Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayısı 41 gün okunsa mükkemel olr bnde öyle niyet ettim inşaAllah

Aşkk olsun sena burdakilere kendini pazarlıksız gösterdin amaa

Oyyy senin hamişliğini seveyim kız, önceden burayı sen beklerdin artık uyuyakalıyorsun. Ama bu halin çok daha güzel

Yaaa neden ki....
sag ol seymosum sanada cok yakisacak. rabbim o gunu bana gostersin

Allahım senin niyetinide kabul etsnn canm bnm şifa olsnn

sag ol seymosum sanada cok yakisacak. rabbim o gunu bana gostersin
Kendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin.

sen yine iyi karşılandın canım benle Kutsalsekerpare ilk buraya girdiğimizde kimse bizi takmamıştı bile
Hadiii ya kötü olmuş ama şöyle düşün hani. Lisede yada üniversitede bi kız görürsün hiç hoşlanmazsın felan sonra can ciğer olursun sizinkide o hesap olmuştur şuan gayet hoş görünüyorsunuz :)

oyyy şeymam ne güzel konuştun öyle gönlü güzel arkadaşım Rabbim en güzelinden sana ve hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…