- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.201
Amiiinnn canım insallah:)merhabaaa hanımlarr rabbim hepinizn gönlüne göre versin inşallah :)
Kiiimmmm :)anam beni goren gordu
sena elif seymos kutsallar hep gordu:)Kiiimmmm :)
Benimkideee ne bu diyo telefon elinden düşmüyo :))Kocam şimdi beni vuracak valla söylenip duruyo
bizim robigimiz baskaydi simdi yeni topigimiz bu oldu aylardir .kardes baci oldukHamile kalma hayaliyle yatamayanlar klubu galiba :) en aktif topik burası çünkü
AMa bennnnsena elif seymos kutsallar hep gordu:)
Ne güzellll burda insanlar birbirni daha iyi anlıyor bence tanımadan ve hiçbir çıkar olmadan :)bizim robigimiz baskaydi simdi yeni topigimiz bu oldu aylardir .kardes baci olduk
aynen canmm benmm sende gel aramizaNe güzellll burda insanlar birbirni daha iyi anlıyor bence tanımadan ve hiçbir çıkar olmadan :)
tamam kuzu sanada atarim benAMa bennnn
Geldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))aynen canmm benmm sende gel aramiza
hahaha he kız bilse buralarda gezdiğimiBenimkideee ne bu diyo telefon elinden düşmüyo :))
ama abla banada at lütfennntamam kuzu sanada atarim ben
bence sayfanın en güzel topiğiyiz buraya giren bidaha çıkamıyoGeldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))
sen beni gordun saniri. oyle hayrliyorn:)ama abla banada at lütfennn
Bencede öyle valla çoğu konulara baktımda en eğlenceli burası rabbim muhabbetinizi arttırsın :)bence sayfanın en güzel topiğiyiz buraya giren bidaha çıkamıyo
aminBencede öyle valla çoğu konulara baktımda en eğlenceli burası rabbim muhabbetinizi arttırsın :)
amin canım sende kal burda ozaman aramıza hoş geldinBencede öyle valla çoğu konulara baktımda en eğlenceli burası rabbim muhabbetinizi arttırsın :)
can mesajlari yeni goruyom iyiyim sen naslsinKuzular nabıyosunuz nasılsınız bebiş nasılll bakim A Annelerin en yorgunu@Seymaaao sen nasılsın kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?