- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
iyiyiz çizkekçim sen nasılsınMerhaba canlarnasılsınız bakalım? Keyifler yerinde mi??
Canım sıkkın biraz hem ondan hem sigarayi biraktim biraz ondan sürekli uyuklama halindeyimsesin çıkmıyo merak ettim kız
Neysebilmiyorum canım ben kendi şahsıma dayanamazdım
Ben de iyi çok şükür adetli günlerimin bitmesini bekliyorumiyiyiz çizkekçim sen nasılsın
Huff nasıl başardın ? İnanki birazda ondan hemen gelsin bebişim diyorum beni sigaradan engelliycek tek şey o şuanCanım sıkkın biraz hem ondan hem sigarayi biraktim biraz ondan sürekli uyuklama halindeyim
Sen nasilsin kuzum bakamadim çatladimi yumurtanCanım sıkkın biraz hem ondan hem sigarayi biraktim biraz ondan sürekli uyuklama halindeyim
SENDemi sigara kullanıyodun bende kullanıyorum bırakmak istiyorum ama başaramıyorumCanım sıkkın biraz hem ondan hem sigarayi biraktim biraz ondan sürekli uyuklama halindeyim
Korkudan biraktim testlerimden biri çok düşük çikti ve ben sadecd siğaraya bağliyorum belkşde değildir aklimdada vardi ilk günü atlattimHuff nasıl başardın ? İnanki birazda ondan hemen gelsin bebişim diyorum beni sigaradan engelliycek tek şey o şuan
çok şükür kuzum benimde kasıklarda sancılar var onun harici iyiyim ovülasyon testine göre çatladı galiba canımSen nasilsin kuzum bakamadim çatladimi yumurtan
Evt hemde nasil inşallah birakirsin kuzumSENDemi sigara kullanıyodun bende kullanıyorum bırakmak istiyorum ama başaramıyorum
belkide hamilesindir kuzum umutlu olNeyseartık ya yarın ya ertesi günü çokta umudum yokta son umut kırıntısınıda söndürmem gerek bu ay heralde
Sayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayıSelamun aleyküm canlar naslsnz .. Kuran dinleyip huuzr buluyorm Allahın iznyle yarın temizleniyorm.. Hemn meryem süresine başlayacam.. Anlamıyla bugün dinledim tamamyla mükemmelikten bahsediyor Resmen.. ALLAHIM BİZE VE TÜM İSTEYENELERE HAYRLISIYLA NASİP ETSNNN..
Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi amaAyy kıyamam biz üzülmeyelim diye mi eklemiyormus :) @canli anne ekle canım olur mu öyle şey mutlu oluruz
3 yılı aştık canım. Sen??Benim de. Var öyle bazı beğenmediğim şeyler ya sen kaç senelik evliydn kiz
Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.Hoff ne biliyim ya hani normal kaset testler bile 4 gün kala silikte olsa çıkıyo . E buda ultra erken gebelik testi ya daha erken sonuç vermesi gerekmiyomu kafam çok karışık ya hem varsa öğrenmek hemde yoksa yoluma bakmak istiyorum
Geçmiş olsun canım.Ben daha iyiyim canım,kanama azaldı,ağrı sancı da kalmadı,sağ ol.Ay saçma sapan konular.Kadın annesi ve eşi arasında ilişki olduğunu ima etmiş.Kadını da tanırsınız anneyimbenanne35 diye biri 4.çocuk için uğraşıyordu,topiklerden tanıyorum
7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?Valla 10 unda yumurtladım 11 inde silikleşti yarın batıma 6 gün var işte yarın yapsammıki dedim
Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canımbenim bu ayda olmasaa kısır teşhisi koyarım kendime kesin
hoşgeldin nasılsın çizkekimMerhaba canlarnasılsınız bakalım? Keyifler yerinde mi??
Hadi inşalahh canımçok şükür kuzum benimde kasıklarda sancılar var onun harici iyiyim ovülasyon testine göre çatladı galiba canım
sayılı gün çabuk geçermişBen de iyi çok şükür adetli günlerimin bitmesini bekliyorum
Canım sigara zaten bizi etkiliyor bide çocuk olduğunu düşün.. bangır bangır yazıyo jelatininde doğurganlığı azaltır diye ama biz tabi dinlemiyoruz hiç . Kuzenim sigara yüzünden 8 aylık getirdi evladını dünyaya küvezlerde durdu haftalarca . Ne yalan söyliyim bende çok korkuyorumKorkudan biraktim testlerimden biri çok düşük çikti ve ben sadecd siğaraya bağliyorum belkşde değildir aklimdada vardi ilk günü atlattim
Sorucam tabiiiside canlarımsnzBence yapın yaa dua niyetine geçsin sağlınlı olsunalr inşalalh. Bize hiç ayıp olmaz canlar aşk olsun
Bence yap esma yaa. Kız onu orda gördükçe dualarımızı ederiz bişeycik olmaz inşallah
Yaaa sen nası bi tatlışsın acaba? Her gün hal hatır soruyor, vefalı güzel insan. Şükür iyiyim sen nasılsın kutsalım tiramisum
Ne mesela canım? Merak ettim. Sen nasıl oldun, kanaman ne durumda?
Senamm bence az bekle. Ama beni dinler misin bilmem. O durumda insan yenim düşüyo kendine
Sol kasığımda batma oluyo sadece ara ara bide 2 günde bir akıntım oluyo yoğun sarıya dönüyo falan onu hiç anlayamadım üşüttüm diye belki diyorum . Testin markası laboquick erken olduğunu biliyorum tabide dayanamıyorum a dostlar çatlıycim erken gebelik testi sonuçta göstersin bananeeeHadi inşalahh canım
Aa kuzum senle konuşuyorduk yaa onlarla konuşamadık bu ara ondan şey ettm canımmmsınbende iyiyim sağol canım
Ahh ahh işte nefsimizi yenemiyoruz inanin kolay değil ama inkamsizda değil ben ki 1 paket içiyordum son zamnlarda sapitmiştim iyice çok istiyorum kurtulmakCanım sigara zaten bizi etkiliyor bide çocuk olduğunu düşün.. bangır bangır yazıyo jelatininde doğurganlığı azaltır diye ama biz tabi dinlemiyoruz hiç . Kuzenim sigara yüzünden 8 aylık getirdi evladını dünyaya küvezlerde durdu haftalarca . Ne yalan söyliyim bende çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?