Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi o zaman bnde korunmayayım ama işte zaten korunmadığım ilişkim oldu ki
Valla bnce korunma herşeyi bir kenara bırak ve mantıken düşün ?
Bebek daha rahime tutunmadan düşüyor ve böyle oldugu için rahim hasar görmemiş oluyor kürtajda oldugu gibii
Ve ayrıca kimyasalda rahim temizleniyor diyorlar ee buda çok guzel
Millet rahimi temizlemk için süt buharları bilmem neler yapıyor mesela bana göre korunmaman senin için daha iyi ama buna sen karar verirsn içine nasıl siniyorsa onu yap ❤

Valla canım cok mantıklı korunmayı düşünmüyorum ama kanamam olmadı adet kanaması düşükten sonra adeti bekleyeyim mi ?

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin diye dua edesim geldi. Hamile kalırsam bir arkadaşa ufak bir hediyem olacak demiştim geçen ay. Hala da aynı düşüncedeyim. Genetik hiçbir rahatsızlığımız yok, ablalarım ilk aydan hamile kaldılar. Eşimin tarafı hakeza, çocuk hasreti yaşayan yok. Buna rağmen bir sıkıntı olabilir mi tabi olabilir. Ve ben buna yöneliyorum. Varsa bunu öğrenmek için de bekliyorum ama bu günler niye geçmez ya.

Adetin 3. Günü gidildiğinde tam olarak ne yapıyorlar kızlar?

ilk seneler korundum canm simdi vucudta rahimde. hazir gebe olmaya

Adetin 3. Günü gidildiğinde tam olarak ne yapıyorlar kızlar?
Kan veriyorsun tatlım hormon testi oluyor bu orda hamilelik için gerekli bütün hormonşarın düzenli olup olmadığına bakıyorlar ha bu arada vakinal ultrasonda yapabiliyorlar adetli ike hazırlı olarak gitsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…