- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınNasılsın canım
Cok şükür canım bende yeni bi topikten çıktım sinirliyimçok şükür kuzum sen nasılsın
Offf ben bulamadim vallahiii birden kestirip aticn başka bi yolu yok tiksiniyorumda ayrica ama seviyorum da ama sağlik sorunlari yaratinca bir anda karar verdimoffff kızlar bunlar tiksinmenin bi yolu olmalı içmek istemiyorum
Hmm irade meselesi sanki ya evet çok çok tiryaki değilsen bi çok akrabam fiyatlar yükseldi diye bıraktı meselaEvet maalesef
Bnde şükür canım bugünümüze hamd olsunÇok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Anneyimbenannenin miCok şükür canım bende yeni bi topikten çıktım sinirliyim
EvetttAnneyimbenannenin mi
Bende hayretle okudum ya Rabbim yardımcısı olsun herkesin ama çok birleşmeyen parça var anlattklarnda hala çocuk demesi de ayrı bi muammaEvettt
niye kızCok şükür canım bende yeni bi topikten çıktım sinirliyim
Ayyy konuscak Çok şey var ama konuşmak istemiyorum yoksa bam yiyecemBende hayretle okudum ya Rabbim yardımcısı olsun herkesin ama çok birleşmeyen parça var anlattklarnda hala çocuk demesi de ayrı bi muamma
benim hergün bi yerim ağrıyo ve bunun sorumlusu sigara lanet olsunOfff ben bulamadim vallahiii birden kestirip aticn başka bi yolu yok tiksiniyorumda ayrica ama seviyorum da ama sağlik sorunlari yaratinca bir anda karar verdim
Neyse Bosver o zmn bende yerim belki konusmayim :)Ayyy konuscak Çok şey var ama konuşmak istemiyorum yoksa bam yiyecem
Birinin bi derdi varmış işte eşiyle annesinin arasında ilişki varmış ama annesini suçlamıyor yok bilmem ne saçma saçma şeylerniye kız
AynenNeyse Bosver o zmn bende yerim belki konusmayim :)
Kızlar o konu ne bende bakayım çk merak ettimBnde şükür canım bugünümüze hamd olsun
Kız resmime bak tanıdık gelicem mi bakalım,belki mahallede denk gelmisizdir, degistiricem çabukEvettt
evet okudum kuzum şok oldumBirinin bi derdi varmış işte eşiyle annesinin arasında ilişki varmış ama annesini suçlamıyor yok bilmem ne saçma saçma şeyler
Konu değil de mjlara kapatıldıkaldırmışlar konusunu
kız bu ne güzellik gülşen bubikoğluna taş çıkartırsın maşallahKız resmime bak tanıdık gelicem mi bakalım,belki mahallede denk gelmisizdir, degistiricem çabukifşa olmiyim daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?