Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eskiyor tabi. birde bizim kenarlari deri beyaz hergun siliyorm beyazligi girmesin diye ama bezdim
Imkan varsa elbettr drgidtirmek lazim cnm zmnla yipraniyor esyalar ister istemez bi de cocuklar da etkrn tabi kac senelik evliydin bnmde 3 bucuk sne falan oluyir oturm odamdaki koltuga eskidi gibi kumaşı saglam asljnda ama

En guzel haberlerini aliriz canim insallah oncr sen sonra ben sonra elif canli anne derken herkesin kalp sesleri paylasilir burda
Ay inşallah ya çarşamba günü doktora gitmiştim 5 mm dedi 4 haftalık dedi halbuki adete gore 5+4 dü neyse cumartesi günü lekelenmem oldu korktum özele gttm kesem 13 mm çıktı bu hafta sonu tekrar gidicem bakalım gorebilicekmiyim mercimeğimi :)

Kızlar benim de eşyalar yeni, aldığım zaman istediğimi almıştım ama zamanla zevkim değişti, hangi akılla aldım diyorum şimdi de. Değiştirdem de olmaz yeniler. Biraz zaman geçmeli.

Valla bende o niyetle takvim yapmıyorum ne bileyim üzülür insan diye. Esma ablamda o yüzdendir bence birde yeni ya belki ondandır

canm benm hele su kese bir gorunsun su minigin kalbi bir pit pit desin. inss yapacam birazda size ayip olmasin diye yapmiyorm vallah

Kızlar bişi sorucam benim bata 6 gün var elimdede 1 tane erken gebelik testi var . Düşündüm yapsam en azından varmı yokmu düşünmesem diyorum. Doğru sonuç verirmi sizce 6 gün kala ?

Valla bende o niyetle takvim yapmıyorum ne bileyim üzülür insan diye. Esma ablamda o yüzdendir bence birde yeni ya belki ondandır
Bence yapın yaa dua niyetine geçsin sağlınlı olsunalr inşalalh. Bize hiç ayıp olmaz canlar aşk olsun

canm benm hele su kese bir gorunsun su minigin kalbi bir pit pit desin. inss yapacam birazda size ayip olmasin diye yapmiyorm vallah
Bence yap esma yaa. Kız onu orda gördükçe dualarımızı ederiz bişeycik olmaz inşallah
Kuzular nabıyosunuz nasılsınız bebiş nasılll bakim A Annelerin en yorgunu Kutsalsekerpare sen nasılsın kuzummm
Yaaa sen nası bi tatlışsın acaba? Her gün hal hatır soruyor, vefalı güzel insan. Şükür iyiyim sen nasılsın kutsalım tiramisum

Allahım bdv de ne abuk sabuk konular var ya...insan hayret ediyor.
Ne mesela canım? Merak ettim. Sen nasıl oldun, kanaman ne durumda?
Kızlar bişi sorucam benim bata 6 gün var elimdede 1 tane erken gebelik testi var . Düşündüm yapsam en azından varmı yokmu düşünmesem diyorum. Doğru sonuç verirmi sizce 6 gün kala ?
Senamm bence az bekle. Ama beni dinler misin bilmem. O durumda insan yenim düşüyo kendine

Selamun aleyküm canlar naslsnz .. Kuran dinleyip huuzr buluyorm Allahın iznyle yarın temizleniyorm.. Hemn meryem süresine başlayacam.. Anlamıyla bugün dinledim tamamyla mükemmelikten bahsediyor Resmen.. ALLAHIM BİZE VE TÜM İSTEYENELERE HAYRLISIYLA NASİP ETSNNN..

Kızlar benim de eşyalar yeni, aldığım zaman istediğimi almıştım ama zamanla zevkim değişti, hangi akılla aldım diyorum şimdi de. Değiştirdem de olmaz yeniler. Biraz zaman geçmeli.
Benim de. Var öyle bazı beğenmediğim şeyler ya sen kaç senelik evliydn kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…