- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
gözün aydın bebeğimGittiler ama gel de bana sor, anacum öldüm öldüm yorgunluktan. Herşey bana bakıyor haliyle. Neyse misafir bereketiyle gelir. Başımız gözümüz üstüne
Canımcım kanaman başlamış yeni okudum. Geçmiş olsun Rabbim tez zamanada sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin
demek istediğim bu atma olaylarından sonramı hamile kaldın
aaaa gerçektenmi bunu duyduğuma çok sevindimAyy canım seni umutlandıryomş gibi olmak istemem ama cidden o ara bikaç kez oldu,hatta kendi kendme bebekten falan diye dalga geçmiştim.Sonradan hamile kaldığımı öğrendim.İnşAllah senin de öyle olur.
Krem rengi akışkan yapışkan gibi değil su gibi . Sonra sarıya dönüyo bi gün duruyo ertesi gün yine aynı akıntıAkıntı nasılbir akıntı senam
Canım ilişki sonrası sperm kalmış olabilir mi içerde onlar akarken yoğun akıntı oluşturuyor falann ya.Krem rengi akışkan yapışkan gibi değil su gibi . Sonra sarıya dönüyo bi gün duruyo ertesi gün yine aynı akıntıkafayi kemiriiiciiim
Teşekkür ederim hoibuldum zehram. Sadece hamişler mi okumalıymış? Hamilelik için demi canım bu?Hoşgeldn şeyamm . Kızalr bu arada ben bu ay kendim için 41 yasn topluyorm 41 hamiş bulmam lazm hamile olan arkdslr esmm bnnm öncelikle sen okrmsn
Naslsn kuzmmm bnmmTeşekkür ederim hoibuldum zehram. Sadece hamişler mi okumalıymış? Hamilelik için demi canım bu?
Onu duymamıştım, onu da olmazsa gelecek ay yapayım, hepsini 1 aya yaparsam gelecek aya bişe kalmazNaslsn kuzmmm bnmmevet kuzm hamilelik için tek hamileler okuyor bunu olmasını istediği kişi niyetine
Burdaym beybisiiii
nerelerdesin bebeğimmBurdaym beybisiiii
Telefonu şarja takmıştım kuzum tvye daldık sonranerelerdesin bebeğimm
ilişkiden bi yarım saat sonra oldu yaTelefonu şarja takmıştım kuzum tvye daldık sonrao pıt pıt dediğin şey ilişkiyle alakalı
Kuzum bende baget yüzük almak istiyorum cok beğeniyorum ama verdiğim paraya yazık olurmu diye endişeleniyorum o da zenin markası :)Kız ne akıntıymış bu maşallah
Zehram ben 3 yıldır kulkanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Çok da rahat kullanımı. Varlığı yokluğu belli değil. Markası zen di benim
Haftasonu misafirlerim vardı, sen de olmazsan herkes unutacak beni(( şimdi müsait olabildim ancak
Canım ben ilk evlendigimzde 10 ay korundum sonra istedik 2 ay içinde oldu sonra 9 haftalıkken öldü kürtaj oldum Temmuz ayında kürtaj oldum sonra 3 ay dha korunduk bekledik rahim kendine gelsin diye doktora gittim yapabilirsin dedi sonra yine denedik 2 ay içinde oldu ama inşallah bu tutunur banasenin ilk denemedemi oldu kuzum
bu cuma okusam olur mu canmHoşgeldn şeyamm . Kızalr bu arada ben bu ay kendim için 41 yasn topluyorm 41 hamiş bulmam lazm hamile olan arkdslr esmm bnnm öncelikle sen okrmsn
Senaae aynı boydayız benim 55 ama ben evlendikten sonra zayıfladım sana evlilik yaramamış diyolar :))Öyle deme canım zayıflıkta iyi bişey değil 170 boy var 53 kilo he doktor diyo üzülme ilerde alıcan diye ama ben şimdi ne giysem kendime yakıştıramıyorum
Bencide abla eşine yaptır :)) ben hamile kalırsam valla kocamın çekeceği var elimden :))aynen elifin onlar olmazsa her taraf sararir vallah. zaten koca izne cikiyor ona yikattirirm:)
Canım belirtilerini yazarmısın o dönem giremedim burayaO batmadır canım adetime 2 gün kala fakan batma oluyordu sonra hamile oldum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?