- 4 Nisan 2018
- 1.957
- 4.368
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Yani canım ilginç olmuş, akıntın nasıldı. Test ne derse o bence, amaKızlar bişey sorucam biliyosunuz ovu testi kullanıyorum bu ay . Bazıları çatlayıp çatlamadığı belli olmaz yazmış ben testte piki gördüm ertesi gün yaptığımda test silikleşmişti o günüde değerlendirdim ama silikleştikten 2 gün sonra akıntım oldu yoğun bi şekilde . Akıntı olduğu zamanmı çatladı yoksa silikleştiğinde çatlamış manasınamı geliyor anlamadım . Ben üşüttüm zannedip akıntı olduğu gün değerlendirmedim cahilliğime denk geldi sanırım@Meylen @dilzapek @Varsayoksasen B Babygirl16 Kutsalsekerpare kullandığını bildiklerim sizlersiniz yinede kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
Canım inan giremedim çok ama çok sevindimkizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
Ay o olay bizdede var ama senin eşin geceleri uyumuyor işinden dolayı benim eşim sabah işe gidiyor ama gece uykudan uyanıp dolabı karıştırıyor bşeyler yiyorya kuzum evi kirletmesinler yetr evde icecek kalmamis adam gece .boregin yaninda ayran yapmis sabah bir uyandim mutfak savas alani:)
Aaa sağol kuzumm :))❤ nasılsınız kızçelerrr :)
aynen makina diye bise var. ilk evlendigimiz zamn evi falan supurdu bulasik yikardi camasir sererdi adam nazarlandi vallah suan daginik. titiz ama sadece kendineAy o olay bizdede var ama senin eşin geceleri uyumuyor işinden dolayı benim eşim sabah işe gidiyor ama gece uykudan uyanıp dolabı karıştırıyor bşeyler yiyorsabah kalkıyorum o kaşık burda o tabak burda anlıcagın aynılar
O nasıl be damarın orayamı taşınmışkızzlaarr bişey sorcam vajinada kalp atışı gibi bişeylerin olması ne anlama geliyo acaba
Bizde ilk evlendigimzde ben çalışıyordum hafta sonu full temizlik yapardık cam bile silerdi işi bıraktım tık yoka
aynen makina diye bise var. ilk evlendigimiz zamn evi falan supurdu bulasik yikardi camasir sererdi adam nazarlandi vallah suan daginik. titiz ama sadece kendine
Ahahahha koptummmmkızzlaarr bişey sorcam vajinada kalp atışı gibi bişeylerin olması ne anlama geliyo acaba
Kuzum aynı akıntı bugünde oldu acaba yumurtluyomuyum diyip test yaptım ama negatif tabi ovu testi . Anlayamadım bende belkide üşüttüm ondan sağol canım :))))))Yani canım ilginç olmuş, akıntın nasıldı. Test ne derse o bence, amaPeri Tozuu gibğ belki 2 kez yumurtladın. Sen silikleştiği günü değerlendirdiysen sıkıntı yok bence.
Canım inan giremedim çok ama çok sevindimNe güzel artmış değerin
O nasıl be damarın orayamı taşınmış
kızlar ciddiyim ilişkiden sonra uzanıyodum birden kalp gibi pıt pıt atmaya başladıAhahahha koptummmm
Valla kuzum ben onu başka durumlarda yaşıyorum seni bilemedim şimdikızlar ciddiyim ilişkiden sonra uzanıyodum birden kalp gibi pıt pıt atmaya başladı
ne gibi durumda kızValla kuzum ben onu başka durumlarda yaşıyorum seni bilemedim şimdi
İlşkiyle alakalı olmalı ben pek detaya girmeyeyim en iyisi ama bıçak gbi batma olursa hamilelikle alakası olabilirkızlar ciddiyim ilişkiden sonra uzanıyodum birden kalp gibi pıt pıt atmaya başladı
hadi kız söyleeSöyleyemem Ayıppp
kızzlaarr bişey sorcam vajinada kalp atışı gibi bişeylerin olması ne anlama geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?