Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HAhaaha dimi işi o nun göstersin tabisi

Ben gördüysem de nie takvim yapmadığını hatırlamıyorum canım acele bakmışımdr bence de yapsın olur mu hakikaten bi gun ins bizde hamile kalırsak nesil yapicax yoksa..
Bizim 5 sene bjtti cnm

Ahh ahh işte nefsimizi yenemiyoruz inanin kolay değil ama inkamsizda değil ben ki 1 paket içiyordum son zamnlarda sapitmiştim iyice çok istiyorum kurtulmak
Aynen öyle bende bu ara yarım paket içiyorum 2 aydır niyeyse midem bulana buluna içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum tam bırakıcam bişeye canım sıkılıyo bakıyorum elimde sigara

Cok sukur canim sen nasilsin??

Aynen öyle bende bu ara yarım paket içiyorum 2 aydır niyeyse midem bulana buluna içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum tam bırakıcam bişeye canım sıkılıyo bakıyorum elimde sigara
Bende içiyorum o zikkimi,kızıma hamileyken bırakmıştım ne güzel dogurdum 10gün sonra başladım gene.Lanet olsun bu kezde bıraktım düşük olunca gene başladım
offff kızlar bunlar tiksinmenin bi yolu olmalı içmek istemiyorum

Ayni bennn sanki fayda sağliyorda derdimizi gideriyo yok ama öylr bir illetki Allahım yardimcımız olsun inşallaah

yap yap diyicemdee çıkmazsa vicdan yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…