- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Hadi gözün aydın ablacım çok şükür sağlıklı bi gebelik bak.sende takvim yap böyle takvimli anneleri görünce mutlu oluyorm :)kizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
elimde degil ki ilk bebeğim olcak ama şükür çok rahatladimAynen canım ilk zamanlar oluyordur stres ama sonra kendini rahatlatacaksın düşünmemeye fazla çalış kafanı bir şeylere ver
Benim bata daha 8 gün var canım normalde kuruyum sarı akıntım sadece peçeteye geliyor malum onuda üşüttüm sanırım ondan sadece iki gün önce yoğun krem gibi bi akıntım oldu oda o gün 2 kez başıma geldi kesildi sonra anlayamadım
Anlıyorum canım seni biz daha olmadan senaryolar yazıyoruz olunca daha da fena tabielimde degil ki ilk bebeğim olcak ama şükür çok rahatladim
Amin inşallah canım benim darısı tüm isteyenlerin başına :)Elif canım hayırlı olsun rabbim güzel hamilelik nasip etsin :)
Kocaman aminnn :))Amin inşallah canım benim darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bence gayet iyi artmış canımCuma gunu değerim 1431 di bugün 2048 çıktı kızlar sizce nasil
Canım iki güne bir normalde 2 katı artması lazım ama ne desem bilemedim ama az artarakta sağlıklı gebelikler yaşayanlar var canım o yüzden dr da görmüş ultrason da o yüzden sıkıntı yok ama dr ne dedi değerineCuma gunu değerim 1431 di bugün 2048 çıktı kızlar sizce nasil
onu kullanmıyorumda ben progestana başliyacam etkileri aynıymış sersemleştiryomuş@canli anne gözün aydın görümcene bizden selam söylebende hafta sonu giremedim hiç ilaca başladım biraz sersem oldum aranızda varmı dostinex kullanan
Üff ya midemi bulandırıyo başımı ağrıtıyo yaaonu kullanmıyorumda ben progestana başliyacam etkileri aynıymış sersemleştiryomuş
kaç günlük kuzumÜff ya midemi bulandırıyo başımı ağrıtıyo yaa
Ben yıllarca kullandım canım. 2 yıldır kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla olmadı bende bi şey. Dostinex psikoloji ilaçlarına benziyor. Bi anda bırakılmaz yani. Ona dikkat edin.@canli anne gözün aydın görümcene bizden selam söylebende hafta sonu giremedim hiç ilaca başladım biraz sersem oldum aranızda varmı dostinex kullanan
Progestan şöyle yapıyor, aldıktan bi kaç saat sonra hafif bi baş dönmesi yapıyor.ama bi şey yapmanı engellemiyor. Bi kaç dakika içinde geçiyor hemen. Ben okulda içtiğim zamanlar tam tahtada ders anlatıyorum başlıyordu baş dönmesi. Aslında tam baş dönmesi değil. Alkol alıyor musun bilmiyorum ama hani içersin, bir ikiiki bardaktan sonra kafan hafif hoş olur ya hah aynı öyle oluyorum işteonu kullanmıyorumda ben progestana başliyacam etkileri aynıymış sersemleştiryomuş
KEske canum darisi en yakinda sana insallah ama aynen hormonlar bi tuaf yapiyormus ya diger gebeligimde boyle degildim hicKeşke hamile olmuş olsaydım da verebilseydim bu sorunun cevabını.ama Hormonların etkisiyle duygu değişimi yaşaman normal bence.
Canim ya bende biraksan heryerde uyucam sbaah okula gec kalcam diye korkuyorm uykudan gogusler ayni dokunulmuyor ama beni en cok bunaltan piskolojim ya cok degisigimBen tam aksine canım uykuya dalmakta zorlanıyorum ama sürekli uykum var gibi de.Birde sabahları çok zor uyanıyorum.Bıraksan akşama kadar yatıcam . Benim de göğüslerim çok fena dokunamıyorum ,hele gece uyutmuyo o derece sızlıyor.Psikolojinin etkilenmesi çok normal çünkü hormanlar değişim yaşıyor.Zamanla alışıcaz artık bu duruma.
Hayırlısı kuzum. Sıfırlamacak nasılsa :)Valla canım benim değerim Cuma 51 di daha sıfırlanmadı kanamam da kesildi nasıl sıfırlanacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?