Testten sonra ben gidip belgelerini ve dosyalarimi alacam. En azindan baska doktorlara da gösteririm. Fikir sahibi olurum. Sonucta neden olumsuz diye kendi kendimize araştırıyoruz deliye donuyoruz. Elimizde belgeler olur, fikir sahibi olunacak ise o belgeler ile olunur, yoksa zaten tutup tutmaması nasip işi.bende de hiç bişey yok bomboş hissediyorum kendimi.belge kağıt hiç bişey vermedi
Ne yaptılar son transferinde canim?3 yıldır aynı merkezde 3.denememi yapıyorum son transferim de yaptıkları sacmalıktan dolayı sesimi yükseltince bana da ilk defa embriyo görüntülerimi ve kalitelerinin yazdığı bir dosya verdiler kızlar ama önceden bana yapılan transferler de hiçbirşeyi bilmiyorum şunu anladım ki sorgulayıcı olmak zorundayız güvendiğimizi belli etmememiz lazım
Doktorla o kadar kararlaştırmamıza rağmen 2 embriyo yerine 1 embriyoyu çözdürüp bana son dakika söylediler biz öyle uygun görüyoruz dediler ben de dedim ki bu benim 3.denemem ve böyle bir hakkım var hadi onu geçin doktor beyle kararlaştırmamıza rağmen bana son dakika söylemeniz neyin yaptırımı dedim embriyoloğaNe yaptılar son transferinde canim?
Canim sen peki 2 tane parçanın cubuktan çıktığını gordun mu? Bana iki dendi ama tek bir büyük parca cikti 2. Cikmadi ekranda. Acaba çözülmemiş miydi? Ya da sadece bir tane mi koydular. 2 denmesine bile inanmiyorum canim ben. Ben gozumle gordym tek parça cikti.Doktorla o kadar kararlaştırmamıza rağmen 2 embriyo yerine 1 embriyoyu çözdürüp bana son dakika söylediler biz öyle uygun görüyoruz dediler ben de dedim ki bu benim 3.denemem ve böyle bir hakkım var hadi onu geçin doktor beyle kararlaştırmamıza rağmen bana son dakika söylemeniz neyin yaptırımı dedim embriyoloğaSiz ilk defa transfer olmuyormusunuz demez mi benim bütün güvenim o an gitti elim ayağım buz kesti hemen embriyologların 3 tanesi geldi evraklarla toplamaya çalıştılar hemen cözdürüyoruz 2.bebegi dediler yani anlayacağın ben transfere girerken aklımda bin soruyla ya başkasıyla beni karıştırırlarsa diye girdim bu düşüncemi de söyledim içimde tutmadım 3 aşamalı güvenlik sistemleri var onu uyguladılar gösterdiler barkodu okutup eşime ve bana ait olduğunu öyle transferim gerçekleşti kuzum
Sen yine görmüşsün ben anestezili oldum transferimi kuzum onu da görmedim ama raporum da 5bb 5bc 2 embriyo yazıyor resimleri de var Bi de ngs Li embriyolarım toplam 3 tane sağlıklı koymadıysa muhakkak onu araştırırım bunu biliyorlar uzun süredir bu merkezdeyim üşenmem dava açarım canım hele öyle birşey olduğunu anlarsam asla pes etmemCanim sen peki 2 tane parçanın cubuktan çıktığını gordun mu? Bana iki dendi ama tek bir büyük parca cikti 2. Cikmadi ekranda. Acaba çözülmemiş miydi? Ya da sadece bir tane mi koydular. 2 denmesine bile inanmiyorum canim ben. Ben gozumle gordym tek parça cikti.
