- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Şeyyy cok istekli olduğum da atar benimhadi kız söylee
peki hamile oldunmu kuzumAyyy hiç bilmyorm canım ,arada bende de oluyordu.
hahaha yok zehracım öyle bi atış değilŞeyyy cok istekli olduğum da atar benim
peki hamile oldunmu kuzum
demek istediğim bu atma olaylarından sonramı hamile kaldınŞu an hamileyim canım ama hamileyken olmadı galiba .
Valla Benin başka türlü atmıyo canımmhahaha yok zehracım öyle bi atış değil
hahhaha neyse boşver kuzumValla Benin başka türlü atmıyo canımm
Canım netten senin için baktım İlşkiyle alakalıymış gerisini anladın sendemek istediğim bu atma olaylarından sonramı hamile kaldın
Verdim ahahahha:)))hahhaha neyse boşver kuzum
Aminnnnngelin canlarimm benm bira. nerlessin kalp atisi su bu ben agirdan aliyormmm rabbim hepimizin kalbine gore versin
yaa ahahahha sağoll canımmCanım netten senin için baktım İlşkiyle alakalıymış gerisini anladın sen
O batmadır canım adetime 2 gün kala fakan batma oluyordu sonra hamile oldum işteyaa ahahahha sağoll canımmbende baktım kaç kişi yazmıştı atma oldu o ay hamileymişim diye ondan sordum :)
senin ilk denemedemi oldu kuzumO batmadır canım adetime 2 gün kala fakan batma oluyordu sonra hamile oldum işte
Kız ne akıntıymış bu maşallahKuzum aynı akıntı bugünde oldu acaba yumurtluyomuyum diyip test yaptım ama negatif tabi ovu testi . Anlayamadım bende belkide üşüttüm ondan sağol canım :))))))
Zehram ben 3 yıldır kulkanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Çok da rahat kullanımı. Varlığı yokluğu belli değil. Markası zen di benimKızlar bişey sorucam size ben yüzük almak istiyorum ama pırlanta tavsiye eder misiniz fikirlerinizi merak ediyorum
Haftasonu misafirlerim vardı, sen de olmazsan herkes unutacak beni
oyyy kuzum benim ses çıkmayınca merak ettim gittimi misafirlerKız ne akıntıymış bu maşallah
Zehram ben 3 yıldır kulkanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Çok da rahat kullanımı. Varlığı yokluğu belli değil. Markası zen di benim
Haftasonu misafirlerim vardı, sen de olmazsan herkes unutacak beni(( şimdi müsait olabildim ancak
Gittiler ama gel de bana sor, anacum öldüm öldüm yorgunluktan. Herşey bana bakıyor haliyle. Neyse misafir bereketiyle gelir. Başımız gözümüz üstüneoyyy kuzum benim ses çıkmayınca merak ettim gittimi misafirler
Canımcım kanaman başlamış yeni okudum. Geçmiş olsun Rabbim tez zamanada sana sağlıklı bir gebelik nasip etsinİyi geceler kızlar,nasılsınız?
Hahahha valla yaaaa hiç sormaKız ne akıntıymış bu maşallah
Zehram ben 3 yıldır kulkanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Çok da rahat kullanımı. Varlığı yokluğu belli değil. Markası zen di benim
Haftasonu misafirlerim vardı, sen de olmazsan herkes unutacak beni(( şimdi müsait olabildim ancak
Akıntı nasılbir akıntı senamHahahha valla yaaaa hiç sorma
Sağ ol canım amin,cumlemize..Gittiler ama gel de bana sor, anacum öldüm öldüm yorgunluktan. Herşey bana bakıyor haliyle. Neyse misafir bereketiyle gelir. Başımız gözümüz üstüne
Canımcım kanaman başlamış yeni okudum. Geçmiş olsun Rabbim tez zamanada sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?