- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Günaydınnnnn canımm :)Günaydın canlarım
İnşallah musmutlu bi gün olur hepimize
Hormonlardan canım ateş basması normaldir zamanla vücudun alışacak sivilce de o şekildeİyi geceler kızlar,hamile olmama rağmen bende hala ateş basması devam ediyor.Bir de normal de bende neredeyse hiç sivilce çıkmazdı ,yumurtlama dönemimden beri biri geçmeden diğeri çıkıyor.Hormonlardan herlde dimi.
Hamilelik belirtisi olabilir umutlandırmayayım dakızzlaarr bişey sorcam vajinada kalp atışı gibi bişeylerin olması ne anlama geliyo acaba
Ben pırlanta tercih etmedim canım etmem gibi de geliyor çok uçuk rakamlar yoksa tamtura bayılıyorum ama altın alırım onuda alırsamKızlar bişey sorucam size ben yüzük almak istiyorum ama pırlanta tavsiye eder misiniz fikirlerinizi merak ediyorum
Ya benim adet belirtilerim oldu canım sivilce kuruluk göğüs agrısı kasık agrısı bir koku hassasiyetim vardı. Tuhaf hissediyordum köyü geliyordu kokular. Adetim 3 gün geçti oyle test yaptm ozaman kadar adet olucam zannediyordum aslında yapmazdımda test yine esma abla ve sena yap yap dedi yaptum dogruymuş allah razı olsun onlardan :)Canım belirtilerini yazarmısın o dönem giremedim buraya
Günaydın :) güzel anneGünaydın canlarım
bende tam bir leyla oluyorum uyuyorum hemen hemde iş yerinde yarim saat uyku yetiyor ama sürekli bas dönmesi yapıyor bendeKız yok hep uzanmana gerek yok. :)) bi kaç saat sonra başlıyor ve bir dk falan sürüyor. Dengeni kaybedecek türden değil. O halimle ders anlatıyordum ben. Hafif kafam güzel oluyor iştebakıyorum başlıyor yavaş konuşuyorum. Çünkü kayıyor kelimeler :)
Aynen canım şimdi onlar daha çok kullanıyorlar, bence almak istersen al hiç acıma, kendin için yaptığın şeyin maddiyatı seni olumsuz etkilemesin.Kuzum bende baget yüzük almak istiyorum cok beğeniyorum ama verdiğim paraya yazık olurmu diye endişeleniyorum o da zenin markası :)
Günaydın Meylen. İnşallah canım hayırlı haber aldığımız bir gün olsunGünaydın canlarım
Kız her yıl ücretsiz temizlik var mıydı? Onu bilmiyordum?Youlost16 canım ben kullanıyorum pırlanta beştaş almıştı eşim evlilik teklifinde çok memnunum alacaksan kesinlikle zenden şaşma her yıl ücretsiz temizlik parlatma yapılıyor olurda taşı düşerse hepsi garanti kapsamında ve çok şık gerçekten ama yatırım amaçlı değil tamamen kişisel kullanıma uygun ama tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah.Kızlar çok şükür kahverengi akintim kesildi çok daha mutluyum ama su progestan (benim tabirimle leyla ) hapı çok iyi ya hiç bir şey düşünmüyorsun mutlu mesut yaşıyorsun sizdede boylemi kullanan anneler
İnşallah canım teşekkür ederimAynen canım şimdi onlar daha çok kullanıyorlar, bence almak istersen al hiç acıma, kendin için yaptığın şeyin maddiyatı seni olumsuz etkilemesin.
Günaydın Meylen. İnşallah canım hayırlı haber aldığımız bir gün olsun
Kız her yıl ücretsiz temizlik var mıydı? Onu bilmiyordum?
Geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah.
inşallah kuzum rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahhCanım ben ilk evlendigimzde 10 ay korundum sonra istedik 2 ay içinde oldu sonra 9 haftalıkken öldü kürtaj oldum Temmuz ayında kürtaj oldum sonra 3 ay dha korunduk bekledik rahim kendine gelsin diye doktora gittim yapabilirsin dedi sonra yine denedik 2 ay içinde oldu ama inşallah bu tutunur bana
ayy inşallah yaHormonlardan canım ateş basması normaldir zamanla vücudun alışacak sivilce de o şekilde
Hamilelik belirtisi olabilir umutlandırmayayım da
Ben pırlanta tercih etmedim canım etmem gibi de geliyor çok uçuk rakamlar yoksa tamtura bayılıyorum ama altın alırım onuda alırsamama pırlanta alacaksan zen çok güzel bence
Var var olmazmı gelince pırıl pırıl yepyeni oluyo :)Aynen canım şimdi onlar daha çok kullanıyorlar, bence almak istersen al hiç acıma, kendin için yaptığın şeyin maddiyatı seni olumsuz etkilemesin.
Nasılsın kuzuAynen canım şimdi onlar daha çok kullanıyorlar, bence almak istersen al hiç acıma, kendin için yaptığın şeyin maddiyatı seni olumsuz etkilemesin.
İnşallah İnşallahayy inşallah ya
Bnde birinden gördm kuzmOnu duymamıştım, onu da olmazsa gelecek ay yapayım, hepsini 1 aya yaparsam gelecek aya bişe kalmaz
Canımm benimm tekrar hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah :)Ya benim adet belirtilerim oldu canım sivilce kuruluk göğüs agrısı kasık agrısı bir koku hassasiyetim vardı. Tuhaf hissediyordum köyü geliyordu kokular. Adetim 3 gün geçti oyle test yaptm ozaman kadar adet olucam zannediyordum aslında yapmazdımda test yine esma abla ve sena yap yap dedi yaptum dogruymuş allah razı olsun onlardan :)
Evet ya bende bayılıyorum o bagetlere adeta şimdi alamasam da bi gün muhakkak alıcammmmAynen canım şimdi onlar daha çok kullanıyorlar, bence almak istersen al hiç acıma, kendin için yaptığın şeyin maddiyatı seni olumsuz etkilemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?