2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Evden çalışıyorum canim. Yani aslinda su an çalışıyorum. Yok tatlım ta en azindan silik de olsa çıkardı 4. Gun. Transfer ile birlikte 5. Gun cunku. Acaba gidip kan mi versem aksama doğru
bence cok acele ediyosun kafana cok takıyorsun bi süre hic test yapma varsa bebişde strese sokuyosun bence
cok erken zaten daha cıkmaması da normaldir. Biirilerinde cıktı diye bizdede cıkcak anlamına gelmez bence.
herkesin vucudu farklıdır, farklı tepkiler veriyodur. Bende aşırı merak ediorum ama daha bitane test yapmadım..
SEni anlıorum inanki bende catladım catlıcam ara ara negatif düşünesi bende de agır basıyo bastırmaya calısıyorum ha olmazsada hayırlısı buymus kahretmicem kendimi

Canim ben böyle heyecanli kipir kipir bir tipim. Beklemek genlerimde yok. Dünyanın en zor şeyi gibj geliyor. Beni bence embriyolarla bielikte doldurulup 10. Gun çözüp baksınlar kanima
Tabi olumsuza da hazırladım kendimi. Napalim kısmet deyip gecicez. Kimsenin suçu değil. Nasio isi. Tekrar bakarız arastiririz. Bir yol bulmaya çalışırız.

Ay canım ne güzel konuştun rahatladım ne heyecanlı birşey hayatımda bu kadar heyecanlandığımı bilmiyorum

Aynen öyle oluyor canım 3.günden sonra tutunma başlıyor kana geçmesi 6-7. Günden sonra oluyor idrara geçmesi kandan da sonra oluyor.Dur bi sakin ol
Yok canim 5. Gun embriyosu ise 5. Gun kana gecjyor artik. Erken gebelik testiyle görebilirsiniz. Ama en net 6 da ve 7 de belirgjnledmeye baslar.

bende öyleyim sırf buyuzden kalp doktoruna gittim benim kalbim bile normal insanlardan kat kat daha hızlı atıyo en düşük 90larda en yüksek 110lardayim .. tamamen heycanlı yapıya sahip oldıgum iicnmi ben kalple alakalı sanmıştım ama kalpde birsey bulamıyor beni muayne ettiginde bile heycanlandım kalp doktoru...
yumurta transferinde heycandan patlıyordum 170e yükselmiş, transfer de de aynısı oldu..
simdi kalbim hep agzımda geziyorum ama kasıyorum kendimi beklemek icin oyuzden dedim seni cok ii anlıyorum diye
sonuc degismicek test günü geldiginde ama suan her yaptıgın test dogru test sonucu olmayabilir onu demek istedim
o sebeple üzme kendini boş yere :) gününe kadar hersey mümkün öyle düşün

Evet canim ne yaparsak yapalım sonuc değişmeyecek su an. Olduysa oldu zaten olmadıysa olmadi. Üzülmenin de anlamı yok. Ne olduğunu bile bilmiyoruz. Olmadıysa da kahrolmanin anlami yok. Tekrar tekrar denememiz lazim. Tekrar arastirmamiz lazim. Biraz yıprandım sanirim bu süreçte ben. O da etkiliyor psikolojimi.
Umarım bekleyen isteyen herkesin pozitif olur.

valla bende öyle canım olmazsa üzülcem ama kahretmicem sonucta az dinlenip tekrar baslicam tamam cok sinir yıpratıyor.. ama elmizdende birsey gelmiyor... umarım suan kimse negatf sonuc almaz.. hepmiz burda bhcg degerlerini paylaşıyor oluruz

Insallah canim. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin.
Umarım güzel sonuçlanır hepimiz için canim.

Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Bende 7 sa boyunca ameliyathanenin kapısında bekledim. Anneler bebekler giren çıkan. Doktorum sağolsun histereskopi yapcaktı. Çok geç aldılar ameliyathaneye.sürekli ağladım durdum beklerken

Senin kacinci gun embrjyorsuydu ? Benimde transferimden sonraki 4. Gun bugun. Test yaptim erken gebelik tek cizgi cikti
daha çok erken canım benim 5. gün embriyosu dün 5. günümdü çıkmamıştı bugün transfer sonrası 6. gün çok silik cıktı ilk gebeligimde de 10. gune kadar çıkmadı 10. gün çok silik çıkmıştı moralini bozma sakin

Yok canim bekliyorum ben de zaten. Cuma ya da cumartesi gidip kan testi yaparim. En net orda belli olur.

Ya canım benimde tansiyon düşük kalp atışı 100 lerde ya ilaçların etkisi yada stresten napmalı bilemedim

Ben de erken gebelik yaptim. Transfer sonrasi 4. Gun cikmadi. Sen erken gebelik mi yapmıştın 5. Gunde cikmamisti?
yok canım normal gebelik testiydi dün yaptığım ama erken gebelik için de 5. günden sonra çıkıyor diyorlar zaten bugün yaptığım normal test önce çıkmadı 20 dakika sonra silik çizgi cıktı

yok canım normal gebelik testiydi dün yaptığım ama erken gebelik için de 5. günden sonra çıkıyor diyorlar zaten bugün yaptığım normal test önce çıkmadı 20 dakika sonra silik çizgi cıktı
O zaman erken gebelik 5 gun embriyosu için transferin 6. Gunu yapabiliriz. 4 gun embriyosu için ise 7. Gune denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…