Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar,hamile olmama rağmen bende hala ateş basması devam ediyor.Bir de normal de bende neredeyse hiç sivilce çıkmazdı ,yumurtlama dönemimden beri biri geçmeden diğeri çıkıyor.Hormonlardan herlde dimi.

Yani canım ilginç olmuş, akıntın nasıldı. Test ne derse o bence, ama Peri Tozuu gibğ belki 2 kez yumurtladın. Sen silikleştiği günü değerlendirdiysen sıkıntı yok bence.

kizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
Canım inan giremedim çok ama çok sevindim Ne güzel artmış değerin

ya kuzum evi kirletmesinler yetr evde icecek kalmamis adam gece .boregin yaninda ayran yapmis sabah bir uyandim mutfak savas alani:)
Ay o olay bizdede var ama senin eşin geceleri uyumuyor işinden dolayı benim eşim sabah işe gidiyor ama gece uykudan uyanıp dolabı karıştırıyor bşeyler yiyor sabah kalkıyorum o kaşık burda o tabak burda anlıcagın aynılar

a
aynen makina diye bise var. ilk evlendigimiz zamn evi falan supurdu bulasik yikardi camasir sererdi adam nazarlandi vallah suan daginik. titiz ama sadece kendine

Kuzum aynı akıntı bugünde oldu acaba yumurtluyomuyum diyip test yaptım ama negatif tabi ovu testi . Anlayamadım bende belkide üşüttüm ondan sağol canım :))))))

Kızlar bişey sorucam size ben yüzük almak istiyorum ama pırlanta tavsiye eder misiniz fikirlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…