2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şimdi videoyu izlerken panik oldum,benim kızin bazen alt çenesi titriyor,anormal bir durum diye belirtilmiş videoda😔
Gerçekten güzel özet geçmiş..Canım titreme uzun sürüp, morarma ile devam edip havale görülüyorsa anormal diyor. Senin bebeğinde uzun sürüp morarma oluyor mu canım?

Gerçekten güzel özet geçmiş..Canım titreme uzun sürüp, morarma ile devam edip havale görülüyorsa anormal diyor. Senin bebeğinde uzun sürüp morarma oluyor mu canım?
Yok hayır öyle bir şey olmuyor sadece arada titretiyor,vidounun devamını izleyemedim,bu lohusalik bende anksiyete yapti😔

Yok hayır öyle bir şey olmuyor sadece arada titretiyor,vidounun devamını izleyemedim,bu lohusalik bende anksiyete yapti😔
İyi canım şükür..Bizimkininde arada minik minik titriyor videoya göre korkulacak bir durum değil..

Tabi annelik birazda evham demek canım. Benim 16 sene sonra, bu ikinci olunca bana ilk deneyim gibi geliyor tecrübelerimin çoğunu unutmuşum heyecan,evham başa sarmış gibi..

Ama hatırladığım kadarıyla bunlar daha işin lelesi bir de bunun lolosu var 😅😅daha her şeyin başındayız.😬

Neredeyse 15 gündür kanamam bitmiş, sadece loşi akıntısı geliyordu. Geceden beri ise tatlı tatlı karnım ağrıyor ve kanama başladı. Sizce adet mi bu yoksa sezaryen kanamasının devamı mı? Sizde durumlar ne? 🤔
İlkinde dostinex kullanmıştım malum, 40ım çıkmadan adet olmuştum. 30. Gün gibi.

İyi canım şükür..Bizimkininde arada minik minik titriyor videoya göre korkulacak bir durum değil..

Tabi annelik birazda evham demek canım. Benim 16 sene sonra, bu ikinci olunca bana ilk deneyim gibi geliyor tecrübelerimin çoğunu unutmuşum heyecan,evham başa sarmış gibi..

Ama hatırladığım kadarıyla bunlar daha işin lelesi bir de bunun lolosu var 😅😅daha her şeyin başındayız.😬
Oyy maşallah sağlıkla büyüt kuzunu ☺️ benim hamilelikte başladı anksiyete,biraz zor bir hamilelik yaşadım,tansiyon şeker,artık yüksek tansiyondan kızım karnimda beslenemiyordu 37 haftada tam 2020 kilo doğdu miniğim,o nedenle bende ciddi bir anksiyete oluştu malesef,daha zor donemleri hayal bile edemiyorum😔 varlıklarına bin şükür Allah'ım isteyen herkese nasip etsin,bizim 5. Tup bebek denememizle oldu,geç ve zor bulunca kaygı iki kat daha artıyor

Neredeyse 15 gündür kanamam bitmiş, sadece loşi akıntısı geliyordu. Geceden beri ise tatlı tatlı karnım ağrıyor ve kanama başladı. Sizce adet mi bu yoksa sezaryen kanamasının devamı mı? Sizde durumlar ne? 🤔
Benim de kanamam bittikten bir süre sonra ara ara yine bahsettigin ağrı ve kanama oldu ama hiç adete yormadim çünkü doktoeum ara ara olabileceğini endiselenmemem gerektiğini söyledi

Benim de kanamam bittikten bir süre sonra ara ara yine bahsettigin ağrı ve kanama oldu ama hiç adete yormadim çünkü doktoeum ara ara olabileceğini endiselenmemem gerektiğini söyledi
Ağrı olunca acaba dedim. Hiç özlememişim bu ağrıyı 😂 Gerçi düzensizlikler de olabiliyordu neyse hayırlısı🤭

Oyy maşallah sağlıkla büyüt kuzunu ☺ benim hamilelikte başladı anksiyete,biraz zor bir hamilelik yaşadım,tansiyon şeker,artık yüksek tansiyondan kızım karnimda beslenemiyordu 37 haftada tam 2020 kilo doğdu miniğim,o nedenle bende ciddi bir anksiyete oluştu malesef,daha zor donemleri hayal bile edemiyorum😔 varlıklarına bin şükür Allah'ım isteyen herkese nasip etsin,bizim 5. Tup bebek denememizle oldu,geç ve zor bulunca kaygı iki kat daha artıyor
Amin sağol canım🍀😊

Ah ne güzel Allah onu size,sizi ona bağışlasın ❤Zorlu bir süreçten sonra prensesine kavuşmuşsun..Yaşadıkların kolay değil ama biraz ele avuca gelsin rahatlayacaksın anksiyete falan kalmayacak inşallah 🙏

Minik bebeğin bakımı gerçekten zormuş bizimki de 2500 doğdu 2300'e düşmüştü. Tutmakta,giydirmekte çok zorlandım.Sağolsun 40 gün annem yanımdaydı da biraz elim alıştı..

Allah ruh sağlığı yerinde, aklı başında,kıymet bilecek insanlara çocuk nasip etsin..Gerçekten hayata sağlıklı bir insan hazırlamak, yetiştirmek çok zor..

Şimdi videoyu izlerken panik oldum,benim kızin bazen alt çenesi titriyor,anormal bir durum diye belirtilmiş videoda😔
Telaş yapmamalasın herşey yolunda
Videonun devamını izlersen sizinle ilgili olmadığını anlayacaksın
O titreme bizdede var
Her olumsuzu alıp kendine yormamak lazım
Bazı olumsuzlukları anlatırken bunları bilip iyi değerlendirrmek adına geç kalmamak için üzerinde durulmuş ayrıntılar bunlar
Sadece budur
Seneye bu vakitler yazdıklarımızı okuyalım bu hallerimize güleceğiz😅

lohusalıktandır diye düşünüyorum.
40 çıkınca kontrole çağırmıştı doktorum ona gittim ben de bugün herşey normalmiş şükür. yeniden adet ne zaman göreceğiz tahmini?

Kizlar gunaydin.
Benim bebis gunduz pek uyumuyor.
Sureklimeme de.
Ama iki uc gundur geceleri cok iyi uyumaya basladi.
Kaldirmasam kalkmaz.
Uyandirdigimda da 5 dk emip geri daliyor.
Gunduz depo yaptigi icin mi diyorum acaba.
Sizde nasil durumlar.
bi ara öyleydi benim de alışacaksın bu rahata sonra ara ara dengesi şaşığ bozuluyor gece uyumadığı da oluyor. şükür dün gece uyudum yoksa 48 saattir uykusuzdum.

Kizlar gunaydin.
Sureklimeme de.
Kaldirmasam kalkmaz.
Sizde nasil durumlar.
Surekli meme de kalinca emiyor mu ?
valla bizimki de meme de uyuyor, bu sabah kaldirdim onu 7 de sonra tekrar emdi uyudu derken 09.45 te uyandirdim 2.5 saatte falan...simdi hic uyku gözü yok bakiniyor etrafa 😂 hatta memeye de koydum emer mi daha diye emmedi :)

cok ac olmayinca pek aglamiyor bizim minnos

Kizlar gunaydin.
Sureklimeme de.
Kaldirmasam kalkmaz.
Sizde nasil durumlar.
Aslinda bazi ulkelerde gece uyandirmiyorlar, kendisi uyanirda emerse kaldiriyorlar yoksa 1 de emzirdin kalkmadi kendi saat 7 gibi falan uyandiriyorlar

Back
X