Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormonlardan canım ateş basması normaldir zamanla vücudun alışacak sivilce de o şekilde
kızzlaarr bişey sorcam vajinada kalp atışı gibi bişeylerin olması ne anlama geliyo acaba
Hamilelik belirtisi olabilir umutlandırmayayım da
Kızlar bişey sorucam size ben yüzük almak istiyorum ama pırlanta tavsiye eder misiniz fikirlerinizi merak ediyorum
Ben pırlanta tercih etmedim canım etmem gibi de geliyor çok uçuk rakamlar yoksa tamtura bayılıyorum ama altın alırım onuda alırsam ama pırlanta alacaksan zen çok güzel bence

Canım belirtilerini yazarmısın o dönem giremedim buraya
Ya benim adet belirtilerim oldu canım sivilce kuruluk göğüs agrısı kasık agrısı bir koku hassasiyetim vardı. Tuhaf hissediyordum köyü geliyordu kokular. Adetim 3 gün geçti oyle test yaptm ozaman kadar adet olucam zannediyordum aslında yapmazdımda test yine esma abla ve sena yap yap dedi yaptum dogruymuş allah razı olsun onlardan :)

Youlost16 canım ben kullanıyorum pırlanta beştaş almıştı eşim evlilik teklifinde çok memnunum alacaksan kesinlikle zenden şaşma her yıl ücretsiz temizlik parlatma yapılıyor olurda taşı düşerse hepsi garanti kapsamında ve çok şık gerçekten ama yatırım amaçlı değil tamamen kişisel kullanıma uygun ama tavsiye ederim

Kızlar çok şükür kahverengi akintim kesildi çok daha mutluyum ama su progestan (benim tabirimle leyla ) hapı çok iyi ya hiç bir şey düşünmüyorsun mutlu mesut yaşıyorsun sizdede boylemi kullanan anneler

bende tam bir leyla oluyorum uyuyorum hemen hemde iş yerinde yarim saat uyku yetiyor ama sürekli bas dönmesi yapıyor bende

Kuzum bende baget yüzük almak istiyorum cok beğeniyorum ama verdiğim paraya yazık olurmu diye endişeleniyorum o da zenin markası :)
Aynen canım şimdi onlar daha çok kullanıyorlar, bence almak istersen al hiç acıma, kendin için yaptığın şeyin maddiyatı seni olumsuz etkilemesin.

Günaydın canlarım
İnşallah musmutlu bi gün olur hepimize
Günaydın Meylen. İnşallah canım hayırlı haber aldığımız bir gün olsun

Günaydınlar herkese
Günaaahdddınnn
Eki Görüntüle 2216522

Kız her yıl ücretsiz temizlik var mıydı? Onu bilmiyordum?

Kızlar çok şükür kahverengi akintim kesildi çok daha mutluyum ama su progestan (benim tabirimle leyla ) hapı çok iyi ya hiç bir şey düşünmüyorsun mutlu mesut yaşıyorsun sizdede boylemi kullanan anneler
Geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah.

İnşallah canım teşekkür ederim

inşallah kuzum rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahh

ayy inşallah ya

Var var olmazmı gelince pırıl pırıl yepyeni oluyo :)

Nasılsın kuzu
ayy inşallah ya
İnşallah İnşallah

Canımm benimm tekrar hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah :)

Evet ya bende bayılıyorum o bagetlere adeta şimdi alamasam da bi gün muhakkak alıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…