2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

atama herkesin vücudu bir degilki hepimizin içtiği ilaçlar bile farklı embriyolar aynı hücre sayısına bile sahip değil o nedenle kendini kimseyle kıyaslama ayrıca 2 3 tane kuru kayısı ye üstüne 1 bardak su iç ben busayede hiç kabız olmuyroum hemen tuvalete çıkartıyor

Desene benim sansim kalmadi.

Valla kizlar bu belirsizlik beni olumsuz etkiledi. Sizlerin de burda canini sıkıyorum.
Insallah bu yolda ugrasan isteyen herkesin sonuclarj cok guzel olur, kucaklariniz boş kalmaz. Cok zor bir durum gerçekten. İsyan etmemek için bazen sınırlarımızı zorluyoruz.
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin. Hayırlı zamanda saglikli bebekler nasip etsin

kızz kahve dükkanını üstüne yapayım insallah tutar ya Allahım sen büyksün hepimizin ins..
valla sen bunuda bil , bundan sora herkes sana danışabiliir
yok bacim almayayım kimseyi
bilemiyorum umitlendirmek istemem ama içimde öyle bir his oluştu bilemiyorum insallah gerçek olur

Ya kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz

Burda bir birimize destek olmak için varız canım senin canın sıkılmasın Yeter bazen ruh halimiz farklı oluyor bugün sen böylesin yarın belki ben olacam inşaallah geçecek bu günler güzel günler görecez canım iyi düşünelim iyi olsun pozitif enerji yolla bebeğine
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ya kızlar bugün progestan iğnemi sağlık ocağında vurdurdum çok acıyor şaşırdım iyice kolonyalı pamuk ile ovaladım ama çok fena başka fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz
bi yerde okumuştum buz koyuyorlar biraz sonra övüyorlardı o gün benimde şişti buz gezdirdim biraz sonrada övdüm daha rahat ettim ben canim bi dene istersen

yok bacim almayayım kimseyi
bilemiyorum umitlendirmek istemem ama içimde öyle bir his oluştu bilemiyorum insallah gerçek olur
hepimizin olsun insallah benim duam öyle valla .. ben ümitlenemiyorımki böle nötr ya suan ne var yada kesin yok da diyemiyorm ama nnegatif olmasından korkum cooookk... ya zaman resmen gecmiyor bana şuan cumartesi hiç gelmicekmiş gibi geliyor.

ben öğretmenim keşke okul olsaydi zaman geçseydi diyorum.evde tek başıma aksama kadar düşünüp duruyorum.bu 3. bekleyişim.endise belirsizlik morali hep bozuyor. rabbim bu bekleyislerimizi mükâfatlandirir insallah.sabretmekten başka çaremiz yok.Verici Allah insallah yavrular verir

Desene benim sansim kalmadi.
ovulasyon testleriyle gebelik belirlenemez koyu ciktiysa da tesaduf olabilir. sanirim daha once de yazmistim arkadas ovulasyon testiyle negatif gormus negatif diyordu. ben bunun dersini anlatıyorum kadin hormonlarını. gebeligi sadece hcg testi belirler. ovulasyon testinin adet oncesi pozitif olmasi gebelik vardir ya da yoktur gostermez. vucutta lh ı arttiran bicok hormonal faktor olabilir

Tebriklerrrr çok sevindim bak boşuna kendini üzdün listede seni de hemen hamile yapıyorum bu sayfa uğurlu demiştim
Merhaba, teşekkür ederim canım ama ben kalp atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum içimde bi korku.
Allah korusun dış gebelik şeylerden çok korkuyorum allah kimseye göstermesin

öğretmenlikde zor meslek Allah sabır versin.. Bende marttan beri evdeiym. eşimde aynı sekilde evden çalışıuyoruz.. Şirket simdii eylülde iş başı olabilir diyo binbir yalan uydurdum Allah affetsin ne diyim yani su sürecdeyken ofise gitmek istemiiyorum hamile kalsamda kalmasamda...
Ama zaman cidden gecmiyor evden calısmama ragmen hic gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…