Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adeti düzenli olan pcolu duydum canım. 10 gün kontrol süren de var. Bi git bakalım tahliller sonrası ne diyecek. Bi sıkıntı yoksa kendine denersin. Düzenli adet görüyorsan bence ovu testi kullan.
Aynen canim gidicem zaten tahlileri gostermeye.. Aslinda hep 29 gundu dongum ama eylulden beri bozuldu bu ay 4 gun erken geldi ovu testini de dememeyi dusunuyorum artk eger bi sorun yok derse esime de sperm testi yaptrcaz ikisi de guzelse demek ki zamnivar daha diyip acele etmiycem

Kimyasaldan sonra bi de üstüne stres yapmışsın. Ondan şaşmıştır. Yenersen stresini düzene girer tekrar. İnterntten uygun fiyata ovu testi al adet bitiminde başla canım. Bize de atarsın fotonu bakarız biz de. Bu süre zarfında da eşine de baktırısınız . Ben de şu alerji işini çözmeye çalışıyorum . Sonra doktor kontrolünde tedaviye devam edeceğim. Eşimin bi çocuğu var diye doktor bakmaya gerek yok demişti ama ben bu defa bakmalarını isteyeceğim. 14 yıl geçmiş yani, bakılsın istiyorum.

Aynen oyle snrm fazla stres yapiorum kimyasldan sonra hemrn olur olmali havasina girdim snrm sonuçlar i ogreneyim de cidden rahat birakip kilo vermeye yonelcem...
Seninde bi an once hallerdersn alrrjink ins bj cocuk olunca gerrk gormuyorlar miymis bizim kiz 4 yqsinda yaomazlar mi

Yapmayabilir . Ama istersen bakarlar. Senin 4 yıl olmuş da eşimin 14 yıl. Çok bence. Bakılsın ne olacak ki yani. Ne kaybederiz.
Canım kimyasaldan sonra ya da gecikme olunca rahim gebeliğe hazırlanıyormuş deniyor da bana pek doğru gelmiyor. Onun aslı şudur bence, kadın her ay yumurtlarken östrojen artıyor ve rahmi gebeliğe hazırlıyor zaten. Her ay bu hazırlık oluyor.

Aynen oyle hayrlısı bklm ovu testini eladrt bitiminden sonrami başlanıyor hemen

ben başlamadımda henüz sersemleştiriyo diye okumuştum ozaman başlarsam hep uzanırım

ben başlamadımda henüz sersemleştiriyo diye okumuştum ozaman başlarsam hep uzanırım
Kız yok hep uzanmana gerek yok. :)) bi kaç saat sonra başlıyor ve bir dk falan sürüyor. Dengeni kaybedecek türden değil. O halimle ders anlatıyordum ben. Hafif kafam güzel oluyor işte bakıyorum başlıyor yavaş konuşuyorum. Çünkü kayıyor kelimeler :)

hahahaha iyiymiş ozaman helalinden kafa yaparız peki sen faydasını gördünmü ilacın

Valla kızlar ben şuan 200 mg kullanıyorum günde üç kere o kadar agır geliyorki hç de bir kaç dakika sürmüyor kafamı kaldıramıyorum zaten progestanın üzerindedir yazıyor araba kullanmayınız kullanırken diye. Birde doktor baş donmesi uyuşukluk çok yaparsa direk vajinadan yao dedi şuan oyle yapıyorum

hadi ya bende günde 3 defa kullanıcam perşembe başlıyorum

hadi ya bende günde 3 defa kullanıcam perşembe başlıyorum
Kullandıktan sonra 2 saat sonra falna yapıyor bende lekelenme vardı 100 mg vermişti doktor sonra bitti vermedi devlet sonra lekelenmem oldu diye hafta sonu özele gttm Doktorda dozajı yukseltti. 200 mg yaptı . Gebelikte yüksek veriyorlar günde 3 kez falan gebelik olmayınca günde bir iki veriyorlar. 100 mgda 15 dakika kötü olıyorum 200 mg yarım saat sürüyordu ama insan yavaş yavaş alışoyor ama eger kötü olursan vajinadan yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…