Amin hepimizinAllah yardımcın olsun canım
Iste bunu anlamanın bir yolu var mi mesela. Ben de ekran görüntüsü var ama ben bakınca bir sey anlamıyorum kac embriyo var. Elimde hic bir kagit yok. Zaten kagit olsa koydum dese de bunu nasıl ispat edebiliriz ki. Esim de sen bu şekilde güvenmiyorsun 2. Ye ayni yere gitmeyelim bu şekilde tedavu falan olunmaz diyor.Sen yine görmüşsün ben anestezili oldum transferimi kuzum onu da görmedim ama raporum da 5bb 5bc 2 embriyo yazıyor resimleri de var Bi de ngs Li embriyolarım toplam 3 tane sağlıklı koymadıysa muhakkak onu araştırırım bunu biliyorlar uzun süredir bu merkezdeyim üşenmem dava açarım canım hele öyle birşey olduğunu anlarsam asla pes etmem
Cok teşekkürler :)Selam hoş geldin seni ekleriz tabikii listemize 25 günde 6 kilo nasıl verdin? Ben de çok uğraşıyorum 4 kilo fazlam var gitmiyor bir türlü ben de 41 yaşındayım kızıma kardeş için uğraşıyorum
Keske benim de 3 unu birden koysalardi. Kalan embriyo da çöp oldu bosunaSen yine görmüşsün ben anestezili oldum transferimi kuzum onu da görmedim ama raporum da 5bb 5bc 2 embriyo yazıyor resimleri de var Bi de ngs Li embriyolarım toplam 3 tane sağlıklı koymadıysa muhakkak onu araştırırım bunu biliyorlar uzun süredir bu merkezdeyim üşenmem dava açarım canım hele öyle birşey olduğunu anlarsam asla pes etmem
Ya 3 ü asla koymuyorlar koyarlar mı bi daha gelmezsin diye ah ah öyle prosedürler cıkarıyolar ki hak olan 2.bebegi bile koymamaya çalışıyor bi kere doğurunca gelmez mantığı başka birşey değil canımKeske benim de 3 unu birden koysalardi. Kalan embriyo da çöp oldu bosuna
Gercekten 2 konuldu mu ben onu merak ediyorum asil. Mesela ben fotoğrafı bir tup bebek merkezine göstersem acaba anlar mi hic sanmiyorum gerciYa 3 ü asla koymuyorlar koyarlar mı bi daha gelmezsin diye ah ah öyle prosedürler cıkarıyolar ki hak olan 2.bebegi bile koymamaya çalışıyor bi kere doğurunca gelmez mantığı başka birşey değil canım
Yok konulduğuna eminim çünkü çok erken testte cıkmaya başladı ben daha önce de 5.gün embriyo transferi oldum erken gebelik testinde bile 7.gün ince cizgi gibi cıkmıştı kuzum hayatım da ilk defa kaset testle çizgi görebildim ben bunu 2 embriyoya bağlıyorum doktorum transfer sonrası geldi 2embriyomuzu da güzelce yerleştirdim senden umutluyum demişti hatta bu kadar da büyük bi yanlışa düşeceklerini sanmıyorum he dediğin gibi bir skandal yaparlarsa müşteri kaybedip rezil olacaklarını da hesap ederler sanırımGercekten 2 konuldu mu ben onu merak ediyorum asil. Mesela ben fotoğrafı bir tup bebek merkezine göstersem acaba anlar mi hic sanmiyorum gerci
Ben de bana konulmadiguna eminim ama konuldu dendi.Yok konulduğuna eminim çünkü çok erken testte cıkmaya başladı ben daha önce de 5.gün embriyo transferi oldum erken gebelik testinde bile 7.gün ince cizgi gibi cıkmıştı kuzum hayatım da ilk defa kaset testle çizgi görebildim ben bunu 2 embriyoya bağlıyorum doktorum transfer sonrası geldi 2embriyomuzu da güzelce yerleştirdim senden umutluyum demişti hatta bu kadar da büyük bi yanlışa düşeceklerini sanmıyorum he dediğin gibi bir skandal yaparlarsa müşteri kaybedip rezil olacaklarını da hesap ederler sanırım
Malesef herşeyi bilmek zorunda kaldık buda yıprattı bizi yorduBiz her şeyi öğreniyoruz mesela. Tesesi kacinci gun kanda cikar. Embriyo kaliteleri vs. Bunlari hic bilmeyip hamile kalanlar ne kadar şanslı aslinda
Pozisyon önerenmi ararsın, toplumda ay sen ne beceriksizsin diyenmi, 17 yıllık çocuk sahibi olamayıp sonunda olanımı..Bugün transfer sonrası 6.günümdü canımah seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bi de bu ritüelleri belli bir zamana kadar yaşadım sonrası olmadı işte.Yarım kaldı hep sevinçlerim şimdi beni kesseler kimseye söylemem 6-7.aya gelmeden... insanlara sonradan açıklama yapmak berbat bi duygu. Bana akıl vermeye kalkan daha tek çocuk doğurmuş birileri sürekli ensem de. Halbuki ben ne zaman kalbinin atacağını bile kestirip hep o günler de gittim o derece ezberledim mesela 6+3 her zaman Allah’ın izniyle kalbini duyacağınız bir süredir alttan muayene olursanız eğer kese de genellikle 4+5 veya 5+4 gibi o aralıkta rahatlıkla cıkar ama kız kalkıp bana ordan diyor ki her gün dene bilmem ne Ya bizi bu vurdumduymaz cahiller toplum baskısına deliren kesim bu strese sürüklüyor ay içim şişmiş bak sana boşalttım içimi
Ben belge verildiğinide bilmiyorum.Benim de belgem yok. Ben belgeyi istedjm. Test gunu geldiginizde verelim dediler de benim söylemem mi gerekiyor bunu. Bu şekilde bilgi de verilmeyince güveni kırılıyor insanin. Dediklerine de inanmiyorum bu defa .
Ben de aynı diyeti yapıyorum hem yürüyorum her gün yarım kilo anca 16-8 mi yaptın?Cok teşekkürler :)
If diyetiyle verdim bol yuruyus ve bol bol da su içtim su an 72 kiloya indim buda bize yeter dedi dr..seker hastası değilim ama biraz sınırın üstünde seyretmiş simdi o da gecti şükür...kizimda gebelik şekeri çıkmıştı o yuzden tedbir amaçlı kilo ver dedi...hayirlisi 4 kiloyu hemen verirsi aksam 6 dan sonra hic birsey yetip içme su ve bitki cayından baska hemen gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?