- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
sizde oylesinizAhh ahhh sen cansn cann :))
korkma canm benm dikkat et kendinede bebisinedeTeşekkür ederim biraz korktum ama rahatladim anne olmak ne zormus ne büyük korku allah hepimizin bebislerini ssapasaglam kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
kuzu ana rahmine dustugu andan itibaren gebeligi dibine kadr yasiyorm. mide bulantisi cok dengesiz bir sabah birde aksam ustu oluyor diger cocuklarda .boyle erken baslmadi;(A Annelerin en yorgunu gozunaydin canım değerin güzel artmış , inşallah hcg arttıkça mide bulantin artmazbenim bütün belirtiler tavan yaptı bu sıra , bütün ayarlarim sasirdi
B Bdlvnt hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Benimde ilk gebelik 11.haftaada kalbi durduğu için sonlandı canım, şu an nasıl korktuğunu anlayabiliyorum. Ben 9haftayi bitirdim şimdi 11.hftaya yaklaştıkça korku basıyor yine öyle olursa diye. Dr kontrolüne giderken stresten panik atak geçiriyorum resmenAy canim bilmiyorum neden boyle o kadar istiyordum sevinmistim ama bi korku icimde anlatamam yapabilcekmiyim iyi bir anne olabilcekmiyim birde ya olmazsa bundan onceki iki kayip benim beynimi cok yoruyo sanirim bide hormonlar eklendi ne halde duygularim cozemiyorum
amin. prensesimmm rabbim sanada nasip etsin insalallhAblaam hayırlısı olsuuuun Rabbim kucağına almayı nasip etsin A Annelerin en yorgunu
Sağol canım. Hayırlısı ise inşallahdilom allah razi olsun. senin de haberini .almak ve kutlamak icin senden daha cok sabirsizlaniyorm rabbim once saglik sonrada guzel kalbine gore bebek nasip etsin
Olur mu öyle şey abla vallahi ben gördükçe mutlu oluyorum :) eminim kızlarda öylekuzum. yapmak istiyorm ama ne bileyim size ayip olur diye icimden gelmiyor dag ol kuzum
1 aylık şuan bakalım düşmezse tekrar kullandıracak sanırımkaç günlük kuzum
Başımı çok ağrıtıyo özellikle gözüme vuruyor ağrısı yaa valla 3 günde bir içicem zaten 1 ay kullanıp tekrar baktırcam ona göre ne söyleyecek bilmiyorum ki bir anda mı keseceğiz napacağız ilaç içmeyi hiç sevmiyorumBen yıllarca kullandım canım. 2 yıldır kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla olmadı bende bi şey. Dostinex psikoloji ilaçlarına benziyor. Bi anda bırakılmaz yani. Ona dikkat edin.
Doktor sana söyler nasıl bırakacağını. Ben haftada yarım iki haftada yarım üç haftada yarım şeklinde gidip bıraktım. Prolaktin düşmeden de olmuyor. Ama 1 ayda düşüyor hemen zaten. Dert etme canım. Az sık dişini.1 aylık şuan bakalım düşmezse tekrar kullandıracak sanırım
Başımı çok ağrıtıyo özellikle gözüme vuruyor ağrısı yaa valla 3 günde bir içicem zaten 1 ay kullanıp tekrar baktırcam ona göre ne söyleyecek bilmiyorum ki bir anda mı keseceğiz napacağız ilaç içmeyi hiç sevmiyorum
Oyle canim oyle bu hormonlar insanin dengesiyle oynuyormus icimi bir korku kapliyorki mideme agrilar giriyo bende seni anliyorum yarin doktora gidcem nasil dicek bakalmBenimde ilk gebelik 11.haftaada kalbi durduğu için sonlandı canım, şu an nasıl korktuğunu anlayabiliyorum. Ben 9haftayi bitirdim şimdi 11.hftaya yaklaştıkça korku basıyor yine öyle olursa diye. Dr kontrolüne giderken stresten panik atak geçiriyorum resmenbiz duamizi yapalım tedbir alalim takdir Allah'tan canım. Ondan gelene her türlü raziyiz , zahmetten sonra rahmet vardır inşallah
Adeti düzenli olan pcolu duydum canım. 10 gün kontrol süren de var. Bi git bakalım tahliller sonrası ne diyecek. Bi sıkıntı yoksa kendine denersin. Düzenli adet görüyorsan bence ovu testi kullan.Kizlat brn bugün doktora gittim devletten pek bi sonuc alamadim ozeli deneyim dedim alttan muayene etti rahim duvarin cok güzel dedi yumurtaliklarda polikistik gibi duruyor dedi biraz yatkinsn dedi ne demek oluyo sizce duzenli adet goren biri polikistik olur mu cocuk istedgimizi söyledim eyluldeki kimyasali falan tamam bi baklm dedi tahlil istdi insulin direncim icin ilac kullandgimi soykeidm glikoz insüline bakalim bi de dedi adetimin bugun 3. Günüydü zaten hormona bakicaz yarın vercem tahlilleri..
Bu arada kilo ve bitki caylarini sordum btki cayi gebelige engel degil dedi bi sknt olmazmis ama kilo yumurtlama kalitedini sayisini etkiledigi icin engel tabi dedi kizimi sordu tedaviykr mi normal mi die normaldi dedim kimyasalda normal mi falan dedi bakalim nasil bi yol izliycrk doktor merak ediyorum uzun vadede drvam rtmrm zaten özelin parasi asar bizi ama bklm hayrkisi
Amiiinnn ablam bnde bi baktım herkese yazmışsın bana yazmamışsın dedim herhalde yazmadım diye küstü banaamin zehram allah senden bin kere razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?