Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım sende kal burda ozaman aramıza hoş geldin yaa herşeyimizi burda konuşuyoruzda başkalarının okuduğunu hiç düşünemedim
Kalıcam ya yeni keşfettim zaten izmirden istanbula gelin geldim kimsem yok burda en azından sanalda vakit geçiriyor insan Valla dikkat edelim konuşmalara ben dışardan herşeyi okudum :))

zeroşş ayın 29 unda test yapıcam şimdiden çok heycanlandım acaba tutmuşmudur
Canımm inşallah hayrolur, gönlünce olur. Heycanla test yapacağın günleri bekliyoruz

Hahahah anam biri görürse ifşa olacam
Senammm ben dee görmek istiyorum seni, bi duş aldım kız kaçırdımmm

Kızlar ismimizi nasıl değişiyoruz ya düdüklü tencere yapıcam
Abahahahajahahaj

merhabaaa hanımlarr rabbim hepinizn gönlüne göre versin inşallah :)
Merhaba canım. Aminnn

anam beni goren gordu
İvettt beeennn. Canımmm esmamm nerdesin yahu?
Geldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))
Hoşgeldin canım aramıza

Teşekkür ederim canım benim çok sağol

inşallah bebeğim hayırlı haber veririm

Banada iyi oldu yalnız :) eşim uyuyor dizi izlemekten gına gelmişti hep geceleri geç yatıyorum sanki sevdiğim bir arakadşımla mesajlaşıyormuşum gibi çok güzelll
Evet gerçekten öyle buradaki insanların samimiyetine hastayım

seymoa .bugun cocuklarla uyuya kalmisim esim. diyor. gun gectikce tavuk gibi oldun. oda cok aciktim ona kalktim aklimda hep yemwk vardi erindim. sua. cin. gibiyim:)

Özelden at kız bende sana atıyım bende görmedim seni :) Kutsalsekerpare
Aşkk olsun sena burdakilere kendini pazarlıksız gösterdin amaa

seymoa .bugun cocuklarla uyuya kalmisim esim. diyor. gun gectikce tavuk gibi oldun. oda cok aciktim ona kalktim aklimda hep yemwk vardi erindim. sua. cin. gibiyim:)
Oyyy senin hamişliğini seveyim kız, önceden burayı sen beklerdin artık uyuyakalıyorsun. Ama bu halin çok daha güzel
yok bebeğim atmamakta kararlıyım
Yaaa neden ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…