2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

güzel düşün güzel olsun her hamilelik aynı olmak zorunda degil 8iz doğuran bile var onlar napsın :)

aynen canım bende hayırlısı olaacaksa olsun diyorum.. Olursa cooooooooooook mutlu olurum tek veya cift farketmez. yeterki olsun.. ama negatifden ödüm kopuyor şuara

hmm peki belirti varmıydı kasık ağırsı adet ağrısı gibi benimde adet ağrıısı benzeri agrılarım oluyo cok kısa sürüyo benimde mi 0 acaba

canım hiç onlara takılma ilaçların etkisi ile genelde oluyor o ağrılar. Bende de vardı lekelenme de vardı kahverengi. Hatta tutunma belirtisi demişti hemşirem ama olmadı. Hiç belli olmuyor nasıl tutunacağı, moralini hiç bozma son güne kadar umutla bekle. İnşallah güzel haberler alırız hep beraber. Bu benim ilk denememdi en kısa zamanda yeniden deneyeceğim. Sizlerin güzel haberlerinide takip ediyor olacağım.

Ben de öyle bir durum ki. Hic belirti yok. Sıfır yani. Hatta kasik agrisi vs de yok. Ovulasyon testi yaptım 2. Çizginin silueti bile yok.
Sanki erkeğim ve hic bu tedavileri olmuyor kadar belirtisizim.

böyle negatif haberler olunca kendimde gibi hissediorum cok üzücü.. keşke kimse negatif görmese benimde ilk deneme cok korkuyorum

Ben de öyle bir durum ki. Hic belirti yok. Sıfır yani. Hatta kasik agrisi vs de yok. Ovulasyon testi yaptım 2. Çizginin silueti bile yok.
Sanki erkeğim ve hic bu tedavileri olmuyor kadar belirtisizim.
yaaaaaaaaaaaa güldürdün beni:)) olur mu öylee sey ovulasyon zamanı olmadıgındandır ya
normaldir o bence
benmde ağrım aman aman degil böle anlık vuruyo gidiyo bende adete baglıyorum hep bazen sık sık tuvalete gidip bakıyorum akıntıda olunca geld hiss oluo bu ay ve soraki 8ay kesinlikle ped kullanmak istemiorum

Genelde ovulasyon testiyle belli oluyor canim. Daha once transfer sonrasi insanlar hep ovulasyon testi yapip öğrenmiş.

Genelde ovulasyon testiyle belli oluyor canim. Daha once transfer sonrasi insanlar hep ovulasyon testi yapip öğrenmiş.
ben onu gecen sene cok yapıyordum yani daha tüp tedavisi görmeden. ozaman kopkoyu cıkıyodu aha diyordum oldu
sora adet oluyordum ben ona hic inanmıyorum oyüzden

Arkadaşlar benimde transfer günu dahil 7.günüm . Erken gebelik testi yaptim idrarda çıkmadı. Transfer günum 4 agustosdu ve 5.gün embriyosu.

aynen canım bende hayırlısı olaacaksa olsun diyorum.. Olursa cooooooooooook mutlu olurum tek veya cift farketmez. yeterki olsun.. ama negatifden ödüm kopuyor şuara
ay sorma yavrum ya ama niyeyse içimden bir his senin ikiz olcak diyo insallah negatifleri görmeyiz ama niyeyse öyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…