- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
ABla gozun aydin cok sevindim saglikla insallahkizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
canm benmm cok sag ol gecmis olsun:)A Annelerin en yorgunu gözün aydın görümcene bizden selam söylebende hafta sonu giremedim hiç ilaca başladım biraz sersem oldum aranızda varmı dostinex kullanan
amin kuzum hepimizin gozu aydinABla gozun aydin cok sevindim saglikla insallah
sag ol sumeyrammm allah senden bin kere razi olsunA Annelerin en yorgunu maşşalalh canim çok güzel artmiş anali babali sağlikla gelsin inşalalhh bebişin
kuzum. yapmak istiyorm ama ne bileyim size ayip olur diye icimden gelmiyor dag ol kuzumHadi gözün aydın ablacım çok şükür sağlıklı bi gebelik bak.sende takvim yap böyle takvimli anneleri görünce mutlu oluyorm :)
aynen. suan cok rahatim allah hepinizden razi olsunTebriklerr canımmm, için rahat olsun artık :) İnş sağlıkla büyüsün bebiş
sag ol guzel yurekli insan:)Tebrik ederim güzel anne... :)
bende sana cok sevindim sende dikkat et kendinetebrik ederim çok sevindim
Teşekkür ederim biraz korktum ama rahatladim anne olmak ne zormus ne büyük korku allah hepimizin bebislerini ssapasaglam kucagimiza almamızı nasip etsin inşallahbende sana cok sevindim sende dikkat et kendine
doktor değerimi görmedi daha ben hastanenin sitesinden baktım sali günü kontrolümüz var o zaman ne dicek bilmiyorum tabi ama 876.4 tu ilk sonra 1431 oldu doktor iyi demiştiCanım iki güne bir normalde 2 katı artması lazım ama ne desem bilemedim ama az artarakta sağlıklı gebelikler yaşayanlar var canım o yüzden dr da görmüş ultrason da o yüzden sıkıntı yok ama dr ne dedi değerine
İnşallah iyidir gerçi kötü olsa doktor arardıBence gayet iyi artmış canım
umarim sende tekrardan mucezene kavusursun gecmis olsun canmA Annelerin en yorgunu canım çok şükür..Sağ salim kucagina alırsın inşallah❤
amin zehram allah senden bin kere razi olsunA Annelerin en yorgunu ablaaaaammm valla ben yazacaktım mjın bende görülmedi şimdi okudum cok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
darisi sana cimcimeOyyyyy canım canımmm yupppi
Amin, inşallah. Nasip canım. Her gebelik aynı olmuyor. Tadını çıkar kız :)KEske canum darisi en yakinda sana insallah ama aynen hormonlar bi tuaf yapiyormus ya diger gebeligimde boyle degildim hic
dilom allah razi olsun. senin de haberini .almak ve kutlamak icin senden daha cok sabirsizlaniyorm rabbim once saglik sonrada guzel kalbine gore bebek nasip etsinA Annelerin en yorgunu şükür canım. Daha da güzel artar sonucun inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
olsun canlarim haberlerinizi alalim hep birlik yapariz takvimleriOy esmam sen nasl bir insansın yaa biz üzülürz diye yada bize ayıp olmasn diye kendi güzelliğinden vazgeciyorsn ama geçme senin bu anlarn daha kıymetli sen bizi düşünme
Ahh ahhh sen cansn cann :))olsun canlarim haberlerinizi alalim hep birlik yapariz takvimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?