Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nası bi alerjisi vardı? Nasıl kurtuldu??
Onda bi kac sey cikti canim ilaclara falanda alerjisi varmis bi kac degisik sey tam hatirlamiyorum kabariyodu kadinin her tarafi yada tikanip nefes alamiyodu mesala ama simdi neye alejisi var biliyor ona gore yasiyo toza bile alerjisi var evini gorsen toz ucmuyo

Keşke ben de bulabilsem ne olduğunu. Böyle yaşamak çok zor. 4 aydır kurtulamadım.

@qew Canım bugün pozitif görünüyor. Öncekiler değil. Yarın tekrarla. Bugünü de değerlendir. Inşallah olacak bu ay :)
Clearblue dijital olani var yumurtaldigini soyluyor sana ve 3gundur smile cikiyor ve 3gundur iliskiye devam yrinda yaparm amason test kaldi hayirlisi ins.

Burun etim şişiyor ve nefes alamıyorum. Burunda iltihap. Sürekli hapşırıyorum. Alerjik rinit diyor doktor.
Canım çok geçmiş olsun ya. Yeni gördüm. Basit olacak ama toza karşı falan olabilit mi? En çok ne zaman artıyor?

Clearblue dijital olani var yumurtaldigini soyluyor sana ve 3gundur smile cikiyor ve 3gundur iliskiye devam yrinda yaparm amason test kaldi hayirlisi ins.
Canım sadece bugün koyu çıkmış testlerin. Bir de yarın yap. Aslında günde bi kere yapman yeterli.

Yazdım canımcım

Anacumm "Kutsallar bu ay hamile" dediler. Totem yapıp ben de kutsal yaptım ismimi. Öyle hileyle de olmaz dediler ama bakalım olacak mı olmayacak mı

Olsun ne kadarsa söyle canım
Ins totemin tutar cnm hayrlisi :)
12 13 ocak cnm bnm bat

Tamam kuzum aklimdasin sende

İyiki yapmışız
İnşallah "İyiki hapmışız" deriz Zehram

Ah sen bana sor zaman durdu akmıyo sanki =) 3 kişi erkek dedi diğerleri kız hayırlısı olsun inşallah canım
Meylen gönlün neyden yanaydı?

Ins totemin tutar cnm hayrlisi :)
12 13 ocak cnm bnm bat
Ekledim canımcım

Batlarınız elimde kızlar
@Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @Melteminaa Cherrygum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…