- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.221
Kalıcam ya yeni keşfettim zaten izmirden istanbula gelin geldim kimsem yok burda en azından sanalda vakit geçiriyor insanamin canım sende kal burda ozaman aramıza hoş geldinyaa herşeyimizi burda konuşuyoruzda başkalarının okuduğunu hiç düşünemedim
Kızar mı kuzum benimki biliyo valla :)hahaha he kız bilse buralarda gezdiğimi
Hosgeldin canım :)Geldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))
Teşekkürler tatlımHosgeldin canım :)
Evettttbence sayfanın en güzel topiğiyiz buraya giren bidaha çıkamıyo
aynen bende tüm gün evdeyim vaktim geçiyo burda canım :) aman aman edelim valla :)Kalıcam ya yeni keşfettim zaten izmirden istanbula gelin geldim kimsem yok burda en azından sanalda vakit geçiriyor insanValla dikkat edelim konuşmalara ben dışardan herşeyi okudum :))
Banada iyi oldu yalnız :) eşim uyuyor dizi izlemekten gına gelmişti hep geceleri geç yatıyorum sanki sevdiğim bir arakadşımla mesajlaşıyormuşum gibi çok güzelllEvetttt
bilmiyomki söylemedim ona daha doğrusu utandım söylemeyeKızar mı kuzum benimki biliyo valla :)
Canımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruzzeroşş ayın 29 unda test yapıcam şimdiden çok heycanlandım acaba tutmuşmudur
Senammm ben dee görmek istiyorum seni, bi duş aldım kız kaçırdımmmHahahah anam biri görürse ifşa olacam
AbahahahajahahajKızlar ismimizi nasıl değişiyoruz ya düdüklü tencere yapıcam
Merhaba canım. Aminnnmerhabaaa hanımlarr rabbim hepinizn gönlüne göre versin inşallah :)
İvettt beeennn. Canımmm esmamm nerdesin yahu?anam beni goren gordu
Hoşgeldin canım aramızaGeldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))
Teşekkür ederim canım benim çok sağolCanımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruz
Senammm ben dee görmek istiyorum seni, bi duş aldım kız kaçırdımmm
Abahahahajahahaj
Merhaba canım. Aminnn
İvettt beeennn. Canımmm esmamm nerdesin yahu?
Hoşgeldin canım aramıza
inşallah bebeğim hayırlı haber veririmCanımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruz
Abahahahajahahaj
Merhaba canım. Aminnn
Hoşgeldin canım aramıza
Evet gerçekten öyle buradaki insanların samimiyetine hastayımBanada iyi oldu yalnız :) eşim uyuyor dizi izlemekten gına gelmişti hep geceleri geç yatıyorum sanki sevdiğim bir arakadşımla mesajlaşıyormuşum gibi çok güzelll
Niye utandın kız ne var ki :)))bilmiyomki söylemedim ona daha doğrusu utandım söylemeye
seymoa .bugun cocuklarla uyuya kalmisim esim. diyor. gun gectikce tavuk gibi oldun. oda cok aciktim ona kalktim aklimda hep yemwk vardi erindim. sua. cin. gibiyim:)Canımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruz
Abahahahajahahaj
Merhaba canım. Aminnn
Hoşgeldin canım aramıza
İnşallah canımcım. Kutsalım panterim sen foto attın mı? Ona göre senin gibi trip atacağıminşallah bebeğim hayırlı haber veririm
dışardan nasıl görünüyoruz? Bizim gibi olan topik yok mu ki?Evet gerçekten öyle buradaki insanların samimiyetine hastayım
Gerçekten de öyle hep dışardan takip eder okurdum merak ettiğim konuları bunca zaman vakit kaybı olmuşEvet gerçekten öyle buradaki insanların samimiyetine hastayım
eşim bukadar kafaya takmamı söylüyo bende yanında fazla böyle şeyleri dile getiremiyorum canım ondanNiye utandın kız ne var ki :)))
yok bebeğim atmamakta kararlıyımİnşallah canımcım. Kutsalım panterim sen foto attın mı? Ona göre senin gibi trip atacağım
dışardan nasıl görünüyoruz? Bizim gibi olan topik yok mu ki?
Aşkk olsun sena burdakilere kendini pazarlıksız gösterdin amaaÖzelden at kız bende sana atıyım bende görmedim seni :)Kutsalsekerpare
Oyyy senin hamişliğini seveyim kız, önceden burayı sen beklerdin artık uyuyakalıyorsun. Ama bu halin çok daha güzelseymoa .bugun cocuklarla uyuya kalmisim esim. diyor. gun gectikce tavuk gibi oldun. oda cok aciktim ona kalktim aklimda hep yemwk vardi erindim. sua. cin. gibiyim:)
Yaaa neden ki....yok bebeğim atmamakta kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?