Bizimki daha cocuk gormedi..bizimki her cocuga hırlıyo büyüklerdende saklaniyor direk
Valla ben de çok stresliyim.erkenden kalkıyorum sabah uyuyamıyorum.gece de uyuyamıyorum.pozitif olırsa nasıl tepki veririm negatif olunca nasıl tepki veririm diye düşünüp duruyorum.offf bende stresiyim ya bakalim nasıl olacak
belki ondan uysaldir cocuklari rakip olark mi görüyolar bilmiyormda nasi bi hırlama insan ciddiyede alamıyor o tipiyleBizimki daha cocuk gormedi..ailedede yok minnak cocukk..en minnagi benim ailede..
sanirim poztif olsa ondan sora da uyuyamam ben bi sürü düşünce stres kaygi baslarValla ben de çok stresliyim.erkenden kalkıyorum sabah uyuyamıyorum.gece de uyuyamıyorum.pozitif olırsa nasıl tepki veririm negatif olunca nasıl tepki veririm diye düşünüp duruyorum.
Selam hoş geldin seni ekleriz tabikii listemize 25 günde 6 kilo nasıl verdin? Ben de çok uğraşıyorum 4 kilo fazlam var gitmiyor bir türlü ben de 41 yaşındayım kızıma kardeş için uğraşıyorumMerhaba herkese kızlar.. 38 yaşındayım tup bebekle olan 6 yasında bır kızım var.. 2 asılama 2.tup bebekten sonra kavustum ona da...somrasında 2.çocuk için 1 dondurulmuş denemem oldu negatif... Sımdı yaşım gecmeden ve ileride keşke dememek için 1 deneme daha yapmaya karar verdik ve başladık bu ay tedaviye... Ay sonu transferim olur bir aksilik olmazsa... İnşallah herkes Saglıklıca kavusur kuzularına.. Listeniz var ise beni de eklerseniz sevinirim... Bu arada temmuz ayında başlayacaktık ama şekerim yüksek çıktı ve kilo fazlam var bu halde Başlayamayız dedi doktorum 25 günde 6 kilo verdim ve şekerim düzeldi çok şükür.
Bugün transfer sonrası 6.günümdü canımBugün 5. Günse evet 10. Gün oluyo.
bende 10. Gün yaptım testi
Test kese kalp atışı derken yaşlanıyo insan resmen.
Doğal yolla hamile doktora kalıp gider gitmez kalp atışı duyanlar okadar şanslıki.
Arkadaşım 2.ye hamile benden sonra evlendi.
Ade gecikiyo gidiyo hooop gebesin diyolar bitiyo ne güzel yaa
ahh ahh bende öyle ya benim geride embriyo da yok napıcaz bilmiyorumValla ben de çok stresliyim.erkenden kalkıyorum sabah uyuyamıyorum.gece de uyuyamıyorum.pozitif olırsa nasıl tepki veririm negatif olunca nasıl tepki veririm diye düşünüp duruyorum.
kesinlikle öyle valla yav benim çocuğum kalbi atmamış 9.5 hafta kürtaj olmuşum yoksa beni zehirlicek dengesizin biri diyo ki kurtajdan sonra hamile kalinamiyormus senin birdaha çocuğun olmaz diyorBugün transfer sonrası 6.günümdü canımah seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bi de bu ritüelleri belli bir zamana kadar yaşadım sonrası olmadı işte.Yarım kaldı hep sevinçlerim şimdi beni kesseler kimseye söylemem 6-7.aya gelmeden... insanlara sonradan açıklama yapmak berbat bi duygu. Bana akıl vermeye kalkan daha tek çocuk doğurmuş birileri sürekli ensem de. Halbuki ben ne zaman kalbinin atacağını bile kestirip hep o günler de gittim o derece ezberledim mesela 6+3 her zaman Allah’ın izniyle kalbini duyacağınız bir süredir alttan muayene olursanız eğer kese de genellikle 4+5 veya 5+4 gibi o aralıkta rahatlıkla cıkar ama kız kalkıp bana ordan diyor ki her gün dene bilmem ne Ya bizi bu vurdumduymaz cahiller toplum baskısına deliren kesim bu strese sürüklüyor ay içim şişmiş bak sana boşalttım içimi
niyeyse kendimi görüyorumsanirim poztif olsa ondan sora da uyuyamam ben bi sürü düşünce stres kaygi baslar
bende öyle korkuyorum da boyleValla ben de çok stresliyim.erkenden kalkıyorum sabah uyuyamıyorum.gece de uyuyamıyorum.pozitif olırsa nasıl tepki veririm negatif olunca nasıl tepki veririm diye düşünüp duruyorum.
Hepsi bi ayrısanirim poztif olsa ondan sora da uyuyamam ben bi sürü düşünce stres kaygi baslar
Sen ne zaman idrar yapıcaksın canım?bende öyle korkuyorum da boyle
belki ondan uysaldir cocuklari rakip olark mi görüyolar bilmiyormda nasi bi hırlama insan ciddiyede alamıyor o tipiyle
çarşamba diyorum ama bakalimSen ne zaman idrar yapıcaksın canım?
Canım sen lucrin vurulmamışmıydın onunla adet olmuyor olsa bile şuan kullandığın ilaçlarla adet olmazsın.Aynen bende de bugün adet ağrılarına benzer ağrılar başladı.İdrara sıkışınca gelen yapınca geçen bel ve kasık ağrım var daha transfer olmadan.Ben de fitil mi yaptı acaba diye düşündüm yada rahim kalınlaşıyo ondan mı bilemedim.Kızlar ben daha transfer olmadım çarşamba olcak kısmetse ama adet ağrılarım başladı bile. Geç mi kaldık 20. günde olmuş olucak transfer. Yoksa progestan fitil mi yapıyor bu ağrıları
Canım sen lucrin vurulmamışmıydın onunla adet olmuyor olsa bile şuan kullandığın ilaçlarla adet olmazsın.Aynen bende de bugün adet ağrılarına benzer ağrılar başladı.İdrara sıkışınca gelen yapınca geçen bel ve kasık ağrım var daha transfer olmadan.Ben de fitil mi yaptı acaba diye düşündüm yada rahim kalınlaşıyo ondan mı bilemedim.
Bende de yok. Son kalan embriyom 6. Gube gitmemis maalesef.ahh ahh bende öyle ya benim geride embriyo da yok napıcaz bilmiyorum
Estrofem i tok karnına ictum canim hepKızlar bugün doktora gittim 26-27 şi gibi transfer düşünüyorum dedi. Estroferm verdi aç karnına dedi. Sizde de böyle mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?