- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
HAhaaha dimi işi o nun göstersin tabisiSol kasığımda batma oluyo sadece ara ara bide 2 günde bir akıntım oluyo yoğun sarıya dönüyo falan onu hiç anlayamadım üşüttüm diye belki diyorum . Testin markası laboquick erken olduğunu biliyorum tabide dayanamıyorum a dostlar çatlıycim erken gebelik testi sonuçta göstersin bananeee
Ben gördüysem de nie takvim yapmadığını hatırlamıyorum canım acele bakmışımdr bence de yapsın olur mu hakikaten bi gun ins bizde hamile kalırsak nesil yapicax yoksa..Sayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayıherkese de söyleyemiyorsun, istanbul gibi bi yerde ordan oraya elma okuttum
Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi ama
3 yılı aştık canım. Sen??
Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.
Geçmiş olsun canım.Ayy kız o da neymiş hemen girip bakayım.
7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?
Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canım
hoşgeldin nasılsın çizkekim
Aynen öyle bende bu ara yarım paket içiyorum 2 aydır niyeyse midem bulana buluna içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum tam bırakıcam bişeye canım sıkılıyo bakıyorum elimde sigaraAhh ahh işte nefsimizi yenemiyoruz inanin kolay değil ama inkamsizda değil ben ki 1 paket içiyordum son zamnlarda sapitmiştim iyice çok istiyorum kurtulmak
Amin canım benim,hepimize gelsin bebisAllah yardımcısı olsun herkesin bazen bende ağzım açık okuyorum bdv yi... Hadi hayırlısıyla sifirlanir sonra en sağlıklısndan yine bebiş gelir umarim cnm
Cok sukur canim sen nasilsin??Sayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayıherkese de söyleyemiyorsun, istanbul gibi bi yerde ordan oraya elma okuttum
Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi ama
3 yılı aştık canım. Sen??
Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.
Geçmiş olsun canım.Ayy kız o da neymiş hemen girip bakayım.
7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?
Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canım
hoşgeldin nasılsın çizkekim
Hahaha evet bitti bitiyor az kaldisayılı gün çabuk geçermiş
sorun değil bebeğimAa kuzum senle konuşuyorduk yaa onlarla konuşamadık bu ara ondan şey ettm canımmmsın
Aynen öyle bende bu ara yarım paket içiyorum 2 aydır niyeyse midem bulana buluna içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum tam bırakıcam bişeye canım sıkılıyo bakıyorum elimde sigara
offff kızlar bunlar tiksinmenin bi yolu olmalı içmek istemiyorumBende içiyorum o zikkimi,kızıma hamileyken bırakmıştım ne güzel dogurdum 10gün sonra başladım gene.Lanet olsun bu kezde bıraktım düşük olunca gene başladım
Hg canımHayırlı geceler Canlar :)
Amin inscnmAmin canım benim,hepimize gelsin bebis
Sigara miBende içiyorum o zikkimi,kızıma hamileyken bırakmıştım ne güzel dogurdum 10gün sonra başladım gene.Lanet olsun bu kezde bıraktım düşük olunca gene başladım
Ayni bennn sanki fayda sağliyorda derdimizi gideriyo yok ama öylr bir illetki Allahım yardimcımız olsun inşallaahAynen öyle bende bu ara yarım paket içiyorum 2 aydır niyeyse midem bulana buluna içiyorum sigarayı ama bırakamıyorum tam bırakıcam bişeye canım sıkılıyo bakıyorum elimde sigara
Ben uygulamadm ama bu ay nasıp olursa uygulamak istiyorumKizlar soğan kürü uygulayan var mi aranızda
yap yap diyicemdee çıkmazsa vicdan yaparımSol kasığımda batma oluyo sadece ara ara bide 2 günde bir akıntım oluyo yoğun sarıya dönüyo falan onu hiç anlayamadım üşüttüm diye belki diyorum . Testin markası laboquick erken olduğunu biliyorum tabide dayanamıyorum a dostlar çatlıycim erken gebelik testi sonuçta göstersin bananeee
Nasılsın canımHg canım
Amin inscnm
Sigara mi
hoşgeldin zehracımHayırlı geceler Canlar :)
Hosbuldum bitanem nasılsın :)hoşgeldin zehracım
çok şükür kuzum sen nasılsınHosbuldum bitanem nasılsın :)
Evet maalesefSigara mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?