Annelerin en yorgunu Esma? Ben de görmedim?
Cümlemizden kuzumsog ol canim cok dusuncelisin bir sen fark edip gecmis olsun dedin sag ol kuzum
Abla geçmiş olsun da İnan görmedim ben rahatsız olduğunu falan k.bakma bi de eşin ekmek almadan neden dışarı çıktı ki çocukta var evdekuzu kizim rahatsiz 5 ten beridir uyumuyorm simdi uyudu biraz kocam sabahtan karsiya gecti evde ekmek yok yemek yapacam midem kaldirmiyo cok kotu bir gun
Yaaaa valla ne kadar güzel acaba Rabbim bize de nasip edecek miKizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Kizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Canım içime sindi benim bence. Senin? Mantıklı yani dedikleri?Bak İlk özele gittim burada meşhur bir doktor genel muayene için o sadece ultrasondan baktı başka bir şeye gerek duymadı zaten her şeyin çok güzel dedi iki başka doktora gittim kimyasal gebelik geçirdim de dedim bana neden hani rahim filmi işte kan testi yapmadılar oda dediki biz dedi düşük olan gebeliklerde yapıyoruz bunu İlk özele gittim burada meşhur bir doktor genel muayene için o sadece ultrasondan baktı başka bir şeye gerek duymadı zaten her şeyin çok güzel dedi iki başka doktora gittim kimyasal gebelik geçirdim de dedim bana neden hani rahim filmi işte kan testi yapmadılar oda dediki biz dedi düşük olan gebeliklerde yapıyoruz bunu seninki öyle bi durum değil en son üniye gittim görümcem bana dediki doktora dedi ben söyleyecem gerekli dedi bütün testlerini yapsın dedi Doktorun yanına gittik konuştuk kimyasal gebelik dedi deger takibi dedi sonra görümcem doktora dediki Biz bi daha üzülmesini istemiyoruz o yüzden gerekli bütün testlerini yapar mısınız dedi o da rahme tutunan ve düşen bi gebelik yok ki neden yapalım dedi biz onu cocugu olmayanlar da olup rahme tutunup düşenlerde yapıyoruz eğer öyle bi durum olursa gelir bütün testleri yaparız dedi
Canım daim olsun, çok sevindimKizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
İniallah ne diyeyim zehramYaaaa valla ne kadar güzel acaba Rabbim bize de nasip edecek mi
kuzu kizim rahatsiz 5 ten beridir uyumuyorm simdi uyudu biraz kocam sabahtan karsiya gecti evde ekmek yok yemek yapacam midem kaldirmiyo cok kotu bir gun
Valla kuzum yok diyolar sürekli benimde içime sindi hastanede kalırkende benim bi sürü değerlerime bakıyorlardı elhamdulillah hepsi temiz çıkıyordu zaten dr diyo hamile kalıyorsun eee düşükte yok ben sana niye tahlil yapayım diyo bana da mantıklı geliyoCanım içime sindi benim bence. Senin? Mantıklı yani dedikleri?
Canım daim olsun, çok sevindim
İniallah ne diyeyim zehram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?