Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kızlar şuan sadece karnımdaki tektasi görmek istoyorum onun dışındakiler bana cazip gelmiyor
Vaaavvv en güzel tektaş düşüncesi seninkiymiş canımcım

Benimde tek taşım yok onlar hoşuma gidiyo hamile olayımda eşime hediye aldırırım
Bence de, hiç ucuza kapatmayalım. Ben de böyle bir şey düşüneyim. İyi fikir

Hepsi çatladı demek ki canımcım. Kaçıncı gün piki gördün canım?

adet bitiminden hemen sonra görmeye başladım kaç gün sürdü dündendir silik

Kİzlar ben doktordan geliyorum 4+6 kese guzel yolk kesesi var ama daha bebis yok kalp atisi icin haftaya cagirdi nasik gecer bu gunler sizce bi sorun olabilirmi ya
Canm benim adete gore 6 haftalık doktora gttn hafta sonu 13 mm kese vardu ana yol kesesini ve bebegi gormesi hafta sonu gidicem kesen kaç mm senin ultrasonda yazar 1 buçuk santim benimki

Kİzlar ben doktordan geliyorum 4+6 kese guzel yolk kesesi var ama daha bebis yok kalp atisi icin haftaya cagirdi nasik gecer bu gunler sizce bi sorun olabilirmi ya
Canım stres yapma kendine rahat bırak kafanı da inşallah kalp atışını duyacaksın 8-9.haftalarda bile duyan var normaldir
adet bitiminden hemen sonra görmeye başladım kaç gün sürdü dündendir silik
Çatlamış demek ki canım erken öğrenirsin sonucunu da hemen hemen 12 gün sonra idrara çıkar varsa inşallah

İnsallah canim ya kalp atisini duyana kadar bunalcam galiba

ayyy inşallah canım çatlamışsada pazar günü çatlamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…