- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
EMinim valla canim son adet tarihim 14 kasim aonra yumurta takibi ve catlarma ignesi oldum hamile kaldim anlamadimErgen karından 24 mm se çok büyük degilmi yani sen 4+6 oldugunu eminmisin yolk sac bile 6 haftalıkken gözüküyor
Canim bak resim bu yolk kesesi baya net karindan bile gozuktu
inşallah kuzumHadi insallah canim ya catlamayi yakalynca oluyo valla en azindan daha sansin artiyo insallah olmustur
En guzel haberlerini aliriz canim insallah oncr sen sonra ben sonra elif canli anne derken herkesin kalp sesleri paylasilir burdaMaşallah canım size.Aramızda üç gün var .Benimde 11kasım son adet.Bende haftya doktora gidicem.İnşAllah kalp atışını duyarım.
ilaç kullandım ya ondan erken oldu heralde canım inşallah alırızCanım baya erken yumurtluyormuşsun o zaman erken de hayırlı haberi alırsın inşallah
En guzel haberlerini aliriz canim insallah oncr sen sonra ben sonra elif canli anne derken herkesin kalp sesleri paylasilir burda
sendende razi olsun melegimYa benim adet belirtilerim oldu canım sivilce kuruluk göğüs agrısı kasık agrısı bir koku hassasiyetim vardı. Tuhaf hissediyordum köyü geliyordu kokular. Adetim 3 gün geçti oyle test yaptm ozaman kadar adet olucam zannediyordum aslında yapmazdımda test yine esma abla ve sena yap yap dedi yaptum dogruymuş allah razı olsun onlardan :)
ayni benm kafaBendede beştaş var atasaydan almıştım kullanışlı değil gerçi ben yüzük takmayı hiç sevmiyorum eşimin zoruyla
valla dogum hediyesi olrak esim alyansimi yeniledi .birda. ha kine koltuk takimini degistrsin yuzuk muzuk istemiyorm:)Benimde tek taşım yok onlar hoşuma gidiyo hamile olayımda eşime hediye aldırırım
:) bi surr sonra sahsi hediyrdrn cok ev icin hediyelrr daha cazip geliyor dimi :)valla dogum hediyesi olrak esim alyansimi yeniledi .birda. ha kine koltuk takimini degistrsin yuzuk muzuk istemiyorm:)
Altınbaşta falan var ama herkes zen den yana galiba :)Zen canım. Hem farklı modeller hem şık hem de garanti kapsamında her şey. Bakım temizleme de ücretsiz.
Afiyet olsun kuzummmmGüzel gidiyor kuzucumm arkadaşım geldi de kahveye giremedim siteye
aynen canm suan tencere takimi alacak cocugun dogumuna yakin koltuk takimini degistir diyecem :):) bi surr sonra sahsi hediyrdrn cok ev icin hediyelrr daha cazip geliyor :)
Ahahahha tek değilmişimmmmUtanacak ne var kız. Ne güzel bi şey işte :) ben de diyemedim heyecandan dedim
Vala koltuk takimi bende istiorum da bi 4 5 senr daha sabretmem gerek snrm onceligimiz evin borcu rabbim herkesin gonlunr gorr versin cnm hayrlisindan olur insaynen canm suan tencere takimi alacak cocugun dogumuna yakin koltuk takimini degistir diyecem :)
vallah bizim saddce su imar barisi icin borcumuz var onuda biriktrdilee esim falan. yaza borc yok ona gecen dedim .su koltuk takimina sinir oluyorum bunu koydeki eve gonderelim biz yenisi allalim en suan bu takim beni boguyorVala koltuk takimi bende istiorum da bi 4 5 senr daha sabretmem gerek snrm onceligimiz evin borcu rabbim herkesin gonlunr gorr versin cnm hayrlisindan olur ins
Imkan varsa elbettr drgidtirmek lazim cnm zmnla yipraniyor esyalar ister istemez bi de cocuklar da etkrn tabi kac senelik evliydin bnmde 3 bucuk sne falan oluyir oturm odamdaki koltuga eskidi gibi kumaşı saglam asljnda amavallah bizim saddce su imar barisi icin borcumuz var onuda biriktrdilee esim falan. yaza borc yok ona gecen dedim .su koltuk takimina sinir oluyorum bunu koydeki eve gonderelim biz yenisi allalim en suan bu takim beni boguyor
Ayy en iyisi daha ben yeni evliyim koltuklar eskimedi 2.cocuga anca olur :)valla dogum hediyesi olrak esim alyansimi yeniledi .birda. ha kine koltuk takimini degistrsin yuzuk muzuk istemiyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?