- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #5.021
İkisinden deİnşallah "İyiki hapmışız" deriz Zehram
Meylen gönlün neyden yanaydı?
Ekledim canımcım
Batlarınız elimde kızlar
@Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @MelteminaaCherrygum
Tabi sağlıklı olsun önceliğimiz bu. Hayırlı evlat olsun ailesine, vatanına, milletine...Benim gönlümde hep kız yatıyor da ondan herkese soruyorum, ama tabi Rabbimin verdiği başımın gözümün üstüneİkisinden de
Öğrendiğim andan beri kız geçiyor canım haftaya öğrenirim nasip olursa ikiside başım gözüm üstüne
Canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti?Ah kızlar şu bat günü gelsin artık olacaksam olayım vardır diye ağrı kesici içemiyorum beynim zonkluyo saç diplerim çok ağrıyor mide bulantım öyle metpamid içicektim içmedim bişi içemiyorum vardır diye ama ağrılarla bulantıyla çebelleşmekten yerimden kalkamıyorum artık
Hımm acaba bndede mi var ya. Bnm de çok sık burnum tıkanıyor ve gun içinde çok fazla hapsuruyormBurun etim şişiyor ve nefes alamıyorum. Burunda iltihap. Sürekli hapşırıyorum. Alerjik rinit diyor doktor.
Bencede kız :)Ah sen bana sor zaman durdu akmıyo sanki =) 3 kişi erkek dedi diğerleri kız hayırlısı olsun inşallah canım
Ben daha çoook bat tarihi veririm burdaİnşallah "İyiki hapmışız" deriz Zehram
Meylen gönlün neyden yanaydı?
Ekledim canımcım
Batlarınız elimde kızlar
@Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @MelteminaaCherrygum
Kızz töbee dee. İnşallah bu ilk ve son olur cAnımcım.Ben daha çoook bat tarihi veririm burda
Canım en yoğun derken akıntından mı anladın?
Akıntın ne zaman geldi canım, o programlardaki günler pek tutmuyor. Ama tabi düzenli ilişkide her türlü tutar.Yok kuzum tutma ihtimali yüksek olan gün yani pepaap kullanıyorum da ben ordan da takip yapıyorum :)Kutsalsekerpare
Canım test ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Biliyorum canım bilmez miyim an itibariyle 2 gün kaldıPazar günü kuzum bat biliyorsun o zaman düşünüyorum :)Kutsalsekerpare
Ama napim gelen giden yok bunay fazla değerlendiremedikte eşim gripli boş gecicez sanırımKızz töbee dee. İnşallah bu ilk ve son olur cAnımcım.
Yumurtlaman bı aralar demi canım?Ama napim gelen giden yok bunay fazla değerlendiremedikte eşim gripli boş gecicez sanırım
İnşallah 1 hafta Sonra öğreniriz canım nasip =)Bencede kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?