Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoff ne biliyim ya hani normal kaset testler bile 4 gün kala silikte olsa çıkıyo . E buda ultra erken gebelik testi ya daha erken sonuç vermesi gerekmiyomu kafam çok karışık ya hem varsa öğrenmek hemde yoksa yoluma bakmak istiyorum

Ne mesela canım? Merak ettim. Sen nasıl oldun, kanaman ne durumda
Ben daha iyiyim canım,kanama azaldı,ağrı sancı da kalmadı,sağ ol.Ay saçma sapan konular.Kadın annesi ve eşi arasında ilişki olduğunu ima etmiş.Kadını da tanırsınız anneyimbenanne35 diye biri 4.çocuk için uğraşıyordu,topiklerden tanıyorum

Kızlar bişi sorucam benim bata 6 gün var elimdede 1 tane erken gebelik testi var . Düşündüm yapsam en azından varmı yokmu düşünmesem diyorum. Doğru sonuç verirmi sizce 6 gün kala ?
erken yumurtladıysan yap kuzum ilişkiden 5 6 gün sonrayı gösteriyo diyo nekdar doğru bilmiyorumda

Aaa ben şok o mu açmış konuyu bende topiklerde görüyordum konusuyrdk.. Canım sen kan verdim mi Bi daha değerin düştü mu iyice

Bizzat kendisi açmış konuyu bende şok oldum.Yarın vercem canım,bugün usendim gitmeye
Allah yardımcısı olsun herkesin bazen bende ağzım açık okuyorum bdv yi... Hadi hayırlısıyla sifirlanir sonra en sağlıklısndan yine bebiş gelir umarim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…