- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.801
Yine aralık dedin2 aralık bebemm
Tamam bebişimmDil altına konanlardan al balım
Bu ay olmazsa bi daha ki ayayaa hiç söyleme bende öyle düşünüyorum kendim için
3 günse de baya az kalmış hiç farkında değilim.Kızlar aslında baktım eğer benim adet geçen aylarki gibi düzende gelecekse son 3, amma eğer ki geçen ay gecikmeye göre gelecekse 9 gün var canlar. Size de sorduğumda kiminiz aynı şekilde gelir kiminiz de artık gecikmeye göre hesaplamalısın dediniz. Hocaların ihtilafa düştüğü gibi ayrılık yaşadınız
Ben 3 günden sonra beklemeye başlayayım.
oyyyy yinemiYine aralık dedin
hayırlısı canım ya bi olacağa bi öleceğe çare yokBu ay olmazsa bi daha ki aya
Evet kuzum benim 10 gün geciktiği ay gecikmeye göre gelmişti öyle devam etti sonraKızlar aslında baktım eğer benim adet geçen aylarki gibi düzende gelecekse son 3, amma eğer ki geçen ay gecikmeye göre gelecekse 9 gün var canlar. Size de sorduğumda kiminiz aynı şekilde gelir kiminiz de artık gecikmeye göre hesaplamalısın dediniz. Hocaların ihtilafa düştüğü gibi ayrılık yaşadınız
Kızzzz seni yiğerem yiğeremŞimdilik bu kadar
Müthiş teşbihKızlar aslında baktım eğer benim adet geçen aylarki gibi düzende gelecekse son 3, amma eğer ki geçen ay gecikmeye göre gelecekse 9 gün var canlar. Size de sorduğumda kiminiz aynı şekilde gelir kiminiz de artık gecikmeye göre hesaplamalısın dediniz. Hocaların ihtilafa düştüğü gibi ayrılık yaşadınız
Kız bu aralık hamile kaldığın aydır da ondan kopamıyorsundjr inşallahoyyyy yinemiyemin ederim nasıl bi aralık kazınmışsa beynime söküp atamıyorum
O zaman ben de çoğunluğa uyayım, çoğunluk gecikir diyor.Evet kuzum benim 10 gün geciktiği ay gecikmeye göre gelmişti öyle devam etti sonra
Yine de belli olmaz tabi kuzum herkesin farklı olabilirKız bu aralık hamile kaldığın aydır da ondan kopamıyorsundjr inşallah
O zaman ben de çoğunluğa uyayım, çoğunluk gecikir diyor.
hahaha inşallahh kuzu hiç böyle ısrarla bişeyin üzerinde durmamıştım farkında olmadan durup durup aralık diyomKız bu aralık hamile kaldığın aydır da ondan kopamıyorsundjr inşallah
O zaman ben de çoğunluğa uyayım, çoğunluk gecikir diyor.
zeki olmalarıKızlar size bir soru:
Bu saatte uyanık olanların ortak özelliği nedir?
Sana göre bir yılda 12 tane Aralık ayı var.hahaha inşallahh kuzu hiç böyle ısrarla bişeyin üzerinde durmamıştım farkında olmadan durup durup aralık diyom
Tabi bunlar da doğru ama en büyük ortak paydayı kaçırdınzeki olmalarıve tabikii bebek hasreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?