- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Imkan varsa elbettr drgidtirmek lazim cnm zmnla yipraniyor esyalar ister istemez bi de cocuklar da etkrn tabi kac senelik evliydin bnmde 3 bucuk sne falan oluyir oturm odamdaki koltuga eskidi gibi kumaşı saglam asljnda ama
aman huzur olsunda onemli degil kuzim aslinda:)Ayy en iyisi daha ben yeni evliyim koltuklar eskimedi 2.cocuga anca olur :)
Tabiki canım en önemlisi hızur bende 2.cocuga diyorum ilki olduda ikincisi kaldıaman huzur olsunda onemli degil kuzim aslinda:)
Ayy cnaim zor tabieskiyor tabi. birde bizim kenarlari deri beyaz hergun siliyorm beyazligi girmesin diye ama bezdim
O zaman maşallah sana valla ben 6 haftanın içindeyim 13 mm kese yeni olduEMinim valla canim son adet tarihim 14 kasim aonra yumurta takibi ve catlarma ignesi oldum hamile kaldim anlamadim
Ay inşallah ya çarşamba günü doktora gitmiştim 5 mm dedi 4 haftalık dedi halbuki adete gore 5+4 dü neyse cumartesi günü lekelenmem oldu korktum özele gttm kesem 13 mm çıktı bu hafta sonu tekrar gidicem bakalım gorebilicekmiyim mercimeğimi :)En guzel haberlerini aliriz canim insallah oncr sen sonra ben sonra elif canli anne derken herkesin kalp sesleri paylasilir burda
Ben altın v.s sevmem bir kolye takmayı severim sadeceayni benm kafa
Valla bende o niyetle takvim yapmıyorum ne bileyim üzülür insan diye. Esma ablamda o yüzdendir bence birde yeni ya belki ondandırYaaa A Annelerin en yorgunu Esmaaaaaa. Kız sen niye hamilelik takvimini eklemiyorsun, gözümüz gönlümüz açılsın. Biz üzülmeyiz hatta senin için seviniriz, kızlaaaar "Yok esma koyma biz alınırız" diyen var mı ya?
canm benm hele su kese bir gorunsun su minigin kalbi bir pit pit desin. inss yapacam birazda size ayip olmasin diye yapmiyorm vallahYaaa A Annelerin en yorgunu Esmaaaaaa. Kız sen niye hamilelik takvimini eklemiyorsun, gözümüz gönlümüz açılsın. Biz üzülmeyiz hatta senin için seviniriz, kızlaaaar "Yok esma koyma biz alınırız" diyen var mı ya?
Bence yapın yaa dua niyetine geçsin sağlınlı olsunalr inşalalh. Bize hiç ayıp olmaz canlar aşk olsunValla bende o niyetle takvim yapmıyorum ne bileyim üzülür insan diye. Esma ablamda o yüzdendir bence birde yeni ya belki ondandır
Bence yap esma yaa. Kız onu orda gördükçe dualarımızı ederiz bişeycik olmaz inşallahcanm benm hele su kese bir gorunsun su minigin kalbi bir pit pit desin. inss yapacam birazda size ayip olmasin diye yapmiyorm vallah
Yaaa sen nası bi tatlışsın acaba? Her gün hal hatır soruyor, vefalı güzel insan. Şükür iyiyim sen nasılsın kutsalım tiramisumKuzular nabıyosunuz nasılsınız bebiş nasılll bakim A Annelerin en yorgunuKutsalsekerpare sen nasılsın kuzummm
Ne mesela canım? Merak ettim. Sen nasıl oldun, kanaman ne durumda?Allahım bdv de ne abuk sabuk konular var ya...insan hayret ediyor.
Senamm bence az bekle. Ama beni dinler misin bilmem. O durumda insan yenim düşüyo kendineKızlar bişi sorucam benim bata 6 gün var elimdede 1 tane erken gebelik testi var . Düşündüm yapsam en azından varmı yokmu düşünmesem diyorum. Doğru sonuç verirmi sizce 6 gün kala ?
Ayy kıyamam biz üzülmeyelim diye mi eklemiyormus :) A Annelerin en yorgunu ekle canım olur mu öyle şey mutlu oluruzYaaa A Annelerin en yorgunu Esmaaaaaa. Kız sen niye hamilelik takvimini eklemiyorsun, gözümüz gönlümüz açılsın. Biz üzülmeyiz hatta senin için seviniriz, kızlaaaar "Yok esma koyma biz alınırız" diyen var mı ya?
Benim de. Var öyle bazı beğenmediğim şeyler ya sen kaç senelik evliydn kizKızlar benim de eşyalar yeni, aldığım zaman istediğimi almıştım ama zamanla zevkim değişti, hangi akılla aldım diyorum şimdi de. Değiştirdem de olmaz yeniler. Biraz zaman geçmeli.
bende iyiyim sağol canımKuzular nabıyosunuz nasılsınız bebiş nasılll bakim A Annelerin en yorgunuKutsalsekerpare sen nasılsın kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?