- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ohhh ne güzel bizim sülale de zayıf 1 elin 5 parmağını geçmezHoff benimde kilo problemim var ömrü hayatım boyunca hep zayıftım kilo almak istiyorum da bizim sülalede genetik kilolu insan yok
Öyle deme canım zayıflıkta iyi bişey değil 170 boy var 53 kilo he doktor diyo üzülme ilerde alıcan diye ama ben şimdi ne giysem kendime yakıştıramıyorumOhhh ne güzel bizim sülale de zayıf 1 elin 5 parmağını geçmez
Valla canım niye üzülüyorsun ki yakışır niye yakışmasın kiloluya duran gibi cirkin durmaz heraldeÖyle deme canım zayıflıkta iyi bişey değil 170 boy var 53 kilo he doktor diyo üzülme ilerde alıcan diye ama ben şimdi ne giysem kendime yakıştıramıyorum
gelin canlarimm benm bira. nerlessin kalp atisi su bu ben agirdan aliyormmm rabbim hepimizin kalbine gore versinOhh maşallah kuzum sağlıkla ilerlesin . Yap sen takvimini kuzumÇok teşekkür ederim ince düşüncen için ama bizde arkandan geleceğiz . :)
yok kuzum bildirimin en sonundan basina gore cvp yazdim alinma hemenAmiiinnn ablam bnde bi baktım herkese yazmışsın bana yazmamışsın dedim herhalde yazmadım diye küstü bana
sag ol canm darisi siz guzel insanlaraA Annelerin en yorgunu cok sevindim canim masallah ❤❤
Ne bileyim öyle içimden gecti işte :)yok kuzum bildirimin en sonundan basina gore cvp yazdim alinma hemen
kuzum biraz neticeye varsin kalp atisi su bu degerin artmasiyla degil inan gebelik uzun bir surec hersey olabiliyorOlur mu öyle şey abla vallahi ben gördükçe mutlu oluyorum :) eminim kızlarda öyle
cok. temiz kalplisin ama bir ara herkese alindim ne yalan soyleyimNe bileyim öyle içimden gecti işte :)
O zaman ben çok normalim 1.62 boyum var 52 kgÖyle deme canım zayıflıkta iyi bişey değil 170 boy var 53 kilo he doktor diyo üzülme ilerde alıcan diye ama ben şimdi ne giysem kendime yakıştıramıyorum
Anladım ben zaten ondan öyle yazdım ablam içimden gecti ama valla misafirim vardı kimseye yazamadım dedim aksam uzun mj atarımcok. temiz kalplisin ama bir ara herkese alindim ne yalan soyleyim
senammm sag ol kuzum onsuz olmuyor:) ama cifi hayatimdan cikaramam:)Ablam çok Çok sevindimmmmdikkat et kendine sen yinede çamaşır suyu felan aman diyeyim A Annelerin en yorgunu
Bende oyle yani mecbır kullanıyorum agzımı tülbentle kapattım mecbur yaptımsenammm sag ol kuzum onsuz olmuyor:) ama cifi hayatimdan cikaramam:)
aynen elifin onlar olmazsa her taraf sararir vallah. zaten koca izne cikiyor ona yikattirirm:)Bende oyle yani mecbır kullanıyorum agzımı tülbentle kapattım mecbur yaptım
Bende hafta sonu eşime evi temizlettim amann yapsınlar sadece kadınlarınmı çocuk dimi amaaynen elifin onlar olmazsa her taraf sararir vallah. zaten koca izne cikiyor ona yikattirirm:)
ya kuzum evi kirletmesinler yetr evde icecek kalmamis adam gece .boregin yaninda ayran yapmis sabah bir uyandim mutfak savas alani:)Bende hafta sonu eşime evi temizlettim amann yapsınlar sadece kadınlarınmı çocuk dimi ama
bana niye 3 defa verdiki acabaKullandıktan sonra 2 saat sonra falna yapıyor bende lekelenme vardı 100 mg vermişti doktor sonra bitti vermedi devlet sonra lekelenmem oldu diye hafta sonu özele gttm Doktorda dozajı yukseltti. 200 mg yaptı . Gebelikte yüksek veriyorlar günde 3 kez falan gebelik olmayınca günde bir iki veriyorlar. 100 mgda 15 dakika kötü olıyorum 200 mg yarım saat sürüyordu ama insan yavaş yavaş alışoyor ama eger kötü olursan vajinadan yaparsın
canım bende klomen kullandım bitti kontrole gittim bunu verdi ama ne için verdi bilmiyorum heralde gebelik oluşsun diyeKuzum sana ne için verdi? Ben adet söktürücü olarak kullandım. 100 mg idi. Günde 2 kez. İçtikten sonra bekliyordum ne zaman olacak diye :) çok keyifli oluyor
Yaaa yiyemedin mi çocuklar dannnayiptr. soylemesi cay demledim mihlama yaptim manti hasladim nir lokma yiyemdim cocuklar sag olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?