- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
onu biliyorum kuzum öyle değil işte benimkiNormal canım. Korkma. Bende de oluyorheyecandan diyim de sen anla
onu biliyorum kuzum öyle değil işte benimkiNormal canım. Korkma. Bende de oluyorheyecandan diyim de sen anla
Güzel gidiyor kuzucumm arkadaşım geldi de kahveye giremedim siteyeNbyon nasıl gidiyo canısı :)
Vaaavvv en güzel tektaş düşüncesi seninkiymiş canımcımValla kızlar şuan sadece karnımdaki tektasi görmek istoyorum onun dışındakiler bana cazip gelmiyor
Bence de, hiç ucuza kapatmayalım. Ben de böyle bir şey düşüneyim. İyi fikirBenimde tek taşım yok onlar hoşuma gidiyo hamile olayımda eşime hediye aldırırım
Hepsi çatladı demek ki canımcım. Kaçıncı gün piki gördün canım?kızlar ben ovülasyon testi kullandım adet bitiminden sonra bi kaç gün kırmızı oldu bu 2 gündürde full silik doktor 4 yumurtamın olduğunu söylemişti acaba hepsi çatladımı çatlamasaydı pik çıkarmıydı
adet bitiminden hemen sonra görmeye başladım kaç gün sürdü dündendir silikVaaavvv en güzel tektaş düşüncesi seninkiymiş canımcım
Bence de, hiç ucuza kapatmayalım. Ben de böyle bir şey düşüneyim. İyi fikir
Hepsi çatladı demek ki canımcım. Kaçıncı gün piki gördün canım?
Canm benim adete gore 6 haftalık doktora gttn hafta sonu 13 mm kese vardu ana yol kesesini ve bebegi gormesi hafta sonu gidicem kesen kaç mm senin ultrasonda yazar 1 buçuk santim benimkiKİzlar ben doktordan geliyorum 4+6 kese guzel yolk kesesi var ama daha bebis yok kalp atisi icin haftaya cagirdi nasik gecer bu gunler sizce bi sorun olabilirmi ya
Birde benim doktor açkaenına gelme dedi bol su iç dedi yanıma gelirken sende oyle bşey dedimiKİzlar ben doktordan geliyorum 4+6 kese guzel yolk kesesi var ama daha bebis yok kalp atisi icin haftaya cagirdi nasik gecer bu gunler sizce bi sorun olabilirmi ya
Canım stres yapma kendine rahat bırak kafanı da inşallah kalp atışını duyacaksın 8-9.haftalarda bile duyan var normaldirKİzlar ben doktordan geliyorum 4+6 kese guzel yolk kesesi var ama daha bebis yok kalp atisi icin haftaya cagirdi nasik gecer bu gunler sizce bi sorun olabilirmi ya
Çatlamış demek ki canım erken öğrenirsin sonucunu da hemen hemen 12 gün sonra idrara çıkar varsa inşallahadet bitiminden hemen sonra görmeye başladım kaç gün sürdü dündendir silik
Canim ya bulamadim kese boyutunu ama benimki baya buyuk yolk saci da cok net 4+6 yim adete gore isteCanm benim adete gore 6 haftalık doktora gttn hafta sonu 13 mm kese vardu ana yol kesesini ve bebegi gormesi hafta sonu gidicem kesen kaç mm senin ultrasonda yazar 1 buçuk santim benimki
İnsallah canim ya kalp atisini duyana kadar bunalcam galibaCanım stres yapma kendine rahat bırak kafanı da inşallah kalp atışını duyacaksın 8-9.haftalarda bile duyan var normaldir
Çatlamış demek ki canım erken öğrenirsin sonucunu da hemen hemen 12 gün sonra idrara çıkar varsa inşallah
Yo canim hic bisi demedi valla bide doktorum cok iyi guya ameliytimida o yapti galima 24 mm benim kese karindan olcutugu ulturasyon resminde yaziyi ama vajinal bakti baya net ve buyuktuBirde benim doktor açkaenına gelme dedi bol su iç dedi yanıma gelirken sende oyle bşey dedimi
ayyy inşallah canım çatlamışsada pazar günü çatlamıştır :)Canım stres yapma kendine rahat bırak kafanı da inşallah kalp atışını duyacaksın 8-9.haftalarda bile duyan var normaldir
Çatlamış demek ki canım erken öğrenirsin sonucunu da hemen hemen 12 gün sonra idrara çıkar varsa inşallah
Hadi insallah canim ya catlamayi yakalynca oluyo valla en azindan daha sansin artiyo insallah olmusturayyy inşallah canım çatlamışsada pazar günü çatlamıştır :)
He aşagıdan baktığı için gordu ultrasonla geç gözüküyorYo canim hic bisi demedi valla bide doktorum cok iyi guya ameliytimida o yapti galima 24 mm benim kese karindan olcutugu ulturasyon resminde yaziyi ama vajinal bakti baya net ve buyuktu
Ergen karından 24 mm se çok büyük degilmi yani sen 4+6 oldugunu eminmisin yolk sac bile 6 haftalıkken gözüküyorYo canim hic bisi demedi valla bide doktorum cok iyi guya ameliytimida o yapti galima 24 mm benim kese karindan olcutugu ulturasyon resminde yaziyi ama vajinal bakti baya net ve buyuktu
Üstüne gormüş olabilirmisin semCanim ya bulamadim kese boyutunu ama benimki baya buyuk yolk saci da cok net 4+6 yim adete gore iste
Canım baya erken yumurtluyormuşsun o zaman erken de hayırlı haberi alırsın inşallahadet bitiminden hemen sonra görmeye başladım kaç gün sürdü dündendir silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?