- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.621
Sonucun çok guzel canm hayırlı olsun ❤Kızlar iyi akşamlar. Adetim 10 gün gecikti dün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim çok şükürdoktor ultrasonla baktı 4 haftalık dedi beta hcg sonucuma bakar mısınız normal mi bu sonuç 4 haftalık için ?
Tamam balım ❤ :)Zehra kuzum ben zebradan aklına gelsin
Valla bnce korunma herşeyi bir kenara bırak ve mantıken düşün ?İyi o zaman bnde korunmayayım ama işte zaten korunmadığım ilişkim oldu ki
Valla canım cok mantıklı korunmayı düşünmüyorum ama kanamam olmadı adet kanaması düşükten sonra adeti bekleyeyim mi ?Valla bnce korunma herşeyi bir kenara bırak ve mantıken düşün ?
Bebek daha rahime tutunmadan düşüyor ve böyle oldugu için rahim hasar görmemiş oluyor kürtajda oldugu gibii
Ve ayrıca kimyasalda rahim temizleniyor diyorlar ee buda çok guzel
Millet rahimi temizlemk için süt buharları bilmem neler yapıyor meselabana göre korunmaman senin için daha iyi ama buna sen karar verirsn içine nasıl siniyorsa onu yap ❤
Aynen öyle güzelimDi mi ya biz olsun diye uğraşıyoruz
İnşallah olmazsınnnn canım yaaaKızlar bugün geçen günler gibi kasık ağrım yoksanırım adet olucam o yüzden galiba
İnşaAllah canımİnşallah olmazsınnnn canım yaaa
kiz her gun kasik agrisimi olurKuzular bu akşam kimse konuşmuyor yaa
Belki bebek çalışmalarınyapıyorlardır kuzumKuzular bu akşam kimse konuşmuyor yaa
Adetin 3. Günü gidildiğinde tam olarak ne yapıyorlar kızlar?Allah isteyen herkese evlat nasip etsin diye dua edesim geldi. Hamile kalırsam bir arkadaşa ufak bir hediyem olacak demiştim geçen ay. Hala da aynı düşüncedeyim. Genetik hiçbir rahatsızlığımız yok, ablalarım ilk aydan hamile kaldılar. Eşimin tarafı hakeza, çocuk hasreti yaşayan yok. Buna rağmen bir sıkıntı olabilir mi tabi olabilir. Ve ben buna yöneliyorum. Varsa bunu öğrenmek için de bekliyorum ama bu günler niye geçmez ya.
az kalmis kuzu bat gecsin bir ins bu ay tutar
Beklemene gerek yok sen korunmasız ilişkiye devam et.Valla canım cok mantıklı korunmayı düşünmüyorum ama kanamam olmadı adet kanaması düşükten sonra adeti bekleyeyim mi ?
ilk seneler korundum canm simdi vucudta rahimde. hazir gebe olmayaAllah isteyen herkese evlat nasip etsin diye dua edesim geldi. Hamile kalırsam bir arkadaşa ufak bir hediyem olacak demiştim geçen ay. Hala da aynı düşüncedeyim. Genetik hiçbir rahatsızlığımız yok, ablalarım ilk aydan hamile kaldılar. Eşimin tarafı hakeza, çocuk hasreti yaşayan yok. Buna rağmen bir sıkıntı olabilir mi tabi olabilir. Ve ben buna yöneliyorum. Varsa bunu öğrenmek için de bekliyorum ama bu günler niye geçmez ya.
:) anam yandik desene herkes ben mu sabah calisma yapipta gece burda lak lak. edipBelki bebek çalışmaları yapıyorlardır
Kan veriyorsun tatlım hormon testi oluyor bu orda hamilelik için gerekli bütün hormonşarın düzenli olup olmadığına bakıyorlar ha bu arada vakinal ultrasonda yapabiliyorlar adetli ike hazırlı olarak gitsen iyi olurAdetin 3. Günü gidildiğinde tam olarak ne yapıyorlar kızlar?
Aynen edeyim canım bencedeBeklemene gerek yok sen korunmasız ilişkiye devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?