hangisi nasi güvenym onlara da emin olamadimmaden suyu icebilirsin soda yasak uzerinde maden suyu yazan gerçek doğal maden suyu ama
sizinki nasi pekiiiiiiAnaammm bal bu ball...benim oglusumun dik kulaklisi bu premmmsseesss..annesi..tuyu kadar omru olsun insallah❤❤❤
Ayyy inşallah aksi halde çoktan bozuldu moral falan kalmadı. Allah seninde yardimcin olsun canim cok Sag olCanım kan vermeden moral bozma bazen hiç çıkmıyor kanda çıkıyor benim 10. Gün 5. Gün embriyosu idrarda negatifti aynı gün kan verdim pozitif çıktı ama değerim sonra giderek azaldı
ay evet oda var haklisinhangisi nasi güvenym onlara da emin olamadim
yok canim koronada ateş falan oluyo 2 hafta önce benimde klima çarptı 2 hafta çektim boğazım şişti geniz akıntısı falan grip olmuştum seninde öyledir havalar da fena gerçi hangilersin bilmiyorum ama izmir yanıyoraz önce dondurma yedm boğazm acıyo üstelik bende bdemcik bile umrm corona degilimdirr
alttan baski iyi bence arkdasmda o belirti vardi ve dogurdu bile
Benim oglum cok uysal teyzesii..sanmiyorum..kabullenmiyecegini..kuzum..sizinki nasi pekiiiiii
bide karakteri nasii cocuk olursaa kabullenirmii
Haberleşelim inşallah bayram yeri olsun grubumuzhaberleşelim bizimde o gün belli oclak
Hay o bal damlayan ağzını sevsinlerCanim ben senden ikiz bekliyorum.
Yok canım yapmadım.perşembe direktkan vermeye gidicem.ben de dünden beri korku içerisindeyimsen test yaptım mi canim korku sardı beni ya
Valla canım testin bir bölümünde 15 Ağustos kan testine gelin demişler 10.gün mü oluyorHadi inşallah hepimizin yüzü gülsün 10. Gündemi test yapın dediler
bizimki her cocuga hırlıyo büyüklerdende saklaniyor direkBenim oglum cok uysal teyzesii..sanmiyorum..kabullenmiyecegini..kuzum..
istanbuldayim ben burasi bi sicak ikingündürde havalar bi serin ama gece . dondurmadandie heralde yaaa soguk su icince de öyle oluırum ben oyuzden hic icmemyok canim koronada ateş falan oluyo 2 hafta önce benimde klima çarptı 2 hafta çektim boğazım şişti geniz akıntısı falan grip olmuştum seninde öyledir havalar da fena gerçi hangilersin bilmiyorum ama izmir yanıyor
valla şurdan bi hamile cıkarsa herkes hemen yeni gruba geçelimHaberleşelim inşallah bayram yeri olsun grubumuz
Ben de milkshake ictim buz gibi icim ürperdi ama güzel geldi serin serin. Dayanamadım bugun çıktım valla disari esimle birer bir seyler içelim dedik. Cay yasak kahve yasak olunca milkshake i kana kana ixtim valla.istanbuldayim ben burasi bi sicak ikingündürde havalar bi serin ama gece . dondurmadandie heralde yaaa soguk su icince de öyle oluırum ben oyuzden hic icmemins ciddi degldir ama insanda korkuyo hep saglık ocagi hastanedir fln
Bugün 5. Günse evet 10. Gün oluyo.Valla canım testin bir bölümünde 15 Ağustos kan testine gelin demişler 10.gün mü oluyor
dondurmadandır canim ozmaanistanbuldayim ben burasi bi sicak ikingündürde havalar bi serin ama gece . dondurmadandie heralde yaaa soguk su icince de öyle oluırum ben oyuzden hic icmemins ciddi degldir ama insanda korkuyo hep saglık ocagi hastanedir fln
Biz her şeyi öğreniyoruz mesela. Tesesi kacinci gun kanda cikar. Embriyo kaliteleri vs. Bunlari hic bilmeyip hamile kalanlar ne kadar şanslı aslindaBugün 5. Günse evet 10. Gün oluyo.
bende 10. Gün yaptım testi
Test kese kalp atışı derken yaşlanıyo insan resmen.
Doğal yolla hamile doktora kalıp gider gitmez kalp atışı duyanlar okadar şanslıki.
Arkadaşım 2.ye hamile benden sonra evlendi.
Ade gecikiyo gidiyo hooop gebesin diyolar bitiyo ne güzel yaa
offf bende stresiyim ya bakalim nasıl olacakYok canım yapmadım.perşembe direktkan vermeye gidicem.ben de dünden beri korku içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?