2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım kan vermeden moral bozma bazen hiç çıkmıyor kanda çıkıyor benim 10. Gün 5. Gün embriyosu idrarda negatifti aynı gün kan verdim pozitif çıktı ama değerim sonra giderek azaldı
Ayyy inşallah aksi halde çoktan bozuldu moral falan kalmadı. Allah seninde yardimcin olsun canim cok Sag ol

az önce dondurma yedm boğazm acıyo üstelik bende bdemcik bile umrm corona degilimdirr
alttan baski iyi bence arkdasmda o belirti vardi ve dogurdu bile
yok canim koronada ateş falan oluyo 2 hafta önce benimde klima çarptı 2 hafta çektim boğazım şişti geniz akıntısı falan grip olmuştum seninde öyledir havalar da fena gerçi hangilersin bilmiyorum ama izmir yanıyor

istanbuldayim ben burasi bi sicak ikingündürde havalar bi serin ama gece . dondurmadandie heralde yaaa soguk su icince de öyle oluırum ben oyuzden hic icmem ins ciddi degldir ama insanda korkuyo hep saglık ocagi hastanedir fln

istanbuldayim ben burasi bi sicak ikingündürde havalar bi serin ama gece . dondurmadandie heralde yaaa soguk su icince de öyle oluırum ben oyuzden hic icmem ins ciddi degldir ama insanda korkuyo hep saglık ocagi hastanedir fln
Ben de milkshake ictim buz gibi icim ürperdi ama güzel geldi serin serin. Dayanamadım bugun çıktım valla disari esimle birer bir seyler içelim dedik. Cay yasak kahve yasak olunca milkshake i kana kana ixtim valla.

Valla canım testin bir bölümünde 15 Ağustos kan testine gelin demişler 10.gün mü oluyor
Bugün 5. Günse evet 10. Gün oluyo.
bende 10. Gün yaptım testi

Test kese kalp atışı derken yaşlanıyo insan resmen.
Doğal yolla hamile doktora kalıp gider gitmez kalp atışı duyanlar okadar şanslıki.
Arkadaşım 2.ye hamile benden sonra evlendi.
Ade gecikiyo gidiyo hooop gebesin diyolar bitiyo ne güzel yaa

Biz her şeyi öğreniyoruz mesela. Tesesi kacinci gun kanda cikar. Embriyo kaliteleri vs. Bunlari hic bilmeyip hamile kalanlar ne kadar şanslı aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…