- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Valla bende baget cok seviyorum canım ya ondan almak istiyorum ve kesinlikle insallah alıcamYoulost16 canım ben kullanıyorum pırlanta beştaş almıştı eşim evlilik teklifinde çok memnunum alacaksan kesinlikle zenden şaşma her yıl ücretsiz temizlik parlatma yapılıyor olurda taşı düşerse hepsi garanti kapsamında ve çok şık gerçekten ama yatırım amaçlı değil tamamen kişisel kullanıma uygun ama tavsiye ederim
Yo aslında cok pahalı değil hele ki suan indirim var düşünürsen koş derim :) bende Bagete bayılıyorum adetaaaaaHormonlardan canım ateş basması normaldir zamanla vücudun alışacak sivilce de o şekilde
Hamilelik belirtisi olabilir umutlandırmayayım da
Ben pırlanta tercih etmedim canım etmem gibi de geliyor çok uçuk rakamlar yoksa tamtura bayılıyorum ama altın alırım onuda alırsamama pırlanta alacaksan zen çok güzel bence
Şuanda düşünmüyorum ama ileride alacağım inşallah tamturlar indirimde bile pahalı sanki geliyorYo aslında cok pahalı değil hele ki suan indirim var düşünürsen koş derim :) bende Bagete bayılıyorum adetaaaaa
Ahahah olabilir canım valla :)Şuanda düşünmüyorum ama ileride alacağım inşallah tamturlar indirimde bile pahalı sanki geliyor
Hi canımHelloo tatlışlar
Bageti soracaktım o ne oluyor kuzumAhahah olabilir canım valla :)
Nasılsın bebişim iyi misinHi canım
Canım nasıl diyeyim ki Google dan bakamaz mısın :)Bageti soracaktım o ne oluyor kuzum
İyiyim şükür canım sen nasılsınNasılsın bebişim iyi misin
Gördüm gördüm şimdi canım güzelmişCanım nasıl diyeyim ki Google dan bakamaz mısın :)
Hastasıyımmmm offff yansın dünya o baget yüzükte benim olsunGördüm gördüm şimdi canım güzelmişinşallah nasip olur
Çok şükür kuzum ben de iyiyimİyiyim şükür canım sen nasılsın
Evettt baget yüzükler çok kibar ve güzel duruyor parmaktaHastasıyımmmm offff yansın dünya o baget yüzükte benim olsun
Ayy kuzum ben hiç bilmiyorum da arkadaşlardan bilen vardırkızlar doktor bana progestan vermişti ya perşembe başla dedi çarşamba başlasam bi sorun olurmuki
sağol kuzucumAyy kuzum ben hiç bilmiyorum da arkadaşlardan bilen vardır
benimde altın yüzüklerim var ama aklım pırlantada bendemi alsam acaba ben beştaş istiyorum amaHastasıyımmmm offff yansın dünya o baget yüzükte benim olsun
Kız ben de var ama değiştricembenimde altın yüzüklerim var ama aklım pırlantada bendemi alsam acaba ben beştaş istiyorum ama
İnşallah olur canımHastasıyımmmm offff yansın dünya o baget yüzükte benim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?