- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Aynen canım netten sipariş vericem bendeEczane de daha pahalı netten daha uyguna geliyor
Esimi ikna edersem ins alırımSen sipariş ver canım 2 gün içinde geliyor
Eczanede biraz pahalı sanırım almadım ama hiçEczanede satılıyor mu acaba bende bu ay başlıcam
Evet canım 2 günde geliyor eşim saat akşam 5 te şipariş vermişti ertesi gün sabah gelmişti 10 da yani hızlı geliyor hemen verirsin gelir canım uygun birdeTamam canım en iyisi netten almak eczanede baya pahalıymış
Tamam kuzum sağol 19 bat günüm dnu bakliyorm kırmızıları gördüğüm an alıcamEvet canım 2 günde geliyor eşim saat akşam 5 te şipariş vermişti ertesi gün sabah gelmişti 10 da yani hızlı geliyor hemen verirsin gelir canım uygun birde
İnşallah gerek kalmaz canımTamam kuzum sağol 19 bat günüm dnu bakliyorm kırmızıları gördüğüm an alıcam
Yarın sabah sipariş verirsen diğer gün gelir. Ver bence.Su an 3. Gun bittii snrm bu aya yetişmez sipariş versem dr
Kuzum sana ne için verdi? Ben adet söktürücü olarak kullandım. 100 mg idi. Günde 2 kez. İçtikten sonra bekliyordum ne zaman olacak diye :) çok keyifli oluyorhahahaha iyiymiş ozaman helalinden kafa yaparızpeki sen faydasını gördünmü ilacın
İnşallah canım ama öyle belirtim yok hayırlısı bakalım :)İnşallah gerek kalmaz canım
Ben 100 kullanıyordum. Günde 2 defa. 200 ağır olur tabii. Etkisi daha uzun sürer. Benim hoşuma gidiyordu ama :)))Valla kızlar ben şuan 200 mg kullanıyorum günde üç kere o kadar agır geliyorki hç de bir kaç dakika sürmüyor kafamı kaldıramıyorum zaten progestanın üzerindedir yazıyor araba kullanmayınız kullanırken diye. Birde doktor baş donmesi uyuşukluk çok yaparsa direk vajinadan yao dedi şuan oyle yapıyorum
Esim pek yanasmiyor ona ama bklm konuşucmbi ne DicejYarın sabah sipariş verirsen diğer gün gelir. Ver bence.
Ohooo eşlere sorarsak benimki ilk sipariş verdiğimde çok düşünüyosun bu şekilde çocuk falan olmaz diyordu hiç dinlemedim dedim ben kadınsal bişi alıcam netten geldi sonra dedim böyle böyleEsim pek yanasmiyor ona ama bklm konuşucmbi ne Dicej
YaaaaHoff bu saatte canım zeytinli poğaça çekti yaptım allahımm gözüm doymuyor
Belli Olmaz canım hayırlısı :)İnşallah canım ama öyle belirtim yok hayırlısı bakalım :)
Valla bende yemek uygulaması varya ondan baktım bu sefer tutar inşallah mayalanıyo şuanYaaaabnde cok acıktım ekmek arası yaptım bnde mi poğaça yapsam :) tarifin nasıl iyi tutuyo mu :)
Dün arkadaşlarımız geldi ilacı kullanmıştım agzından mecbur çünkü aşagıdan verince 2 saat uzanmam.gerekiyor geri çıkıyor yksa neyse bende agızdan alınca sarhoş gbiydiö yarım saat yattım millet şey diyor bendemi.kullansam diyeBen 100 kullanıyordum. Günde 2 defa. 200 ağır olur tabii. Etkisi daha uzun sürer. Benim hoşuma gidiyordu ama :)))
Ya ben kiloluyum senin gibi yesem 150 kilo olurumValla bende yemek uygulaması varya ondan baktım bu sefer tutar inşallah mayalanıyo şuanyanlız değilmişim ya gece o kadar çok yiyorum ki sabah kahvaltıya yer kalmıyo
Bazen çok gereksiz şeylerden kavga çıkabiliyor gerek yok eğer doktor bi sorun gözükmüyor denemeye devam vs derse zaten zannetmiyorum yanasmaz alırım yaoarim olması gereken gün de ilişkiye girmez bi ise yaramaz hayırlısıOhooo eşlere sorarsak benimki ilk sipariş verdiğimde çok düşünüyosun bu şekilde çocuk falan olmaz diyordu hiç dinlemedim dedim ben kadınsal bişi alıcam netten geldi sonra dedim böyle böylegeldikten sonra bişey diyemedi tabi
Taktikleride bizmi verelim yaaaaaaa :) bizim normalde eşimin işi yoğun oluyor geç geliyor filan 3 gün ilişki olmadığı bile oluyor ama ovu günümde 3 gün peşpeşe ilişkim oldu inşallah tutar bu ayBazen çok gereksiz şeylerden kavga çıkabiliyor gerek yok eğer doktor bi sorun gözükmüyor denemeye devam vs derse zaten zannetmiyorum yanasmaz alırım yaoarim olması gereken gün de ilişkiye girmez bi ise yaramaz hayırlısı
Hoff benimde kilo problemim var ömrü hayatım boyunca hep zayıftım kilo almak istiyorum da bizim sülalede genetik kilolu insan yokYa ben kiloluyum senin gibi yesem 150 kilo olurumya ben pastane usulü seviyorum pamuk gibi falan öyle istediğim tarifi henüz bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?