hmm peki belirti varmıydı kasık ağırsı adet ağrısı gibi benimde adet ağrıısı benzeri agrılarım oluyo cok kısa sürüyo benimde mi 0 acabaArkadaslar kötü haber ile geldim. Maalesef test sonucum 0 cıktı.
güzel düşün güzel olsun her hamilelik aynı olmak zorunda degil 8iz doğuran bile var onlar napsın :)Evet kızlar sağlıklı olsunlar keşke. İkiz hamilelik çok güzel olur ama riskleri de çok.ben bizzat yaşadım kendiliğinden ikiz hamile kaldım progesteron değerim 7 çıkmıştı o zaman sadece bir kese gözükmustu ki tek kese için bile düşük değerdi en az 15 olmasını isteriz dedi Dr daha sonra 10 gün sonra ikinci kese göründü zaten tek keseye değerim yetmezken iki kese olunca hamileliğim sağlıklı ilerlemedi zorunlu kürtajla iki kese alındı. Rabbim hayırlısını versin tek ya da çift yeterki sağlıklı hamileliklerimiz olsun. Hamile kalmak bazen yetmiyor. Sağlıklı ilerlemesi çok önemli.
aynen canım bende hayırlısı olaacaksa olsun diyorum.. Olursa cooooooooooook mutlu olurum tek veya cift farketmez. yeterki olsun.. ama negatifden ödüm kopuyor şuaracanim hayırla geçecek hamilelik nasıl olursa öyle olsun diye dua et çift yumurta ikizlerinde okadar sorun olmuyor ama tek yumurta ikizlerinde sağlık sorunları çok oluyor çoğu erken doğuyor Allah korusun o nedenle benim ağzım yandı yanlış dualardan ben pzoitif olsun yeter diyodum artık iyle demiyorum sağlıkla gelsin diye dua ediyorum
hmm peki belirti varmıydı kasık ağırsı adet ağrısı gibi benimde adet ağrıısı benzeri agrılarım oluyo cok kısa sürüyo benimde mi 0 acaba
böyle negatif haberler olunca kendimde gibi hissediorum cok üzücü.. keşke kimse negatif görmese benimde ilk deneme cok korkuyorumcanım hiç onlara takılma ilaçların etkisi ile genelde oluyor o ağrılar. Bende de vardı lekelenme de vardı kahverengi. Hatta tutunma belirtisi demişti hemşirem ama olmadı. Hiç belli olmuyor nasıl tutunacağı, moralini hiç bozma son güne kadar umutla bekle. İnşallah güzel haberler alırız hep beraber. Bu benim ilk denememdi en kısa zamanda yeniden deneyeceğim. Sizlerin güzel haberlerinide takip ediyor olacağım.
yaaaaaaaaaaaa güldürdün beni:)) olur mu öylee sey ovulasyon zamanı olmadıgındandır yaBen de öyle bir durum ki. Hic belirti yok. Sıfır yani. Hatta kasik agrisi vs de yok. Ovulasyon testi yaptım 2. Çizginin silueti bile yok.
Sanki erkeğim ve hic bu tedavileri olmuyor kadar belirtisizim.
Ben de cok üzülüyorum.böyle negatif haberler olunca kendimde gibi hissediorum cok üzücü.. keşke kimse negatif görmese benimde ilk deneme cok korkuyorum
Genelde ovulasyon testiyle belli oluyor canim. Daha once transfer sonrasi insanlar hep ovulasyon testi yapip öğrenmiş.yaaaaaaaaaaaa güldürdün beni:)) olur mu öylee sey ovulasyon zamanı olmadıgındandır ya
normaldir o bence
benmde ağrım aman aman degil böle anlık vuruyo gidiyo bende adete baglıyorum hep bazen sık sık tuvalete gidip bakıyorum akıntıda olunca geld hiss oluo bu ay ve soraki 8ay kesinlikle ped kullanmak istemiorum
ben onu gecen sene cok yapıyordum yani daha tüp tedavisi görmeden. ozaman kopkoyu cıkıyodu aha diyordum olduGenelde ovulasyon testiyle belli oluyor canim. Daha once transfer sonrasi insanlar hep ovulasyon testi yapip öğrenmiş.
Oyle miben onu gecen sene cok yapıyordum yani daha tüp tedavisi görmeden. ozaman kopkoyu cıkıyodu aha diyordum oldu
sora adet oluyordum ben ona hic inanmıyorum oyüzden
Ayyy yarim gitti yazdığım acaba bugün gidip transferin 3. Gunu kan versek kan da cikar mi kizlarOyle mi
Canım inşallah pozitif cıkacak seninki hiç korkma, allah zamanı geldiyse nasip ediyor.böyle negatif haberler olunca kendimde gibi hissediorum cok üzücü.. keşke kimse negatif görmese benimde ilk deneme cok korkuyorum
Dondurulmus embriyon kaldi mi canim?Canım inşallah pozitif cıkacak seninki hiç korkma, allah zamanı geldiyse nasip ediyor.
bence 3.gün cıkmayabilir cok erken degilmi ama 6.günde idrarda ögrenenler var bilemedimAyyy yarim gitti yazdığım acaba bugün gidip transferin 3. Gunu kan versek kan da cikar mi kizlar
Çok şükür var daha, doktor regl 2. günü gel tedaviye hemen başlayalım dedi. Hayırlısı bakalım.Dondurulmus embriyon kaldi mi canim?
insallah yaaaa herkes cok emek verio herkes cok üzülüyo oyuzden herkesin olmasını cok isterim kendime istdim kadarCanım inşallah pozitif cıkacak seninki hiç korkma, allah zamanı geldiyse nasip ediyor.
ay sorma yavrum ya ama niyeyse içimden bir his senin ikiz olcak diyo insallah negatifleri görmeyiz ama niyeyse öyle hissettimaynen canım bende hayırlısı olaacaksa olsun diyorum.. Olursa cooooooooooook mutlu olurum tek veya cift farketmez. yeterki olsun.. ama negatifden ödüm kopuyor şuara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?