- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.241
Yok canım bence :)İnşallah canımcım. Kutsalım panterim sen foto attın mı? Ona göre senin gibi trip atacağım
dışardan nasıl görünüyoruz? Bizim gibi olan topik yok mu ki?
Heee anladım dedim yoksa harbi harbi çekiniyor mu diye de kendimden şüphe edecektim nerdeyse :)))eşim bukadar kafaya takmamı söylüyo bende yanında fazla böyle şeyleri dile getiremiyorum canım ondan
Sayısı 41 gün okunsa mükkemel olr bnde öyle niyet ettim inşaAllahSayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayıherkese de söyleyemiyorsun, istanbul gibi bi yerde ordan oraya elma okuttum
Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi ama
3 yılı aştık canım. Sen??
Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.
Geçmiş olsun canım.Ayy kız o da neymiş hemen girip bakayım.
7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?
Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canım
hoşgeldin nasılsın çizkekim
Kesinlikle canım ama fazla da vakit kaybetmiş sayılmazsınGerçekten de öyle hep dışardan takip eder okurdum merak ettiğim konuları bunca zaman vakit kaybı olmuş
sag ol seymosum sanada cok yakisacak. rabbim o gunu bana gostersinAşkk olsun sena burdakilere kendini pazarlıksız gösterdin amaa
Oyyy senin hamişliğini seveyim kız, önceden burayı sen beklerdin artık uyuyakalıyorsun. Ama bu halin çok daha güzel
Yaaa neden ki....
Allahım senin niyetinide kabul etsnn canm bnm şifa olsnnSayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayıherkese de söyleyemiyorsun, istanbul gibi bi yerde ordan oraya elma okuttum
Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi ama
3 yılı aştık canım. Sen??
Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.
Geçmiş olsun canım.Ayy kız o da neymiş hemen girip bakayım.
7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?
Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canım
hoşgeldin nasılsın çizkekim
dışardan nasıl görünüyoruz acabaYok canım bence :)
Yani 41 gün 1 er defa mı o zaman 2. Ay dua kabul olursa hamiş olmuş olacağız öyle miSayısı 41 gün okunsa mükkemel olr bnde öyle niyet ettim inşaAllah
Allah kabul etsin canım bende 41 gün meryem okuyorum şuanda bugun 23.cü gündeyim tilavet secdeside kılıyormusunSayısı 41 gün okunsa mükkemel olr bnde öyle niyet ettim inşaAllah
hahaha azcık çekiniyorumdaHeee anladım dedim yoksa harbi harbi çekiniyor mu diye de kendimden şüphe edecektim nerdeyse :)))
Güzeldışardan nasıl görünüyoruz acaba
Ben şimdi konulara hakim değilim sizleride tanımıyorum fazla artık zamanla tanırımKesinlikle canım ama fazla da vakit kaybetmiş sayılmazsın
Evet canım zamanla tanırsınBen şimdi konulara hakim değilim sizleride tanımıyorum fazla artık zamanla tanırım
sen yine iyi karşılandın canım benleBen şimdi konulara hakim değilim sizleride tanımıyorum fazla artık zamanla tanırım
tabi kız ne sandın koca o kocaYaaaa vallaha mı
Kendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin.sag ol seymosum sanada cok yakisacak. rabbim o gunu bana gostersin
Hadiii ya kötü olmuş ama şöyle düşün hani. Lisede yada üniversitede bi kız görürsün hiç hoşlanmazsın felan sonra can ciğer olursun sizinkide o hesap olmuştur şuan gayet hoş görünüyorsunuzsen yine iyi karşılandın canım benleKutsalsekerpare ilk buraya girdiğimizde kimse bizi takmamıştı bile
oyyy şeymam ne güzel konuştun öyle gönlü güzel arkadaşımKendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?