- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Hoff ne biliyim ya hani normal kaset testler bile 4 gün kala silikte olsa çıkıyo . E buda ultra erken gebelik testi ya daha erken sonuç vermesi gerekmiyomu kafam çok karışık ya hem varsa öğrenmek hemde yoksa yoluma bakmak istiyorumBence yapın yaa dua niyetine geçsin sağlınlı olsunalr inşalalh. Bize hiç ayıp olmaz canlar aşk olsun
Bence yap esma yaa. Kız onu orda gördükçe dualarımızı ederiz bişeycik olmaz inşallah
Yaaa sen nası bi tatlışsın acaba? Her gün hal hatır soruyor, vefalı güzel insan. Şükür iyiyim sen nasılsın kutsalım tiramisum
Ne mesela canım? Merak ettim. Sen nasıl oldun, kanaman ne durumda?
Senamm bence az bekle. Ama beni dinler misin bilmem. O durumda insan yenim düşüyo kendine
Ben daha iyiyim canım,kanama azaldı,ağrı sancı da kalmadı,sağ ol.Ay saçma sapan konular.Kadın annesi ve eşi arasında ilişki olduğunu ima etmiş.Kadını da tanırsınız anneyimbenanne35 diye biri 4.çocuk için uğraşıyordu,topiklerden tanıyorumNe mesela canım? Merak ettim. Sen nasıl oldun, kanaman ne durumda
erken yumurtladıysan yap kuzum ilişkiden 5 6 gün sonrayı gösteriyo diyo nekdar doğru bilmiyorumdaKızlar bişi sorucam benim bata 6 gün var elimdede 1 tane erken gebelik testi var . Düşündüm yapsam en azından varmı yokmu düşünmesem diyorum. Doğru sonuç verirmi sizce 6 gün kala ?
Valla 10 unda yumurtladım 11 inde silikleşti yarın batıma 6 gün var işte yarın yapsammıki dedimerken yumurtladıysan yap kuzum ilişkiden 5 6 gün sonrayı gösteriyo diyo nekdar doğru bilmiyorumda
yap kuzum içinde kalmasınValla 10 unda yumurtladım 11 inde silikleşti yarın batıma 6 gün var işte yarın yapsammıki dedim
Aaa ben şok o mu açmış konuyu bende topiklerde görüyordum konusuyrdk.. Canım sen kan verdim mi Bi daha değerin düştü mu iyiceBen daha iyiyim canım,kanama azaldı,ağrı sancı da kalmadı,sağ ol.Ay saçma sapan konular.Kadın annesi ve eşi arasında ilişki olduğunu ima etmiş.Kadını da tanırsınız anneyimbenanne35 diye biri 4.çocuk için uğraşıyordu,topiklerden tanıyorum
Bizzat kendisi açmış konuyu bende şok oldum.Yarın vercem canım,bugün usendim gitmeyeAaa ben şok o mu açmış konuyu bende topiklerde görüyordum konusuyrdk.. Canım sen kan verdim mi Bi daha değerin düştü mu iyice
Allah yardımcısı olsun herkesin bazen bende ağzım açık okuyorum bdv yi... Hadi hayırlısıyla sifirlanir sonra en sağlıklısndan yine bebiş gelir umarim cnmBizzat kendisi açmış konuyu bende şok oldum.Yarın vercem canım,bugün usendim gitmeye
Hofffyap kuzum içinde kalmasın
zaten korunmayı bırakınca insana ateş düşüyor hepimiz öyleyiz canımHofffallahım kendime gülesim geliyo bileydim bu kadar beklicem hiç korunurmuydum o kadar
koş yap bekliyorum seni :))Hofffallahım kendime gülesim geliyo bileydim bu kadar beklicem hiç korunurmuydum o kadar
Hahahah evet ya psikolojimiz bozuldu iyicezaten korunmayı bırakınca insana ateş düşüyor hepimiz öyleyiz canım
Şimdi yapmıycam bebiş ya yarın yaparım anca daha erken şuan daha yarın 6 gün olcak :)koş yap bekliyorum seni :))
benim bu ayda olmasaa kısır teşhisi koyarım kendime kesinHahahah evet ya psikolojimiz bozuldu iyice
ilişkininmiŞimdi yapmıycam bebiş ya yarın yaparım anca daha erken şuan daha yarın 6 gün olcak :)
Yok beybisi bata yarın 6 kalcak testtede en erken 6 güne kadar sonuç diyo . Ne kadar güvenilir tartışılır tabi yapanların çoğu en erken bata 4 gün varken öğrenmiş bu testlerleilişkininmi
Burdayim kuzum eskileri okuyordumK Kutsal pamuk neyaptı acaba haber varmı
bilmiyorum canım ben kendi şahsıma dayanamazdımYok beybisi bata yarın 6 kalcak testtede en erken 6 güne kadar sonuç diyo . Ne kadar güvenilir tartışılır tabi yapanların çoğu en erken bata 4 gün varken öğrenmiş bu testlerle
sesin çıkmıyo merak ettim kızBurdayim kuzum eskileri okuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?