2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

bugun kontrole gittim rahim yatagı ince kalmis biraz dedi hoca estrofemin dozunu arttirdi bu sekilde olup rahim kalinligi artan var mı yoksa bu ay iptal mi olacak
Canım iğnelerini yazdımı? Progestan iğneyi kullanmaya başlayınca artar kalınlığı.Bence kalınlaşır transfere yaklaştıkca bu ay yapar.

Dün idrar testi yapmıştım trasnferden sonra 5. gündü tek çizgi çıkmıştı bugün tekrar yaptım önce tek çizgi cıktı ama yanında sanki çizgi var gibi geldi bana bıraktım 20 dakika sonra baktığımda silik çizgi belirmişti inşallah hamileyimdir Ilk hamileliğimde yogun kasik ağrısı adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama bu sefer onlar olmayınca hamile değilim sanırım diyordum çok şaşkınım

transfer tarihin dahil mi 5. gun canim

Canim kacinci gun embriyosu senin? Bir de ovulasyon testi yapsana onda hamile olunca genelde cift cizgi cikiyor

Yine ovulasyon yaptim tek cizgi
Ovulasyona bakip kendini uzme lutfen evet gebelikte kopkoyu cikiyor ama ben gecen ay giderek koyulastgini regl gunu kopkoyu oldugunu gorup.aksamina regl oldum yani tam güvenilir bisi degil... ayrica tek cizgi cikmasi testin bozuk oldugunu dusundurdu bana vucudumuzda hep lh var en azndan silik cikmasi lazim... o testlere bakip uzulme sakin

Selam herkese. Bende donmuş embriyo transferi düşünüyorumda acaba adet öncesi neler yapılıyor? İlaçlar adetin 3. Günümü başlanıyor

Kızlar Günaydın inşallah bugün herkesten güzel haberler alırız. Beni sabah aradılar 8 embriyom devam ediyor yarın sabah 11 de transferim olacak.sıkışık gel dediler İlk defa olacağı için ne yapmalıyım yanımda birşey götürelimiyim. Sonrasında bana sadece toplamadan sonra bir hap verdi günde 3 defa duphaston bunu devamlı kullanacam demişti transferden sonrada. Sizlerden okuduğum kadarıyla iğne ilaç serum baya şey kullanmışsınız. Bana ilk denemem olduğu için vermezse bir daha gelim DİE ne yapmalıyım kafam karıştı

Evet 16-8 yaptım ama arada da pek birsey yemedim 1 hindistan cqvizli kahve ya da 1 elma ya da 1 batdak sut ictim..yani 2 ana ogun 1 ara öğün yaptim
Tamam canım ben ara öğünde meyve yedim ondan mı

Ayyy canım süper inşallah vardır testi yarın sabah tekrar yap çok sevindim maşallah

Canim kacinci gun embriyosu senin? Bir de ovulasyon testi yapsana onda hamile olunca genelde cift cizgi cikiyor
Yavrum git erken gebelik testi al bari ovulasyonları kullanma boşuna canını sıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…