- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.981
Veriyo canım mesela bugün devlete gittim ikili için o bile kafatası iyi omurgası oluşmuş falan dedicanım masAllah kocaman olmus bebiş
ya canım once sana ve dger arkadaslara sormak ıstıyorum dr unuz bebegın organları knusunda bılgı verıyomus ıste beyın gelısımı omurga gelişimi gbı
benimki her sey normal bebek gelısımı ıyı dıyo bu kadar
İnşallah canım Rabbim bekletmeden kavuştursun meleğinize Allahın herkese nasip etsin@Meylen canım masallah ya ben ultrasondan pek anlamıyorum ama cok sevindim ya valla ne güzel duygudur şimdi senin yaşadığın Rabbim ilk önce bütün isteyenlere sonra da bana nasip eder insallah@Kutsal Sekerpare canım Rabbim koruyacak oldu mu her türlü koruyo valla benim arkadasım düşürmek için neler yaptı ama çocuk düşmedi ne ilaçlar ne antibiyotikler ne hoplamalar ne zıplamalar ama çocuk düşmedi yani insallah seninde vardır da bişey olmamıştır kuzum @canli anne abla sen takma milleti elbet yardıma ihtiyacın var ama bugun yardım ettiler mi yarın minnet ederler boşver kendi işinin kendin yapabildiğin kadar yap onlar da kendi yaptıklarıyla kalsınlar @Adlinaa canım valla cok sevindim ne güzel kalp atışını da duydun Rabbim bize de nasip eder insallah Rabbim kucağına sapasağlam almayı nasip etsin @Yagmurakpiyar16 kız sen de hamiş misinnn @bi prenses annesi ben AllahvarAllahyar olan kişiyim canım kutsal zebra oldum şimdi adım Zehra ordan aklına gelsin
Ya tek tek nasıl cevaplıyo seymosum bilmiyorum bende böyle yapayım dedimkiz anam ne yazdin o kadar bir an speymos mu yaziyor sandim huc biri umrumda degil kuzummm rabbim .guc veriyo
İnşallah canım Rabbim bekletmeden kavuştursun meleğinize Allahın herkese nasip etsin
Canım ne gerekiyorsa yapıldı. Testler falan. Çıkmadı bi şey. Nolacak böyle bilmiyorum. Hala çok kötüyüm.İyiyim canım sağolasın senin bu alerjiye acilen bi çözüm bulman lazım ya bu sekilde olmazki
Sağol canım. Keşke bulunsa . Her test yapıldı ama çıkmadı bi şey. Çok kötüyüm.Geçmiş olsun canm neye alerjin var
Hala geçmedi. Ilaçlarla düzelir inşallah. Sağol canımGeçer inşallah canım
Canım diğer testleri de atar mısın? Bana tam pozitif gibi gelmedi
Canım neye alerjin olduğunu biliyo musun senCanım ne gerekiyorsa yapıldı. Testler falan. Çıkmadı bi şey. Nolacak böyle bilmiyorum. Hala çok kötüyüm.
Canim gozun aydin yaaa cok sevindimKızlar bebişimin kalp atışını duydum.Çok mutluyum.
Canim ya cok gecmis olsun tez zamanda kurtul insallah bu alerjidenHala geçmedi. Ilaçlarla düzelir inşallah. Sağol canım
Hayır canım. Testler tahliller yapıldı ama çıkmadı bi şey.Canım neye alerjin olduğunu biliyo musun sen
SirasiylaCanım diğer testleri de atar mısın? Bana tam pozitif gibi gelmedi
İnşallah ya inşallah. Çok kötü bi şeyCanim ya cok gecmis olsun tez zamanda kurtul insallah bu alerjiden
Bilirim canim ya alerji teyzemde var ankaraya gonderdiler burda bulamyip kadin dunya test test Zor ama o kurtuldu darisi sana insallahİnşallah ya inşallah. Çok kötü bi şey
Hayır canım. Testler tahliller yapıldı ama çıkmadı bi şey.
Canim minigin resmini gordum oglana benziyo sanki ne cabuk buyuyolar yaİnşallah canım Rabbim bekletmeden kavuştursun meleğinize Allahın herkese nasip etsin
Nası bi alerjisi vardı? Nasıl kurtuldu??Bilirim canim ya alerji teyzemde var ankaraya gonderdiler burda bulamyip kadin dunya test test Zor ama o kurtuldu darisi sana insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?