2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaşlar benimde transfer günu dahil 7.günüm . Erken gebelik testi yaptim idrarda çıkmadı. Transfer günum 4 agustosdu ve 5.gün embriyosu.
Canim dogrudan kan testi yaptir. Idrar testi kafa karıştırıcı ve sinir bozucu. Eger varsa kan da cikar zaten. Ben direkt kan yaptırırım diye dusunuyorum.

aynen bende hatta evde ped bile bulundurmak istemiyorum mümkünse

Ben saldım kendimi. Bi umutsuzluk bir mutsuzluk bir ağlama halleri oldu ben de. Sanki cok kotu bir not almışım. Sınavın açıklanmasını bekliyorum gibi.
sen neden bu kadar karamsarsin ya hem 4. gün embriyosu hemde bugün 4. gün daha dur bakalim tutunma devam ediyor sen idrara beta geçmesini bekliyorsun

ayy bal akıyoru suan agzından damlamıyor bile ben umutlanamıyorum ne knedime ne baskasına bir gram hissim yok kalbim pırpır
niyeyse bak burdan mrskorkut muydu bi arkadaş vardi ona da hep pozitif hissettim öyle oldu tabiki bu benim dediğime olacak birşey değil ama sana da bir ikiz hissim var insallah dogru olur bacimda bi kahve borcun olur bana

niyeyse bak burdan mrskorkut muydu bi arkadaş vardi ona da hep pozitif hissettim öyle oldu tabiki bu benim dediğime olacak birşey değil ama sana da bir ikiz hissim var insallah dogru olur bacimda bi kahve borcun olur bana
kızz kahve dükkanını üstüne yapayım insallah tutar ya Allahım sen büyksün hepimizin ins..
valla sen bunuda bil , bundan sora herkes sana danışabiliir

Canim dogrudan kan testi yaptir. Idrar testi kafa karıştırıcı ve sinir bozucu. Eger varsa kan da cikar zaten. Ben direkt kan yaptırırım diye dusunuyorum.
Valla pisman oldum yaptığıma moralim bozuldu tamamen. Bence seninde yaptirma gibi düşüncen varsa idrar testi yapma kesinlikle.

Valla pisman oldum yaptığıma moralim bozuldu tamamen. Bence seninde yaptirma gibi düşüncen varsa idrar testi yapma kesinlikle.
Yok ben direkt kan testi yaptircam. İdrarla uğraşamam. Zaten ovulasyon yapip kendimi negatife hazırladım. Simdiden 2. Tedaviyi nerede olacağıma karar verdim. Bende ki sorun ne onu çözmek istiyorum. Az sayıda yumurta dolleniyor. Bir sorun var. 2. Transfer oncesi karyotip analizi sperm fish testi falan yaptjrmak istiyorum. Spermi de mikrocip ile seçilmesini istiyorum.

inşallah hic gerek kalmaz

Allah gonlune gore versin canim. Insallah bunlara hiç gerek kalmaz.

Canım ben adet olduğum gün ovulasyon testi yapmıştım kop koyu çizgi çıkmıştı heyecan yaptım bir saat sonra adet oldum. Ovulasyon testine inanmıyorum yani vücutta her zaman lh hormonu salgılanıyor o yüzden hiç canını sıkma dur bakalım bebeğini üzme sabahtan beri yedin kendini

sen neden bu kadar karamsarsin ya hem 4. gün embriyosu hemde bugün 4. gün daha dur bakalim tutunma devam ediyor sen idrara beta geçmesini bekliyorsun
Ruh halim bozuldu. Kabiz oldum sanırım. Surekli kayisi yiyorum. Ovulasyon testlerini yapiyorum. Bir de daha önceki forumlarda transfer sonrasi gun gun ovulasyon testi yapan biri 3. Günden itibaren ovulasyonda 2. Çizgiyi görmeye başlamış, 6. Gundd de kaset testte poziyifi gormus. Ovulasyonda cikiyor canim erkenden.

Bu kaset test dedigin erken gebelik testi degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…