Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim bata kdr doğru düzgün akıntım olmadı kuruydum resmen.Adet döneminden itibaren su gibi hafifn beyaz akıntım oluyor sürekli.Güzel haberlerini alırız İnşAllah.

Kızlar benim bat 19 ama sadece sürekli uyku hali acaba havalardanmıdır diyorum bide koku hassasiyeti onun dışında bi belirtim yok hamiş anneler sizdede böyle alt tarafta bi baskı ağrı varmıydı benim rahimde bı sızı var. Çok kaptırmak istemiyorm ama elimde değil bazen

Cuma gunu değerim 1431 di bugün 2048 çıktı kızlar sizce nasil
Canım iki güne bir normalde 2 katı artması lazım ama ne desem bilemedim ama az artarakta sağlıklı gebelikler yaşayanlar var canım o yüzden dr da görmüş ultrason da o yüzden sıkıntı yok ama dr ne dedi değerine

@canli anne gözün aydın görümcene bizden selam söyle bende hafta sonu giremedim hiç ilaca başladım biraz sersem oldum aranızda varmı dostinex kullanan
Ben yıllarca kullandım canım. 2 yıldır kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla olmadı bende bi şey. Dostinex psikoloji ilaçlarına benziyor. Bi anda bırakılmaz yani. Ona dikkat edin.

onu kullanmıyorumda ben progestana başliyacam etkileri aynıymış sersemleştiryomuş
Progestan şöyle yapıyor, aldıktan bi kaç saat sonra hafif bi baş dönmesi yapıyor.ama bi şey yapmanı engellemiyor. Bi kaç dakika içinde geçiyor hemen. Ben okulda içtiğim zamanlar tam tahtada ders anlatıyorum başlıyordu baş dönmesi. Aslında tam baş dönmesi değil. Alkol alıyor musun bilmiyorum ama hani içersin, bir ikiiki bardaktan sonra kafan hafif hoş olur ya hah aynı öyle oluyorum işte konuşurken böyle biraz kayıyor kelimeler falan

Canim ya bende biraksan heryerde uyucam sbaah okula gec kalcam diye korkuyorm uykudan gogusler ayni dokunulmuyor ama beni en cok bunaltan piskolojim ya cok degisigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…