- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Amin cnm inşallah :)Canımm benimm tekrar hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah :)
nasıl parlıyomu pekiKız ben de var ama değiştricem
Benimki tek taş tarzı bebişim etrafında da küçük taşları var çevresinde parlıyor ama ben sade sevdiğim için değiştirmeyi düşünüyorum kıyamıyorum danasıl parlıyomu peki
ahahhaha bana gönderebilirsinBenimki tek taş tarzı bebişim etrafında da küçük taşları var çevresinde parlıyor ama ben sade sevdiğim için değiştirmeyi düşünüyorum kıyamıyorum da
kız tamam sakin ol şaka yaptım
İnsallahhhİnşallah olur canım
Kuzum valla suan bu bagetler indirime girmiş alacaksan kacırma ben altından sıkıldımbenimde altın yüzüklerim var ama aklım pırlantada bendemi alsam acaba ben beştaş istiyorum ama
Evetttt Harika duruyooo almadan ölürsem gözüm acık giderEvettt baget yüzükler çok kibar ve güzel duruyor parmakta
Nbyon nasıl gidiyo canısı :)Çok şükür kuzum ben de iyiyim
nekadar olmuş kız valla bende sıkıldım değişecemKuzum valla suan bu bagetler indirime girmiş alacaksan kacırma ben altından sıkıldım
Valla benim beğendiğim 3400 den 1980 e inmiş canım ama bi yüksek caratı daha var o da 2880 e inmiş 5700 dennekadar olmuş kız valla bende sıkıldım değişecem
Ahahahha iyi fikirBenimde tek taşım yok onlar hoşuma gidiyo hamile olayımda eşime hediye aldırırım
Zen canım. Hem farklı modeller hem şık hem de garanti kapsamında her şey. Bakım temizleme de ücretsiz.Kızlar bişey sorucam size ben yüzük almak istiyorum ama pırlanta tavsiye eder misiniz fikirlerinizi merak ediyorum
Normal canım. Korkma. Bende de oluyorkızlar ciddiyim ilişkiden sonra uzanıyodum birden kalp gibi pıt pıt atmaya başladı
Utanacak ne var kız. Ne güzel bi şey işte :) ben de diyemedim heyecandan dedimŞeyyy cok istekli olduğum da atar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?