- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #5.001
Nasıl bir alerji peki ? Kaşınıyormsun öksürüyor musun hapsırıyor musun noluyor ?Sağol canım. Keşke bulunsa . Her test yapıldı ama çıkmadı bi şey. Çok kötüyüm.
Onda bi kac sey cikti canim ilaclara falanda alerjisi varmis bi kac degisik sey tam hatirlamiyorum kabariyodu kadinin her tarafi yada tikanip nefes alamiyodu mesala ama simdi neye alejisi var biliyor ona gore yasiyo toza bile alerjisi var evini gorsen toz ucmuyoNası bi alerjisi vardı? Nasıl kurtuldu??
Burun etim şişiyor ve nefes alamıyorum. Burunda iltihap. Sürekli hapşırıyorum. Alerjik rinit diyor doktor.Nasıl bir alerji peki ? Kaşınıyormsun öksürüyor musun hapsırıyor musun noluyor ?
Keşke ben de bulabilsem ne olduğunu. Böyle yaşamak çok zor. 4 aydır kurtulamadım.Onda bi kac sey cikti canim ilaclara falanda alerjisi varmis bi kac degisik sey tam hatirlamiyorum kabariyodu kadinin her tarafi yada tikanip nefes alamiyodu mesala ama simdi neye alejisi var biliyor ona gore yasiyo toza bile alerjisi var evini gorsen toz ucmuyo
Clearblue dijital olani var yumurtaldigini soyluyor sana ve 3gundur smile cikiyor ve 3gundur iliskiye devam yrinda yaparm amason test kaldi hayirlisi ins.@qew Canım bugün pozitif görünüyor. Öncekiler değil. Yarın tekrarla. Bugünü de değerlendir. Inşallah olacak bu ay :)
Canim gozun aydin yaaa cok sevindim
Bu kola uygulanan testten mi yaptınHayır canım. Testler tahliller yapıldı ama çıkmadı bi şey.
O da yapıldı. Kandan da bakıldı.Bu kola uygulanan testten mi yaptın
Canım çok geçmiş olsun ya. Yeni gördüm. Basit olacak ama toza karşı falan olabilit mi? En çok ne zaman artıyor?Burun etim şişiyor ve nefes alamıyorum. Burunda iltihap. Sürekli hapşırıyorum. Alerjik rinit diyor doktor.
Canım sadece bugün koyu çıkmış testlerin. Bir de yarın yap. Aslında günde bi kere yapman yeterli.Clearblue dijital olani var yumurtaldigini soyluyor sana ve 3gundur smile cikiyor ve 3gundur iliskiye devam yrinda yaparm amason test kaldi hayirlisi ins.
Canım çok geçmiş olsun ya. Yeni gördüm. Basit olacak ama toza karşı falan olabilit mi? En çok ne zaman artıyor?
Değil maalesef. Her yerde oluyor. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Kaç gündür idare ediyordum bugğn çok kötüyüm.
Ya kutsal alerji mi kahkaha attımO da yapıldı. Kandan da bakıldı.
Ya Kutsal lá ilgili bi şeyler demişsiniz galiba anlamadım ama yapasım geldi benim de . Kutsal ın yanına ne koysam dedim ki çok düşünmeme gerek kalmadıYa kutsal alerji mi kahkaha attım
Bencede kalmadı senin olduğunu hemen anladımYa Kutsal lá ilgili bi şeyler demişsiniz galiba anlamadım ama yapasım geldi benim de . Kutsal ın yanına ne koysam dedim ki çok düşünmeme gerek kalmadı
Ahahhaahah. Canım güldürdün yaaYa Kutsal lá ilgili bi şeyler demişsiniz galiba anlamadım ama yapasım geldi benim de . Kutsal ın yanına ne koysam dedim ki çok düşünmeme gerek kalmadı
İyiki yapmışızAhahhaahah. Canım güldürdün yaaKız kutsallar hamile diyen çok oldu da bu ay başta esmoş. Kutsal panter ve Kutsal Tiramisu için dediler. Ondan sebep yaptım ben Sayımız da arttı. Kutsalll BULUT Youlost16
Ah sen bana sor zaman durdu akmıyo sanki =) 3 kişi erkek dedi diğerleri kız hayırlısı olsun inşallah canımCanim minigin resmini gordum oglana benziyo sanki ne cabuk buyuyolar ya
Ins totemin tutar cnm hayrlisi :)Yazdım canımcım
Anacumm "Kutsallar bu ay hamile" dediler. Totem yapıp ben de kutsal yaptım ismimi. Öyle hileyle de olmaz dediler ama bakalım olacak mı olmayacak mı
Olsun ne kadarsa söyle canım
Tamam kuzum aklimdasin sende@Meylen canım masallah ya ben ultrasondan pek anlamıyorum ama cok sevindim ya valla ne güzel duygudur şimdi senin yaşadığın Rabbim ilk önce bütün isteyenlere sonra da bana nasip eder insallahKutsalsekerpare canım Rabbim koruyacak oldu mu her türlü koruyo valla benim arkadasım düşürmek için neler yaptı ama çocuk düşmedi ne ilaçlar ne antibiyotikler ne hoplamalar ne zıplamalar ama çocuk düşmedi yani insallah seninde vardır da bişey olmamıştır kuzum @canli anne abla sen takma milleti elbet yardıma ihtiyacın var ama bugun yardım ettiler mi yarın minnet ederler boşver kendi işinin kendin yapabildiğin kadar yap onlar da kendi yaptıklarıyla kalsınlar Adlinaa canım valla cok sevindim ne güzel kalp atışını da duydun Rabbim bize de nasip eder insallah Rabbim kucağına sapasağlam almayı nasip etsin @Yagmurakpiyar16 kız sen de hamiş misinnn Fit mutlu anne ben AllahvarAllahyar olan kişiyim canım kutsal zebra oldum şimdi adım Zehra ordan aklına gelsin
İnşallah "İyiki hapmışız" deriz Zehramİyiki yapmışız
Meylen gönlün neyden yanaydı?Ah sen bana sor zaman durdu akmıyo sanki =) 3 kişi erkek dedi diğerleri kız hayırlısı olsun inşallah canım
Ekledim canımcımIns totemin tutar cnm hayrlisi :)
12 13 ocak cnm bnm bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?