2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bugün doktora gittim 26-27 şi gibi transfer düşünüyorum dedi. Estroferm verdi aç karnına dedi. Sizde de böyle mi dedi
Bana da transfer hazırlığında sadece estrofem verdi ama aç karnına diye bişey demedi

Kızlar bugün doktora gittim 26-27 şi gibi transfer düşünüyorum dedi. Estroferm verdi aç karnına dedi. Sizde de böyle mi dedi
Bana başta saba1 akşam 1 estrofem verdi. Rahim 6.4 çıktı en son sabah 2 öğle 2 akşam yaptık. Şuanda günde 5 içiyorum ama tok.

kızlar ben sizin yazdıklarınızı okudukça hem ilaç işine taktım.hemde transferden önce benim hiç rahime bakmadı doktor.bayramin 3. günü bir doktor topladı sonra transfer işini cem.demirel yapti.ama hiç rahim kalınlığına falan bakmadılar.3. denemem ama ben tamamen acemi gibi oldum.rahim filmimi götürmüştüm baktim bir sıkıntı yok dedi ama ne.bileyim hep icimde bir şüphe hep bir eksiklik hissediyorum.

Canim paronayak gibi olduk hepimiz. Hepimizde ayni sikinti var. Ilaclsr yüzünden hormonlarimiz tavan yapmış durumda. Endişeli hüzünlü ve gerginiz.

o şüpheler içimizden gitmiyor ki benim baktı rahime doktor kaç mm diyorum güzel diyor. Embriyo kalitesi nasıl diyorum iyi diyor hiç net cevap alamıyorum. Bu sefer kafama takıyorum daha transfer olamadan delirdim karnım ağırmaya başladı ağlıyorum sinirlerim tavan yaptı resmen.Eşime anlatıyorum oda napsın doktoru ara diyo onada sinirleniyorum pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum evde

Senle benim doktorumun tarzi ayni. Embriyi kalitesi iyi dedi bana da hic kagit falan yok bende. Fotoğraf gibi nir sey verdi sadece transferde çektiği ultrasonu.

Boyle olunca insanin guveni de kalmıyor işte. Ben mesela artik verdiği cevaplara da inanmamaya basladim. Kullandığım ilaclsr da dengemi bozdu gerci. Normal ruh halinde de değilim ama. Elimde embriyolaea dair hiç bir belge yok. Kimse bir sey vermedi bana.

Senle benim doktorumun tarzi ayni. Embriyi kalitesi iyi dedi bana da hic kagit falan yok bende. Fotoğraf gibi nir sey verdi sadece transferde çektiği ultrasonu.

Herkes embriyosu hakkında bilgi sahibi 5a 4b gibi. Bizimki sadece iyi diyor tmmda ne kadar iyi. Geçen seneki transferimde başka doktordaydım oda böyleydi transfer günü zorla istedim embriyomun görüntüsünü. Bu sefer doktorlara karşı bi güvensizlik oluşuyor içimizde. Acaba diyorum kalitesiz embriyolarım ondan mı söylemiyor.

Bende estrofemi günde 3 kez içiyorum ama sabah ister istemez tok karna içiyorum
Kendimi tutabilirsem persembe verixem. Ama boyle denyo gibi ağlamaya başlarsam bugun gibi gider veririm.
ya öyle deme kuzum lütfen ağlama bak bu ilk denemen ve ne olduğunu bilmiyorsun istersen direkt idrar testini sabah ilk idrarla bir yap şunu unutma ovülasyon testinde asla cıkmadı benim inan hele bu sabah gittim yaptım moralim yere düştü sonradan eşim alınca 2.lavaboya cıkışım da yaptım da gördüm anlayacağın ovülasyona sakın bakma

bende de hiç bişey yok bomboş hissediyorum kendimi.belge kağıt hiç bişey vermedi

Benim de belgem yok. Ben belgeyi istedjm. Test gunu geldiginizde verelim dediler de benim söylemem mi gerekiyor bunu. Bu şekilde bilgi de verilmeyince güveni kırılıyor insanin. Dediklerine de inanmiyorum bu defa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…