Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 100 kullanıyordum. Günde 2 defa. 200 ağır olur tabii. Etkisi daha uzun sürer. Benim hoşuma gidiyordu ama :)))

Esim pek yanasmiyor ona ama bklm konuşucmbi ne Dicej
Ohooo eşlere sorarsak benimki ilk sipariş verdiğimde çok düşünüyosun bu şekilde çocuk falan olmaz diyordu hiç dinlemedim dedim ben kadınsal bişi alıcam netten geldi sonra dedim böyle böyle geldikten sonra bişey diyemedi tabi

Yaaaa bnde cok acıktım ekmek arası yaptım bnde mi poğaça yapsam :) tarifin nasıl iyi tutuyo mu :)
Valla bende yemek uygulaması varya ondan baktım bu sefer tutar inşallah mayalanıyo şuan yanlız değilmişim ya gece o kadar çok yiyorum ki sabah kahvaltıya yer kalmıyo

Ben 100 kullanıyordum. Günde 2 defa. 200 ağır olur tabii. Etkisi daha uzun sürer. Benim hoşuma gidiyordu ama :)))
Dün arkadaşlarımız geldi ilacı kullanmıştım agzından mecbur çünkü aşagıdan verince 2 saat uzanmam.gerekiyor geri çıkıyor yksa neyse bende agızdan alınca sarhoş gbiydiö yarım saat yattım millet şey diyor bendemi.kullansam diye

Valla bende yemek uygulaması varya ondan baktım bu sefer tutar inşallah mayalanıyo şuan yanlız değilmişim ya gece o kadar çok yiyorum ki sabah kahvaltıya yer kalmıyo
Ya ben kiloluyum senin gibi yesem 150 kilo olurum ya ben pastane usulü seviyorum pamuk gibi falan öyle istediğim tarifi henüz bulamadım

Bazen çok gereksiz şeylerden kavga çıkabiliyor gerek yok eğer doktor bi sorun gözükmüyor denemeye devam vs derse zaten zannetmiyorum yanasmaz alırım yaoarim olması gereken gün de ilişkiye girmez bi ise yaramaz hayırlısı

Taktikleride bizmi verelim yaaaaaaa :) bizim normalde eşimin işi yoğun oluyor geç geliyor filan 3 gün ilişki olmadığı bile oluyor ama ovu günümde 3 gün peşpeşe ilişkim oldu inşallah tutar bu ay

Ya ben kiloluyum senin gibi yesem 150 kilo olurum ya ben pastane usulü seviyorum pamuk gibi falan öyle istediğim tarifi henüz bulamadım
Hoff benimde kilo problemim var ömrü hayatım boyunca hep zayıftım kilo almak istiyorum da bizim sülalede genetik kilolu insan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…