- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
atama herkesin vücudu bir degilki hepimizin içtiği ilaçlar bile farklı embriyolar aynı hücre sayısına bile sahip değil o nedenle kendini kimseyle kıyaslama ayrıca 2 3 tane kuru kayısı ye üstüne 1 bardak su iç ben busayede hiç kabız olmuyroum hemen tuvalete çıkartıyorRuh halim bozuldu. Kabiz oldum sanırım. Surekli kayisi yiyorum. Ovulasyon testlerini yapiyorum. Bir de daha önceki forumlarda transfer sonrasi gun gun ovulasyon testi yapan biri 3. Günden itibaren ovulasyonda 2. Çizgiyi görmeye başlamış, 6. Gundd de kaset testte poziyifi gormus. Ovulasyonda cikiyor canim erkenden.
Desene benim sansim kalmadi.Ruh halim bozuldu. Kabiz oldum sanırım. Surekli kayisi yiyorum. Ovulasyon testlerini yapiyorum. Bir de daha önceki forumlarda transfer sonrasi gun gun ovulasyon testi yapan biri 3. Günden itibaren ovulasyonda 2. Çizgiyi görmeye başlamış, 6. Gundd de kaset testte poziyifi gormus. Ovulasyonda cikiyor canim erkenden.
Çok güzel tarif etmişsin.ben de öyle hissediyorum nedense.Ben saldım kendimi. Bi umutsuzluk bir mutsuzluk bir ağlama halleri oldu ben de. Sanki cok kotu bir not almışım. Sınavın açıklanmasını bekliyorum gibi.
Valla kizlar bu belirsizlik beni olumsuz etkiledi. Sizlerin de burda canini sıkıyorum.Canım ben adet olduğum gün ovulasyon testi yapmıştım kop koyu çizgi çıkmıştı heyecan yaptım bir saat sonra adet oldum. Ovulasyon testine inanmıyorum yani vücutta her zaman lh hormonu salgılanıyor o yüzden hiç canını sıkma dur bakalım bebeğini üzme sabahtan beri yedin kendini
yok bacim almayayım kimseyikızz kahve dükkanını üstüne yapayıminsallah tutar ya Allahım sen büyksün hepimizin ins..
valla sen bunuda bil , bundan sora herkes sana danışabiliir
stres yapma canim ama illa öğrenmek istiyorum dersen yarın kan ver orda netledir zaten benim ilk tedavimde 7. gün kan değerim 44 cikmistiEvet ilk denemem canim
Olmayan da olabiliyor. Gidip dogrudan kan testi yaptirmak lazim. Benim evde 20 tane ovulasyon testim var. Sıkıldıkça yapip ağlıyorum ben.Desene benim sansim kalmadi.
Telkinlerin icin tesekkurler .Umarim benimde öyle olur.stres yapma canim ama illa öğrenmek istiyorum dersen yarın kan ver orda netledir zaten benim ilk tedavimde 7. gün kan değerim 44 cikmisti
Burda bir birimize destek olmak için varız canım senin canın sıkılmasın Yeter bazen ruh halimiz farklı oluyor bugün sen böylesin yarın belki ben olacam inşaallah geçecek bu günler güzel günler görecez canım iyi düşünelim iyi olsun pozitif enerji yolla bebeğineValla kizlar bu belirsizlik beni olumsuz etkiledi. Sizlerin de burda canini sıkıyorum.
Insallah bu yolda ugrasan isteyen herkesin sonuclarj cok guzel olur, kucaklariniz boş kalmaz. Cok zor bir durum gerçekten. İsyan etmemek için bazen sınırlarımızı zorluyoruz.
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin. Hayırlı zamanda saglikli bebekler nasip etsin
bi yerde okumuştum buz koyuyorlar biraz sonra övüyorlardı o gün benimde şişti buz gezdirdim biraz sonrada övdüm daha rahat ettim ben canim bi dene istersenYa kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
insallah canim umarım sağlıklı bir hamilelik gecirirsinTelkinlerin icin tesekkurler .Umarim benimde öyle olur.
hepimizin olsun insallah benim duam öyle valla .. ben ümitlenemiyorımki böle nötr ya suan ne var yada kesin yok da diyemiyorm ama nnegatif olmasından korkum cooookk... ya zaman resmen gecmiyor bana şuan cumartesi hiç gelmicekmiş gibi geliyor.yok bacim almayayım kimseyi
bilemiyorum umitlendirmek istemem ama içimde öyle bir his oluştu bilemiyorum insallah gerçek olur
ben öğretmenim keşke okul olsaydi zaman geçseydi diyorum.evde tek başıma aksama kadar düşünüp duruyorum.bu 3. bekleyişim.endise belirsizlik morali hep bozuyor. rabbim bu bekleyislerimizi mükâfatlandirir insallah.sabretmekten başka çaremiz yok.Verici Allah insallah yavrular verirhepimizin olsun insallah benim duam öyle valla .. ben ümitlenemiyorımki böle nötr ya suan ne var yada kesin yok da diyemiyorm ama nnegatif olmasından korkum cooookk... ya zaman resmen gecmiyor bana şuan cumartesi hiç gelmicekmiş gibi geliyor.
Buz koydum ama ovalamadım sonrasında ovalayım saol canımbi yerde okumuştum buz koyuyorlar biraz sonra övüyorlardı o gün benimde şişti buz gezdirdim biraz sonrada övdüm daha rahat ettim ben canim bi dene istersen
ovulasyon testleriyle gebelik belirlenemez koyu ciktiysa da tesaduf olabilir. sanirim daha once de yazmistim arkadas ovulasyon testiyle negatif gormus negatif diyordu. ben bunun dersini anlatıyorum kadin hormonlarını. gebeligi sadece hcg testi belirler. ovulasyon testinin adet oncesi pozitif olmasi gebelik vardir ya da yoktur gostermez. vucutta lh ı arttiran bicok hormonal faktor olabilirDesene benim sansim kalmadi.
Merhaba, teşekkür ederim canım ama ben kalp atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum içimde bi korku.Tebriklerrrr çok sevindim bak boşuna kendini üzdün listede seni de hemen hamile yapıyorum bu sayfa uğurlu demiştim
Bende öyle diyorum annem diyo ona bir zıbın almıyacam haketmiyor çarşafa saracamokadar cooooook güzel bebek seyleri varki bakarak avunuyorum resmenn .. bi olsa neler neler var kafamdada
öğretmenlikde zor meslek Allah sabır versin.. Bende marttan beri evdeiym. eşimde aynı sekilde evden çalışıuyoruz.. Şirket simdii eylülde iş başı olabilir diyo binbir yalan uydurdum Allah affetsin ne diyim yani su sürecdeyken ofise gitmek istemiiyorum hamile kalsamda kalmasamda...ben öğretmenim keşke okul olsaydi zaman geçseydi diyorum.evde tek başıma aksama kadar düşünüp duruyorum.bu 3. bekleyişim.endise belirsizlik morali hep bozuyor. rabbim bu bekleyislerimizi mükâfatlandirir insallah.sabretmekten başka çaremiz yok.Verici Allah insallah yavrular verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?